Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
攻略及心得交流區>[WiiU] ゼルダの伝説 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | < 海拉爾旅遊交流區>中文版已上市
貓太部 09:51 AM 03-07-17
作者: awan:
遇過一隻冰箭人馬,試打完一次即刻運路走
我都遇過,一睇知堅料,
好似見佢揸住把大劍,
我即刻走上山打算用弓箭試一試佢,
去到佢上面好快俾佢發現咗,
由高處同佢對望咗成10秒,因為佢唔郁,我唔肯定係咪見到我.......
我就拎把弓上手,跟住見佢都換咗弓
我連一箭都未射出.......就....

睇教學心得,唔知係咪之後有弓可以同時射到2箭以上?
neo2046 10:36 AM 03-07-17
Climb FOREVER & FASTER With This Stamina Glitch in Zelda: Breath of the Wild (Trick!)
https://www.youtube.com/watch?v=anCN5fnJViw
knob 10:47 AM 03-07-17
經過右下角閃燈話neayby係咩意思?
周圍望都唔見有咩特別
sonic 10:56 AM 03-07-17
求救,我拿到相機了,但他叫我影的物品,我看不明那個是什麼
lauyan 11:55 AM 03-07-17
作者: sonic:
係未叫你影番個所長?
kowloon 12:10 PM 03-07-17
主線重要武器可以修復返(當然材料都幾麻煩...)
雷獸山隻野推薦王家大劍(36攻)去打(打到佢死把野都未斷...)
kowloon 12:12 PM 03-07-17
作者: 貓太部:
我都遇過,一睇知堅料,
好似見佢揸住把大劍,
我即刻走上山打算用弓箭試一試佢,
去到佢上面好快俾佢發現咗,
由高處同佢對望咗成10秒,因為佢唔郁,我唔肯定係咪見到我.......
我就拎把弓上手,跟住見佢都換咗弓
我連一箭都未射出.......就....

睇教學心得,唔知係咪之後有弓可以同時射到2箭以上?
佢掉個把野可射3支
sonic 12:23 PM 03-07-17
作者: lauyan:
係未叫你影番個所長?
返去試下thx
赤武神 12:39 PM 03-07-17
https://play.google.com/store/apps/d...om.nyntek.chef
Chef of the Wild 煮野APP

應該好有用,得閒DL試試下先

麻麻地資料不全。。

今集我鍾意入屋睇人訓覺
Tannhauser Gate 01:04 PM 03-07-17
原本睇預告以為地圖會似XBX人煙罕至
點知
玩到後面都好多條村+馬宿 仲有個任係幫手建村

lineage19 01:39 PM 03-07-17
作者: kowloon:
主線重要武器可以修復返(當然材料都幾麻煩...)
雷獸山隻野推薦王家大劍(36攻)去打(打到佢死把野都未斷...)

王家大劍點拎??

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 01:40 PM 03-07-17
作者: sonic:

影個菇,如果你之前冇執的話研究所後面有粒,如果執左就o係item度拎出後放地下再影

Sent from my iPhone using Gaforum
sonic 02:21 PM 03-07-17
作者: lineage19:
影個菇,如果你之前冇執的話研究所後面有粒,如果執左就o係item度拎出後放地下再影

明白,感謝,打到水之神獸真係好正
X&Y 03:35 PM 03-07-17
亂咁行諗住周圍開塔點知執左把插係橋中間既會著火既劍
本來有厘把野行上雪山就無有怕...

拎左相機就周圍亂行
行行下見到你地之前講既人馬
又識射冰箭又識噴火
差唔多打爛晒我手上的武器都未打得死佢
最後剩返把火劍,迫於無奈打爛埋把火劍先殺到佢

想問d武器係唔係剩係可以執,
因為我應該仲係玩緊初期,但就算執到唯一一把3x攻既武器都係揮十幾下就byebye

又或者有咩方法可以令d武器耐用d?
信長 03:46 PM 03-07-17
大家的經歷好唔同...聽下都好有趣
貓太部 03:57 PM 03-07-17
我啱啱都完成咗水神獸嗰邊,正到喊,zelda d解迷真係頂級中嘅頂級~
newlife2010 05:28 PM 03-07-17
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=31587&snA=432

左手把問題有結果了,真係設計擺位有問題
已經不是更新軟體就能解決的問題了
由手機版發出
赤武神 05:42 PM 03-07-17
作者: newlife2010:
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=31587&snA=432

左手把問題有結果了,真係設計擺位有問題
已經不是更新軟體就能解決的問題了
由手機版發出
其實唔係咁簡單,雖然左joycon訊號係弱過右joycon (但已經足夠正常使用)
我試過undock左部機,左joycon即刻仲可以收遠d~~即係dock同undock已經有分別唔係單向問題
有師兄部機成日手掣斷線最後係機問題,換左機就冇事
野良猫 07:04 PM 03-07-17
仲係未過雙子山狀態,但清祠都已經清咗12個
都唔知幾時先捨得去打主線
赤武神 07:16 PM 03-07-17
作者: 野良猫:
快d過主線村玩
awan 07:42 PM 03-07-17
作者: 野良猫:
我淸咗27個祠,仍然想亂行一通闖天下
Tannhauser Gate 07:50 PM 03-07-17
作者: X&Y:
亂咁行諗住周圍開塔點知執左把插係橋中間既會著火既劍
本來有厘把野行上雪山就無有怕...

拎左相機就周圍亂行
行行下見到你地之前講既人馬
又識射冰箭又識噴火
差唔多打爛晒我手上的武器都未打得死佢
最後剩返把火劍,迫於無奈打爛埋把火劍先殺到佢

想問d武器係唔係剩係可以執,
因為我應該仲係玩緊初期,但就算執到唯一一把3x攻既武器都係揮十幾下就byebye

又或者有咩方法可以令d武器耐用d?
某D武器可以整 不過成本
赤武神 08:08 PM 03-07-17
各位見過大妖精未?
awan 08:11 PM 03-07-17
作者: 赤武神:
各位見過大妖精未?
暫時搵到兩個咋
knob 08:26 PM 03-07-17
作者: 赤武神:
各位見過大妖精未?
邊d大妖精 係空中飛下飛下成隻犬夜叉咁識瞬移同放法術果隻?
標籤:Breath of the Wild, The Legend of Zelda, ゼルダの伝説
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面