Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
GAF告示版>Gaforum 專用 App
GreenTea 12:48 PM 01-04-17
無ios機係手 試唔到
比大家試下有無咩問題 應該同Tapatalk APP既問題一樣

Gaforum專用app
https://itunes.apple.com/hk/app/appl...192091252?mt=8

-----------

大家測試下睇睇好唔好用, 裝完search gaforum 再登入自己 acc
考慮買個做GAF APP, 睇落唔錯又可直接upload圖

https://play.google.com/store/apps/d...lkpro.activity
https://itunes.apple.com/hk/app/tapa...de/id307880732

J+1 12:56 PM 01-04-17
Icon 出唔到,[youtube] 都好似出唔到

正規bbcode都好似冇問題...

Title有冇得減左顯示第一個post嘅內容?? 而家一頁睇唔到幾多個topic...
由手機版發出
GreenTea 01:30 PM 01-04-17
主界面個人設定 唔click預覽
同有夜讀模式

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 5X 發送
J+1 01:57 PM 01-04-17
字體較做細,每個topic間格先比較順眼...

Test 內置icon...
DevilElvis 02:09 PM 01-04-17
App版投唔到票
GreenTea 03:54 PM 01-04-17
作者: DevilElvis:
App版投唔到票
嗯嗯,另外在app自行註冊既帳號會connect唔到,當然舊帳號同用網頁註冊既帳號登入就無問題

使用tapatalk發送
布甸 05:06 PM 01-04-17
終於有手機 app 可用啦...
Rance 09:39 PM 01-04-17
有d post xlixk入去之前會有幅圖,係點撈出來的?又唔係頭post,如果知道點出出post嗰陣咪可以整靚仔d
嗰句用乜電話出post可唔可以唔要的…

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信
GreenTea 09:45 PM 01-04-17
作者: Rance:
有d post xlixk入去之前會有幅圖,係點撈出來的?又唔係頭post,如果知道點出出post嗰陣咪可以整靚仔d
嗰句用乜電話出post可唔可以唔要的…

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信
出面張圖應該係計條主題最近出既圖片
簽名係主界面設定度可以改可以唔用

使用tapatalk發送
J+1 01:59 PM 01-05-17
原來[spoiler] 都用唔到
由手機版發出
GreenTea 04:08 PM 01-12-17
推post, Gaforum on the App Store

https://itunes.apple.com/hk/app/appl...192091252?mt=8
Gundam MK-2 09:58 AM 01-13-17
幾時有埋andriod版
naytk 12:09 AM 01-18-17
Setting > 推送通知 load極唔完不斷轉轉下。
DevilElvis 12:53 AM 01-18-17
Android 希望
ALEX CHOW 04:25 AM 01-18-17
幾時有Android??
pet3 01:59 PM 01-19-17
我dl了後

還是喜歡普通正常電腦模式
滅龍士 03:09 PM 01-19-17
計埋樓上巴打講嗰d,仲有咩""分唇"係喺android版係唔加唔得?/
GreenTea 12:08 AM 01-20-17
呢d第三方app 無得加function, android 版相對體驗會更好用
一部分 bb code 都唔支援,但都叫做合格有餘
咁大家覺得有app 上forum會唔會方便左?
由手機版發出
蛋撻王子 12:36 AM 01-20-17
主要覺得訂閱既通知功能
同"曾參與"功能好方便
因為自己黎黎去去都係去個幾個帖
LOAD一LOAD就睇到有冇新回覆

或者傾到興起有人回覆好快就CHECK到~~
大致感覺良好
不過用APPS回覆既時候
去到網頁版睇番D回覆好似有時個分隔有D怪怪地咁..好似
DevilElvis 09:57 AM 05-31-17
Android 版問題,網頁版show 到我寫o既所有文字,但App版只能show部份

aquarius 02:16 PM 11-15-19
-del-

reinstall 沒問題了
Jenifferlopz121 12:16 AM 12-25-19
很好的共享,非常有用。
darkvolver 08:49 AM 02-28-20
iphone 今日用apps開不到,請問是不是出現了問題?有沒有試過同樣情況?
GreenTea 09:21 AM 02-28-20
個app無續使用量太低,可以係app store 下載Tapatalk再search gaforum 代替
由手機版發出
J+1 12:31 PM 02-28-20
始終用落都係網頁版順手,夠簡潔
由手機版發出

返回主題版面