Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 50 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 70 110 160  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
鳳熾魂 12:46 AM 05-07-17
作者: kev00269270:
總算齊DECK可以打全港對戰...
不過...
陸遜真係冇乜用...
依家叉半日加6武11C...
同普通英傑號令打都冇乜著數
而且依家係槍兵,叉電又唔識射箭...

中金多過中銀應該係好事吧...

話說荃灣係咪好多人兩邊走....今日試過連續10個人唔到,然後係對戰見到其中兩個..
荃灣兩方走唔奇 始終近
由手機版發出
maxwaver 01:28 PM 05-07-17
作者: b_boy:
無D大志, 學抽水G去日本打啦
過多陣人地返黎就變香港全一
去到日本就打其他香港無既機啦(無錯我係講after school fes)
前幾日gw十二點經過秋記club sega都無咩人打,但兩點幾樓上食完飯又滿鬼左無得打
GUSTAV 04:51 PM 05-07-17
今日打完返黎 打到三品上位升唔到了
ikari28 11:27 PM 05-07-17
作者: GUSTAV:
今日打完返黎 打到三品上位升唔到了
free matching只會變成上位既食糧
GUSTAV 11:56 PM 05-07-17
作者: ikari28:
free matching只會變成上位既食糧
其實上面主流難打都係個幾副 但真係好q難打
番薯勤 05:22 PM 05-08-17
作者: maxwaver:
去到日本就打其他香港無既機啦(無錯我係講after school fes)
前幾日gw十二點經過秋記club sega都無咩人打,但兩點幾樓上食完飯又滿鬼左無得打
想問下GW係咩黎?

日本有個係FINAL FANTASY 玩法似GVG 3打3嘅街機好似好HIT 但香港冇得玩
happycolman 06:24 PM 05-08-17
作者: 番薯勤:
想問下GW係咩黎?

日本有個係FINAL FANTASY 玩法似GVG 3打3嘅街機好似好HIT 但香港冇得玩
GW=黃金週
番薯勤 08:29 PM 05-08-17
作者: happycolman:
GW=黃金週
THX 原來係日本黃金週
啲日本人打機打到兩點唔使趕尾班車返屋企咩

順便問下霸者求DECK應該點玩
而家興4枚定5枚多
GUSTAV 09:42 PM 05-08-17

而家興4枚定5枚多
馬単
gafstar 09:50 PM 05-08-17
想問下GW係咩黎?

LOV ???
GUSTAV 10:17 PM 05-08-17
作者: gafstar:
LOV ???
DFF ar
darkvolver 05:41 PM 05-09-17
觀廣好像少了不少人,見到億誠舊人出沒。

Sent from my iPhone using Gaforum
zeroorz 10:10 PM 05-09-17
其實點樣守關羽+張飛,前面兩隻9武槍壓基武好難守,係咪要落闞澤伏一野會好d 打緊若王+孫策&frds,啱啱用緣換咗太史慈 企定定射又輸油顏色,出去射又俾1.5武騎突; 隻孫策直去對面城門好d定係守屋企好d
maxwaver 10:27 PM 05-09-17

而家興4枚定5枚多
下午兩點啦
FF唔算太多人打吧,真係長期會有人打的咪又係頭D同音game
--

星期日路經金星金禾都幾廿人跟機,幾時先有得打
番薯勤 11:20 PM 05-09-17
作者: zeroorz:
其實點樣守關羽+張飛,前面兩隻9武槍壓基武好難守,係咪要落闞澤伏一野會好d 打緊若王+孫策&frds,啱啱用緣換咗太史慈 企定定射又輸油顏色,出去射又俾1.5武騎突; 隻孫策直去對面城門好d定係守屋企好d
拍太史慈可能得嘅
剛弓本身有基DAM
zeroorz 12:16 AM 05-10-17
拍太史慈可能得嘅
剛弓本身有基DAM
好啊下次試下,張太史慈啱啱先印~
張飛後代 01:10 AM 05-10-17
屋企係附近吧...

以前睇亞視"尋找他鄉之旅"(葛民輝做主持果幾集日本之旅)有講過可以去廉租酒店住一晚,
不過所謂既"客房"就只有一個床位:棺材咁上下大既床位(內附空調&迷你影音設施)...
BeanZzZz 01:15 PM 05-10-17
馬単

kev00269270 02:16 PM 05-10-17
霸求當然是金3騎(笑)

從2代開始我玩霸求都是習慣玩5騎
曹操 龐德/徐晃 張郃/春華 樂進/曹昂 賈詡
只要唔遇到加速號令或者呂布問題都不大
GUSTAV 03:36 PM 05-10-17
作者: maxwaver:
下午兩點啦
FF唔算太多人打吧,真係長期會有人打的咪又係頭D同音game
--

星期日路經金星金禾都幾廿人跟機,幾時先有得打
若王大弓打雙槍DECK 算好守啦WOW 對面多數推邊雙槍埋城衝軍
靠張飛攻城術打到城 之後死1隻就返生黎守

你可以開幕連環射死佢 搵隻馬去油色 槍仔1隻防劉封突 另1隻可以諗去偷下城
都可以試下大攻勢 你較弓記得集射張飛 關公有大軍難死好多

再唔係就兩隻大弓直拍城門同佢鬥快 你留隻孫策一夠5氣就開小霸王應該都得

霸求當然是金3騎(笑)

霸求馬單打神速有利架....
kev00269270 04:18 PM 05-10-17
若王大弓打雙槍DECK 算好守啦WOW 對面多數推邊雙槍埋城衝軍
靠張飛攻城術打到城 之後死1隻就返生黎守

你可以開幕連環射死佢 搵隻馬去油色 槍仔1隻防劉封突 另1隻可以諗去偷下城
都可以試下大攻勢 你較弓記得集射張飛 關公有大軍難死好多

再唔係就兩隻大弓直拍城門同佢鬥快 你留隻孫策一夠5氣就開小霸王應該都得

霸求馬單打神速有利架....
[紙上談兵]
雖然未玩過
不過今代有填色
馬單霸求我覺得對神速DECK冇乜SO
以前就話可以玩城底
依家輸內亂都輸死
[/紙上談兵]
GUSTAV 04:22 PM 05-10-17
[紙上談兵]
雖然未玩過
不過今代有填色
馬單霸求我覺得對神速DECK冇乜SO
以前就話可以玩城底
依家輸內亂都輸死
[/紙上談兵]
人地軍團生放講明有SO

你8.5C 對面5.5C 中場鬥突都唔會輸
BeanZzZz 05:19 PM 05-10-17
今代神速太短,唔係有愛跟本唔會打……
番薯勤 07:56 PM 05-10-17
作者: 張飛後代:
屋企係附近吧...

以前睇亞視"尋找他鄉之旅"(葛民輝做主持果幾集日本之旅)有講過可以去廉租酒店住一晚,
不過所謂既"客房"就只有一個床位:棺材咁上下大既床位(內附空調&迷你影音設施)...
膠囊酒店?

霸求當然是金3騎(笑)

曹操 龐德 張郃 樂進 賈詡

唉啲緣有排儲

仲要先打300 COST 槍DECK攞奧義增援
番薯勤 08:03 PM 05-10-17
作者: BeanZzZz:
今代神速太短,唔係有愛跟本唔會打……
香港未有得玩個陣6.5c

個時頂上好多4人神速大喝
第一 ... 10 50 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 70 110 160  ... 最後

返回主題版面