Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-09-16, 03:46 PM   #2351
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: fami~yan 查看文章
有愛唔會嫌貴,冇愛無謂浪費~
見到紅骨大手裝咁大舊

連隻紅骨連背包都差D想放
所以廢事買藍骨

舊 12-09-16, 04:24 PM   #2352
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 忍者 查看文章
見到紅骨大手裝咁大舊

連隻紅骨連背包都差D想放
所以廢事買藍骨
所以一開始你就唔應該買紅的~

題外:仲未買到金...又俾唔起炒價食一手...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 05:03 PM   #2353
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
紅骨等緊出埋改同龍
由手機版發出
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 05:07 PM   #2354
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: 森羅 查看文章
紅骨等緊出埋改同龍
由手機版發出
紅龍真係唔多岩睇...我想要火星裝甲...

非洲人...
舊 12-09-16, 05:20 PM   #2355
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
差D買左,不過真係好貴.....
好彩孤仔果時訂左1690 不過現做1850都差唔多

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 06:11 PM   #2356
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
睇落好多貨
amazon 兩隻選擇cut單安定
¥23,687 ¥24,094各一

反正對呢隻冇愛

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 07:55 PM   #2357
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: Yakumo Fujii 查看文章
睇落好多貨

反正對呢隻冇愛
MB要炒都唔係睇即日

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 12-09-16, 08:20 PM   #2358
忍者

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
MB要炒都唔係睇即日
紅骨炒得起都係因為個背包O者

舊 12-09-16, 08:24 PM   #2359
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
引用:
紅骨炒得起都係因為個背包O者
紅骨好似無炒起過,炒嘅好似得背包炒到貴過本體
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 08:34 PM   #2360
忍者

引用:
作者: benltc0000 查看文章
紅骨好似無炒起過,炒嘅好似得背包炒到貴過本體
所以骨系不嬲炒唔起
同埋藍骨真係堅貴(以內容黎講)
金骨咁大個backpack都係千3,4

舊 12-09-16, 10:14 PM   #2361
fami~yan
Game Master

引用:
所以骨系不嬲炒唔起
同埋藍骨真係堅貴(以內容黎講)
金骨咁大個backpack都係千3,4
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51994923.html
唔覺...金根本冇咩配件...

非洲人...
舊 12-10-16, 12:20 AM   #2362
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
引用:
作者: fami~yan 查看文章
財團B:「只要有METAL BUILD字眼,隨便出都大把人買,訂價再高都一樣有人搶,我咁認真出為咩?」
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-16, 12:39 AM   #2363
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Yakumo Fujii 查看文章
睇落好多貨

反正對呢隻冇愛
+1
本身對藍骨冇乜愛

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-16, 12:40 AM   #2364
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
有人報in's $1750

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-16, 01:38 AM   #2365
鳳熾魂
紅蓮の焔神

藍迷多咁武器 金天真係好少野玩其實我無買隻紅
諗緊入唔入
雖則有D 想退MB坑

舊 12-10-16, 03:14 AM   #2366
忍者

退坑我又未到O既
但係佢咁出法我好難隻隻買齊(最大問題係有位棟起D盒你都冇位開晒佢)
so far淨係開過3隻玩過(OO7+飛機,自由,SF)
宜家得隻OOR同SF企左係櫃度
其他...舊個幾隻都叫開盒睇有冇SAD,新個幾盒開都廢事....

舊 12-10-16, 09:03 AM   #2367
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
退坑我又未到O既
但係佢咁出法我好難隻隻買齊(最大問題係有位棟起D盒你都冇位開晒佢)
其他...舊個幾隻都叫開盒睇有冇SAD,新個幾盒開都廢事....
咁又唔使強迫自己去買

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 12-10-16, 12:48 PM   #2368
忍者

引用:
作者: mikemike 查看文章
咁又唔使強迫自己去買
因為基本上我係全齊
特別色除外

舊 12-10-16, 01:43 PM   #2369
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
因為基本上我係全齊
特別色除外
脫毒最佳嘅時候

舊 12-10-16, 02:40 PM   #2370
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
藍迷仲貴過SF, 見到都買唔落手
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-16, 10:15 PM   #2371
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
留$$ 等 91....

舊 12-11-16, 02:18 PM   #2372
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
退坑我又未到O既
真係太大隻 我都係迪迪 楊過 金天 同藍迷 但迪迪齊款 基本現家開隻楊過算
由手機版發出
舊 12-12-16, 02:43 PM   #2373
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
紅手港魂開訂

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100005326

舊 12-12-16, 04:21 PM   #2374
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
藍迷仲貴過SF, 見到都買唔落手
你講初出價定而家個價先??
如果而家有咁平的一手SF真係唔怕沖呢
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-16, 04:22 PM   #2375
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
好易訂到..........
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 02:36 PM

手機版 | APP版