Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-08-17, 09:04 AM   #1
kv10
Junior Member

註冊日期: Oct 2017
wink Destiny 2 - 公會招生男女 現已突破70人

我哋係香港 LIHKG, 希望你可以加入我哋.
我哋長時間有團友online打, 定時定候會組團打 pve, strike, nf, raid, pvp, too, 等等

但我哋有少少要求, 來防日後join咗唔玩destiny而又霸住個位.
想加入我哋好簡單, 只要你係常online打, 主角最少有270 light同起公會個tg發言, 吹雞叫人幫手或組隊打都得. (唔好post與打機或destiny無關資料, 係咁洗tg板或炸機就唔好啦) 如一星期內都冇見過online, 不會通知下比踢走.

公會 Clan 加入link
https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2188248
kv10 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Destiny 2 安安 電視遊戲討論版 91 09-30-23 06:56 PM
[多機種] X-Men: Destiny Designer 電視遊戲討論版 14 07-23-11 05:10 PM
[NDS] Destiny Links imgahou 手提遊戲機討論版 5 12-20-08 02:17 AM
機動戦士ガンダムSEED DESTINY PHASE-32│機動戦士ガンダムSEED DESTINY スペシャルエディションⅢ 運命の業火 武藤遊戲 日本動漫畫討論版 1011 11-24-06 12:27 PM
月影destiny Hayami PC電腦遊戲討論版 6 04-10-03 09:53 PM

現在的時間是 12:16 PM

手機版 | APP版