Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-22-14, 03:52 PM   #3276
ai.
God of Gamer
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ahleung 查看文章
sorry, 我寫得唔好.

我意思係, 唔係呢隻game既問題, 而係成個HK XBONE賣場未出. 香港(XBONE賣場)依家應該係乜game都無.
等HK XBONE 賣場出左, 就應該會有呢隻game.
對不起,亦有可能我理解錯。

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 04:57 PM   #3277
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 仁魂 查看文章
我都係同一日出左秋記喎~
考慮過執番個手掣同耳機,不過tgs買得太多野,已經拎唔到
今次我住秋葉原附近,方便掃貨!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 08:37 PM   #3278
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
原來有mytv apps
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 09:11 PM   #3279
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
有冇人知動漫訂左,蘇寧聽日幾點會派貨?
打去沙田分店dodo聲,打唔入……
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 10:03 PM   #3280
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 19909696 查看文章
有冇人知動漫訂左,蘇寧聽日幾點會派貨?
打去沙田分店dodo聲,打唔入……
唔洗問,一開鋪就有

訂個時sales 講既

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 10:12 PM   #3281
仁魂
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
引用:
作者: ai. 查看文章
你影的最後一幅相個隻D4: Dark Dreams Don't Die,無記錯好似劇咁,分季出,¥1,620,美國唔知有無.
但香港REGION好似無,就算入下面條LINK,用左香港REGIO都會BLOCK左.
https://store.xbox.com/ja-JP/Xbox-One/Games/D4-Dark-Dreams-Dont-Die/6e82a9a6-b6a0-4c30-a50f-1e0ebafee8bc?cid=majornelson
有, 剛開Xbox one去香港賣場見到, 99蚊咋~~
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 10:43 PM   #3282
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
唔知港服係咪今晚正式開呢
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 10:47 PM   #3283

引用:
作者: rokuna 查看文章
唔洗問,一開鋪就有

訂個時sales 講既
沙田果間話5點先有.... 要等貨送到...
我有FRD打去德福問,聽電話個人都話一開鋪就有...

此篇文章於 09-22-14 10:50 PM 被 19909696 編輯。
舊 09-22-14, 11:22 PM   #3284
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2

今日立食立睇立玩左幾個鐘,食得唔錯(自助餐),佈置唔錯,出手唔錯,都算好重本,其實今日似去飲多d, 大部份game 都睇過玩過。

同佢做左個百人林記拿住個吉盒合照,類似ps4 的百人大合照。

抽到三個月live, 鬥排名就拿左個halo 4 公仔,都算係咁,今次覺得氣氛都唔錯,自己一個黎都冇黎錯,因為真係有今生冇來世, 因為下代主機真係唔知重有冇生存空間。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 11:49 PM   #3285
仁魂

買左港版FIFA, 送幾個Code, 我係香港市場Scan左幾個Code, 無問題...
唔知點解入碟Install唔到Game, Code的DLC裝唔到, 諗住部機爭一日未出無掛? Set番美國市場, 再裝
裝完, DLC當然可以再裝, 咁盒入面仲有兩個Code未入.... 把心一橫, 試係美國市場之下, Scan港行Code...
結果係得~~ 咁睇黎DLC Code都應該無分區
舊 09-23-14, 12:02 AM   #3286
Hello MiMi
Game Master

Cold boot 唔知點解好耐先連到 xbox live (us/hk store 都係咁)
但入 network setting 就乜都正常 (wired)
最近先係咁
有無師兄有同樣問題?
舊 09-23-14, 12:41 AM   #3287
taikin0901
Crazy Gamer

Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
Cold boot 唔知點解好耐先連到 xbox live (us/hk store 都係咁)
但入 network setting 就乜都正常 (wired)
最近先係咁
有無師兄有同樣問題?
我都係
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 12:52 AM   #3288
仁魂

DELETE POST

此篇文章於 09-23-14 01:29 AM 被 仁魂 編輯。 原因: 好似係技術問題
舊 09-23-14, 10:31 AM   #3289
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: taikin0901 查看文章

