Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 09-11-05, 10:13 PM   #1
佐藤成樹
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagfujimura
GAF史上最強足球隊 -- 公佈欄及討論區 Vol.44

GAF足球隊--成員表、戰績紀錄及報名方法~~(28/8 update !! ) 新增:GAF足球隊日報 !!

代碼:
會議後有下例新規:
1)報名截止時間為操練/比賽前一晚1200(即係1月2日踢,1月1日晚1200截止),1201再有人報名都唔會比踢.
2)到截止時間,細場唔夠6個,大場唔夠8個就會自動取消.
3)會收會費,暫定一個月$5,一個月只要有踢過就收,用於買手套,波,以及一D支出(如報名費同例5等等).
4)報名後一定要出席,不可遲到超過一個鐘頭以上(如場紙時間1-5,2點前要到)遲到罰$10,無到罰$20,如有急事唔到雖要通知其他會到既隊友.
5)如當日操練/比賽因有人無到而取消,有出席既會有$20車錢補償.
以上規例會係一月商討,決定後會係二月實行...

代碼:
12,1月有場既地點,日期同時間:

秀雅道1號場:
1月15日1300-1500
秀雅道2號場:

秀雅道3號場: 

康寧道1號場:
1月28日 1800-2000

康寧道2號場:
1月2日 1200-1600
1月31日1300-1500

康寧道3號場:

康寧道4號場:

駿業街1號場:

駿業街2號場:
1月8日 1300-1500
1月22日 1300-1500

麥花臣1號場:
12月31日 1700-1900
1月7日 1700-1900

代碼:
各位記住寄Book場紙呀~ :D

使 用 康 樂 及 文 化 事 務 署 硬 地 球 場 申 請 表
--------------------------------------------------------------------
I)	申  請  人  資  料      
--------------------------------------------------------------------
申請人姓名   :   碧咸23-----------身份証明文件號碼   :   DB23 

球隊 / 團體名稱   :   GAF足球隊---聯絡電話   :   9232323 

地址   :    西班牙馬德里巿. 23號 	
II)	申  請  資  料      

場地	:   康寧道遊樂場1號場 (或者秀雅道3號場-每張場紙只可填一個場地)--場地編號:唔駛填 			

設施類別	:	足球  /	籃球  /	排球  /	其他	(請註明)	

月 份--------預 訂 日 期-------預 訂 時 間   
2月2006年 	首   選   	5,12,19,26-----3:00p.m.至(to)5:00p.m. 
2月2006年 	次   選   	5,12,19,26------1:00p.m.至(to)3:00p.m. 
P.S.首選同次選時間可以互相調換

日期	: 23-12-05 		簽署	:  碧咸23 

#1.信封面請註明 : 寄觀塘翠屏北村翠樟樓M1樓13-18室
(預訂觀塘區硬地足球場)

#2.回郵信封記得貼郵票同寫番屋企地址

#3.秀雅道3號場已經維修好

各位可以用埋屋企人既名寄多幾張、亦可以寄多張秀雅道3號場、等機會可以大d~~~~

http://www.black-team.com/phpBB2/viewtopic.php?t=208]碧咸23號作品展

請大家改番自定Topic

e.g #1

佐藤成樹
Senior Gamer
**
GAF足球隊??號 <---請表明是GAF足球隊成員身份(如GAF足球隊__號)
Member # 1617

此篇文章於 01-03-06 08:24 PM 被 佐藤成樹 編輯。
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-05, 10:14 PM   #2
佐藤成樹

backup post
舊 09-11-05, 10:15 PM   #3
佐藤成樹

GAF 足球隊例行操練
日期 : 9月19號 (星期一)
地點 : 康寧道足球場(睇清楚d呀!)
時間 : 12:00-17:00(有場紙~~~)
集合地點 : 自己去啦~

P.S. 1)小心財物.

出席球員:
1) 移動城堡
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

唔去:
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)

QUOTE名單時請del.左個[ quote ][ /quote ],方便下個quote,而下一位請照做,唔該
p.s.如果報左名,但黎唔到既,唔該打電話比會踢既兄弟!
舊 09-11-05, 10:27 PM   #4
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
星期一康寧係幾多號埸呀??

