Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 40 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 60  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
Iro 09:20 PM 05-27-16
即係 飯有調味 雞有調味 蛋+粟米有調味 再上下加兩個醬 梗係五味交雜啦
J+1 09:43 PM 05-27-16
問題點解飯要落味...如果係炒飯味都仲好...而中間嘅醬...蛋黃醬(?) 有冇諗過同味飯唔夾...中間塊麥香雞錯不在佢就算了...

人哋mos飯冇味,只有一個燒醬落中間海鮮料..咁先帶到中間料嘅味.....佢4,5種味撞埋一pet真係....
由手機版發出
凍檸茶 10:12 PM 05-27-16
我會食多次走醬
winsonhei 03:02 AM 05-28-16
我食咗個走醬,總括而言:
1.舊蛋(好似係)完全唔似蛋,質感似醬多d
2.點解咁多手加雜菜粒落pat醬(? 到…口感好怪
3.好咸…真係好咸…咸到食完飲2杯水都唔夠
4.感覺唔似食飯,兩塊飯好乾身.可能有醬會好d
注:係新鮮整,唔係整定!
----------------------
正如樓上師兄講,同mos相比差…直情係兩個級數.想當年都覺得個牛肉飯tastic唔錯㗎,,嗰時真係同mos有得比…
小草 08:42 PM 05-28-16
好似第一次見伏有咁大反應
(=v=)b 10:56 PM 05-29-16
今日第1次食~我又覺得ok喎~
ALEX CHOW 01:44 AM 05-30-16
作者: winsonhei:
我食咗個走醬,總括而言:
1.舊蛋(好似係)完全唔似蛋,質感似醬多d
2.點解咁多手加雜菜粒落pat醬(? 到…口感好怪
3.好咸…真係好咸…咸到食完飲2杯水都唔夠
4.感覺唔似食飯,兩塊飯好乾身.可能有醬會好d
注:係新鮮整,唔係整定!
----------------------
正如樓上師兄講,同mos相比差…直情係兩個級數.想當年都覺得個牛肉飯tastic唔錯㗎,,嗰時真係同mos有得比…
我唔覺得咸喎

作者: (=v=)b:
OK+1
J+1 11:42 AM 05-30-16
作者: (=v=)b:
同mos比呢?
由手機版發出
JMi 11:45 AM 05-30-16
ok既 未至於難食到放唔到入口咁
(=v=)b 07:31 PM 05-30-16
作者: J+1:
同mos比呢?
由手機版發出
好難比既~個粟米餅係麥記先有嘛~
jamsquare 03:42 PM 05-31-16
食左, 好微妙

感覺上好難食, 食落又幾OK咁
LR猫 01:41 PM 06-01-16
今日試完
1.唔覺得鹹
2.飯餅好似黏咗膠水咁
3.食完都唔知食咗啲乜,無蛋無飯無雞味
4.要蛋入粟米,同係飯入面落薑果個簡直係天才,我剩係食得出有粟米同薑
5.充飢嚟講算唔錯嘅
6.最後,唔係睇到係乜真係食完都唔知食咗乜,剩係知有粟米同薑
J+1 03:51 PM 06-01-16
>>無蛋無飯無雞味

分開逐件食係食到味架..係拍埋就成pet野咁...
由手機版發出
捲毛老爺 07:12 PM 06-01-16
還我將軍漢堡

其他真係冇興趣
小草 07:55 PM 06-01-16
地鐵無意中見到非m記飯堡
http://www.weekendhk.com/ww-main-cha...食-掃街王/

呢個好似正常好多
pierrekwok 10:30 PM 06-01-16
作者: 捲毛老爺:
還我將軍漢堡

其他真係冇興趣
還我將軍漢堡x2
仲有蝦堡
LR猫 08:04 PM 06-02-16
作者: pierrekwok:
還我將軍漢堡x2
仲有蝦堡
其實mos嘅照燒牛肉堡
同吉列蝦堡可以代替
陸奧 貴志 08:29 PM 06-02-16
作者: LR猫:
其實mos嘅照燒牛肉堡
同吉列蝦堡可以代替
價錢代替唔到
Squall-Lucifer 09:30 PM 06-02-16
我要黑椒漢堡變成常設餐
LR猫 10:22 AM 06-03-16
作者: Squall-Lucifer:
我要黑椒漢堡變成常設餐
我想要蠻牛堡
david 11:45 AM 06-03-16
作者: 小草:
好似第一次見伏有咁大反應
可能KFC堆美女廚神過佐檔?
朔望~ 07:22 PM 06-03-16
作者: LR猫:
我想要蠻牛堡
之前個黑飽 白飽都唔錯
(=v=)b 08:49 PM 06-03-16
最懷念剩魚柳~
martinnitram 09:22 AM 06-04-16
見到大家講到幾伏就走o左去做勇者, 結果係大家都講得幾啱

1. 一開個下o個味係幾怪唔知點形容, 但食完又 OK
2. 個人唔覺咸
3. 同意 "食完都唔知食咗啲乜,無蛋無飯無雞味", 矇眼食的話真係食唔出係咩o黎
4. 同意 "充飢嚟講算唔錯嘅", 到晚餐都未落哂肚, 同埋真係好熱

結論係 $32 用o黎充飢係 OK, 起碼係熱食同有飯氣
亍 ◣ 12:04 PM 06-05-16
32真係買個飯食啦
第一 ... 40 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 60  ... 最後

返回主題版面