我都係
GOOGLE 左,話clear cache (hard reset) 就ok
我今晚試試再report 你。
舊 09-23-14, 11:34 AM   #3290
decelerate
Junior Member

想請教下賣遊戲鋪同反斗城係咪同價? 另外, 街鋪係咪可以唔連GAME買?
decelerate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 12:27 PM   #3291
Hello MiMi
Game Master

xbox one 港行問世呢度居然無人講........
我想知d game 價啊啊啊啊
舊 09-23-14, 12:32 PM   #3292
taikin0901
Crazy Gamer

Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
GOOGLE 左,話clear cache (hard reset) 就ok
我今晚試試再report 你。
thx ching
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 12:55 PM   #3293
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: decelerate 查看文章
想請教下賣遊戲鋪同反斗城係咪同價? 另外, 街鋪係咪可以唔連GAME買?
遊戲舖通常價錢平D. 連唔連game呢D問題亦會flexible D. 你不妨去睇下.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 12:58 PM   #3294
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
http://paper.wenweipo.com/2014/09/23/FI1409230019.htm

香港文匯報訊(記者 梁偉聰)微軟香港昨日為一眾機迷及電視迷傳來福音,微軟最新家庭遊戲機Xbox one終於登陸香港,微軟香港更聯同TVB攜手在建立專屬的MyTV程式,Xbox今後除了可以「打機」外,更可以「煲劇」。

聖誕節前推50個遊戲

微軟香港總經理鄒作基昨表示,由現時至聖誕節期間,Xbox會推出50個遊戲,其中有20個為Xbox one獨有。他希望,與TVB及跨媒體電影服務台ClickPlay合作,可以令Xbox成為一體式娛樂平台。電視廣播(0511)業務總經理鄭善強就表示,TVB第一次與微軟合作,MyTV程式只是一個開始,今後會致力發展網上平台,明年公司會更積極提供更多的內容。

Xbox One Kinect售4180元

Xbox One今日起會推出兩款綑綁套裝,分別是Xbox One《FIFA 15》同捆套裝及Xbox One連Kinect套裝,價錢分別3,380元及4,180元。而香港寬頻昨日亦推出Xbox One優惠,客戶以月費328元或288簽訂24 個月合約的1,000M或100M寬頻服務計劃,即可獲贈Xbox One《FIFA 15》同捆套裝,以及12個月Xbox Live 金會員訂閱卡一張。

但另一方面,微軟中國日前宣布,延期發售國內版 Xbox One,內地Xbox One原定於今日推出。微軟中國稱,由於需時更多時間作最後準備,因此將會延期發售。
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 02:15 PM   #3295
仁魂

引用:
xbox one 港行問世呢度居然無人講........
我想知d game 價啊啊啊啊
FIFA 15接近官價: $520~540
舊 09-23-14, 02:17 PM   #3296
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
你 老x 港版 係歐版黎

一開波出丹麥文 叫我點睇呀。

分明羅d 賣唔出既國家貨 比香港

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 03:07 PM   #3297

隻FIFA下載版DOWN到100%話安裝失敗....
XBOX LIVE比較慢, LAG

此篇文章於 09-23-14 03:12 PM 被 19909696 編輯。
舊 09-23-14, 06:19 PM   #3298
仁魂

引用:
作者: 19909696 查看文章
隻FIFA下載版DOWN到100%話安裝失敗....
XBOX LIVE比較慢, LAG
禽晚開始出事, 成日都係咁, 最後我都係轉番去美服Install~
舊 09-23-14, 07:20 PM   #3299
SleepBoy

註冊日期: Feb 2004
3DS Friend Code3007 8346 9982
小弟今日剛取行機
一開機就要update
但出 update error
There was a problem with the update

有無人同我一樣???

PAD: 101,538,972
ID: 訓覺仔
SleepBoy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-14, 07:42 PM   #3300
ruud1009
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
想問下Netvigator 點樣用lan線上網?
由手機版發出
ruud1009 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 08:59 PM

手機版 | APP版