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-05, 10:27 PM   #5
碧克

註冊日期: Aug 2003
GAF 足球隊例行操練

出席球員:
1) 移動城堡
2) 碧克
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

唔去:
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)

QUOTE名單時請del.左個[ quote ][ /quote ],方便下個quote,而下一位請照做,唔該

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-05, 10:31 PM   #6
佐藤成樹

引用:
作者: 碧咸23號
星期一康寧係幾多號埸呀??
易酷長...
舊 09-11-05, 10:32 PM   #7
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: 佐藤成樹
易酷長...
多數都有假放~應該都去到~

舊 09-11-05, 10:34 PM   #8
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
咁埸紙係幾點到幾點呀??

舊 09-12-05, 12:14 AM   #9
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
GAF 足球隊例行操練

出席球員:
1) 移動城堡
2) 碧克
3) 泰利
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

唔去:
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)

泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-05, 12:19 AM   #10
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

引用:
咁埸紙係幾點到幾點呀??
1300-1700.
舊 09-12-05, 09:16 AM   #11
基基
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
咁對大夫叉隊果度點呀?

基基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 12:18 AM   #12
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

引用:
作者: 基基
咁對大夫叉隊果度點呀?
唔知, 等消息.
舊 09-13-05, 12:50 AM   #13
海軍陸戰隊
Crazy Gamer
GAF足球隊11號

註冊日期: Jun 2005
佢地話大雨都照踢woo

三國志大戰 名:八雲最萌~ FC:3737-5248-2670
海軍陸戰隊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 12:54 AM   #14
海軍陸戰隊
Crazy Gamer
GAF足球隊11號

同巴勒斯坦仔應該有得打掛?

ps:踢汽水......輸左我要請晒佢地
唔好輸

三國志大戰 名:八雲最萌~ FC:3737-5248-2670
舊 09-13-05, 01:06 AM   #15
海軍陸戰隊
Crazy Gamer
GAF足球隊11號

GAF team 巴勒斯坦 team
主 和 客
20 8 1.1
5(+3) 10 1.8(-3)

唔好打面

舊 09-13-05, 01:13 AM   #16
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: 海軍陸戰隊
同巴勒斯坦仔應該有得打掛?

ps:踢汽水......輸左我要請晒佢地
唔好輸
你同佢地踢過未架??勁唔勁既先??

舊 09-13-05, 01:15 AM   #17
海軍陸戰隊
Crazy Gamer
GAF足球隊11號

引用:
你同佢地踢過未架??勁唔勁既先??

舊 09-13-05, 01:17 AM   #18
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
咁你請定汽水得啦~

舊 09-13-05, 01:18 AM   #19
海軍陸戰隊
Crazy Gamer
GAF足球隊11號

你出山la......
你出來我地贏面大好多

舊 09-13-05, 01:20 AM   #20
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
你出山la......
你出來我地贏面大好多
醒張戰鬥咭比你等你勁d就得~

舊 09-13-05, 01:25 AM   #21
海軍陸戰隊
Crazy Gamer
GAF足球隊11號

引用:
醒張戰鬥咭比你等你勁d就得~

算....都係要靠我嫁la

舊 09-13-05, 02:00 AM   #22
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
佐肥~我dl左FF VII字幕版啦~清到震呀~勁到暈呀~~~~~~~~~~~~

舊 09-13-05, 04:03 AM   #23
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
好波!!!--->

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 07:34 AM   #24
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
引用:
佐肥~我dl左FF VII字幕版啦~清到震呀~勁到暈呀~~~~~~~~~~~~
我都係字幕版但係睇果陣冇字幕....點搞嫁?

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 09:11 AM   #25
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: 祖羅.祖班納
我都係字幕版但係睇果陣冇字幕....點搞嫁?
我係連字幕果個版本黎既~你再搵下第二個版本dl啦~

論壇跳轉

現在的時間是 02:04 AM

手機版 | APP版