Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-15-14, 06:19 PM   #1526
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: darkvolver 查看文章
買左好多衫.....唔知遲d會不會無左..
唔會

站(2024/04/27)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-14, 09:38 PM   #1527
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
有冇crew可以join下..

舊 02-17-14, 06:46 AM   #1528
ALEX CHOW
AUDI SPORT

上網買左嘅坦克喺邊度拎??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-17-14, 10:26 AM   #1529
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: HONDA 查看文章
上網買左嘅坦克喺邊度拎??
CALL 柏格薩斯, 每次俾200蚊, 之後地圖上會SHOW拎的地點

舊 02-17-14, 06:55 PM   #1530
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
last一日買埋架情人節車後窮到爆啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-14, 08:56 PM   #1531
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
<=買情人節衫買到窮

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-17-14, 10:46 PM   #1532
darkvolver
頹冗

引用:
<=買情人節衫買到窮
衫不是太貴...

舊 02-18-14, 12:08 AM   #1533
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
衫不是太貴...
我買左兩個禮拜咋
新手咋

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-18-14, 01:01 AM   #1534
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
情人節ev已完?!
完全唔記得左有依件事…

舊 02-18-14, 01:04 AM   #1535
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
情人節ev已完?!
完全唔記得左有依件事…
好似完左啦
你依家上去睇下仲有冇新衫同車買?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-14, 01:15 PM   #1536
darkvolver
頹冗

引用:
好似完左啦
你依家上去睇下仲有冇新衫同車買?
最新報告

現在還有

舊 02-19-14, 11:48 AM   #1537
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
而家有得自己揀任務做, 唔洗下下CALL OR 等佢SEND黎, 唔會窮的了|

屋頂鬥毆
垃圾清運
股市黑函
搶毒混戰
向下沉淪

咁樣做完都差唔多10萬了

舊 02-19-14, 10:09 PM   #1538
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
而家有得自己揀任務做, 唔洗下下CALL OR 等佢SEND黎, 唔會窮的了|

屋頂鬥毆
垃圾清運
股市黑函
搶毒混戰
向下沉淪

咁樣做完都差唔多10萬了
點揀??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-19-14, 10:32 PM   #1539
darkvolver
頹冗

引用:
點揀??
首先,入online,選擇job,再按host job>rockstar create>mission ,etc

自己慢慢找..

舊 02-19-14, 11:51 PM   #1540
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
首先,入online,選擇job,再按host job>rockstar create>mission ,etc

自己慢慢找..
我搞掂左呢個支綫任先
http://bbs.a9vg.com/thread-3584894-1-4.html

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-20-14, 10:37 AM   #1541
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
我搞掂左呢個支綫任先
http://bbs.a9vg.com/thread-3584894-1-4.html
我係呢個度中左bug,其中一個任永世都唔出,繼續唔到落去
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-14, 10:48 AM   #1542
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
我都係, 送完飛機之後, 跑8KM個MISSION唔出
10/2 係ROCKSTAR SUPPORT到問左, 到今日都無人覆...........

舊 02-20-14, 11:11 AM   #1543
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
10/2 係ROCKSTAR SUPPORT到問左, 到今日都無人覆...........
我就係捐左500之後唔出捐5000嗰個
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-14, 03:27 PM   #1544
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
做左問卷未? 好似要做左先

同埋如果我無理解錯個故仔的話, 呢個系列的MISSION要係打FBI大樓前完成哂
我都係完全唔到的, 所以都唔敢講一定啱, 參考下好了
等版友幫手補充

舊 02-20-14, 04:32 PM   #1545
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
引用:
我啱啱出左跑8KM個MISSION

引用:

引用:
做左問卷未? 好似要做左先

同埋如果我無理解錯個故仔的話, 呢個系列的MISSION要係打FBI大樓前完成哂
我都係完全唔到的, 所以都唔敢講一定啱, 參考下好了
等版友幫手補充
我爆左機先做

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-20-14, 06:28 PM   #1546
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
我啱啱出左跑8KM個MISSION

我爆左機先做
SAD
我前兩日開左新SAVE, 試下玩唔玩到

舊 02-21-14, 11:39 PM   #1547
ALEX CHOW
AUDI SPORT

嗰個教其實係影射緊科學教(TOM CRUISE信嗰個)
今集又有外星人又有陰謀論,搞乜

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-22-14, 09:03 AM   #1548
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
有無消息話情人節更新果d衫同車,而家唔買會無得買
架車差成20萬…仲有d衫都算貴又多
只係睇到話情人節更新,只係開放到月尾

同埋而家係咪取消左可以比錢人?

舊 02-22-14, 11:46 AM   #1549
クリス.レッド

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
有無消息話情人節更新果d衫同車,而家唔買會無得買
架車差成20萬…仲有d衫都算貴又多
只係睇到話情人節更新,只係開放到月尾

同埋而家係咪取消左可以比錢人?
廿萬好快搞掂啦,屋頂互毆 應該一兩個鐘就得

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 02-22-14, 02:07 PM   #1550
darkvolver
頹冗

引用:
廿萬好快搞掂啦,屋頂互毆 應該一兩個鐘就得
你可以做打劫囚車

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 06:29 PM

手機版 | APP版