Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-03-15, 05:26 PM   #501
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
只能講越多菲生係手就會越慘 今次event

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-15, 06:39 PM   #502
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
終於打到跌隻速菲

係唔係要打多1隻用黎變金菲

舊 05-03-15, 09:51 PM   #503
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
我連無閑都未搞掂......

舊 05-03-15, 11:21 PM   #504
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
想問下大家打金菲利章係咪肯定最後個關z hard會跌?
打左十幾次一個都冇!

舊 05-04-15, 12:19 AM   #505
沈賦權
Junior Member
Lazy Gamer

註冊日期: Jan 2015
Wii U IDshumfukuen
PSN  IDshumfukuen
引用:
作者: psidef 查看文章
我連無閑都未搞掂......
隻無閑有乜用?
沈賦權 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-15, 01:11 AM   #506
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
想問下大家打金菲利章係咪肯定最後個關z hard會跌?
打左十幾次一個都冇!
我出左好多次...

舊 05-04-15, 01:20 AM   #507
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
神早覺完隻速菲想另外再打隻覺醒做金, 竟然依兩日出都唔出隻...

足小: 127885748
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-15, 08:02 AM   #508
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
金菲齊三係咪可以打其他關?
例如我要拎最終形態個章
係咪應該打大佬係最終形態果關?

引用:
作者: soda 查看文章
神早覺完隻速菲想另外再打隻覺醒做金, 竟然依兩日出都唔出隻...
而家已經可以覺醒了?

舊 05-04-15, 09:33 AM   #509
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
未, 我打定多隻姐

足小: 127885748
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-15, 12:32 PM   #510
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ammms 查看文章
金菲齊三係咪可以打其他關?
例如我要拎最終形態個章
係咪應該打大佬係最終形態果關?

而家已經可以覺醒了?
感覺上BOSS係咩形態就易出番該形態的章⋯⋯

喪刷緊第一形態 仲差30個⋯

舊 05-04-15, 01:30 PM   #511
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

午飯時間打左三場強襲 新生菲利軍...

出左了.....但亦代表我要刷既菲利章又多一倍

42 24 24 42 9 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

此篇文章於 05-04-15 02:04 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 05-04-15, 02:44 PM   #512
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: GN00508771 查看文章
午飯時間打左三場強襲 新生菲利軍...

出左了.....但亦代表我要刷既菲利章又多一倍

42 24 24 42 9 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
我唔明
唔係可以合完先覺醒咩?
要咁多 set 做咩?

舊 05-04-15, 02:59 PM   #513
hokhin
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
重未出到速菲利..><
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-15, 03:01 PM   #514
hokhin

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
想問下新生菲利軍隻菲利會係地圖邊度出來/ \ 一次都未見到
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-15, 03:39 PM   #515
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
我唔明
唔係可以合完先覺醒咩?
要咁多 set 做咩?
我有 機菲 速菲 第一形態菲

舊 05-04-15, 04:19 PM   #516
ammms
渣根懦夫

引用:
我有 機菲 速菲 第一形態菲
咁點解唔打多幾隻速菲?
食完再覺好過你打得咁辛苦喎

舊 05-04-15, 05:39 PM   #517
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

其實我唔係好明你句 「合完先再覺」。同「食完先覺」係咩意思?

舊 05-04-15, 08:40 PM   #518
ammms
渣根懦夫

唔係搵隻技 10 菲覺醒
之後就變 Lv10 金菲?

舊 05-04-15, 09:18 PM   #519
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
唔係搵隻技 10 菲覺醒
之後就變 Lv10 金菲?
哦~~你講必殺技....我冇信心 下星期5前可以升齊LV+打齊章

所以我放棄必殺技升盡

舊 05-05-15, 01:31 PM   #520
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

キタ!!!!!!!

又係午飯時間 一抽SSR青頭空!!

不過⋯⋯冇界王神個章⋯覺醒唔到

舊 05-05-15, 11:20 PM   #521
沈賦權
Lazy Gamer

註冊日期: Jan 2015
Wii U IDshumfukuen
PSN  IDshumfukuen
引用:
キタ!!!!!!!

又係午飯時間 一抽SSR青頭空!!

不過⋯⋯冇界王神個章⋯覺醒唔到
我都聽過好多人講中午抽到SSR,等我下次都試下先。
沈賦權 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-15, 08:52 AM   #522
janicebb

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
隻速菲終於畢業

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-15, 12:01 AM   #523
leftmonkey

註冊日期: Jun 2014
有無邊位師兄知道咩方法可以提高跌素材同角色的概率?見Uwants有師兄教方法,但好似唔系個個都教,所以系度問下有無人知點搞?
leftmonkey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-15, 06:59 AM   #524
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: leftmonkey 查看文章
有無邊位師兄知道咩方法可以提高跌素材同角色的概率?見Uwants有師兄教方法,但好似唔系個個都教,所以系度問下有無人知點搞?
我都見,講到好神咁,但就唔肯教人
只見同人鬧足幾版,又勁串小學雞咁
咁其實係咪真係有方法必出,如果真係有無理由得佢知喎

舊 05-07-15, 10:04 AM   #525
leftmonkey

註冊日期: Jun 2014
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
我都見,講到好神咁,但就唔肯教人
只見同人鬧足幾版,又勁串小學雞咁
咁其實係咪真係有方法必出,如果真係有無理由得佢知喎
應該系有的,見有人系成功過,的確5系人人都教。
都可以理解的,如果教太多人傳得多就被封,自己無著數
leftmonkey 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 05:30 PM

手機版 | APP版