Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
日本動漫畫討論版>長月達平「Re:ゼロから始める異世界生活 2nd season」#38「泣きたくなる音」
phil077 02:08 PM 07-11-16
隻哥斯拉係柏克嗎?
事丫娃些 03:05 PM 07-11-16

mikemike 03:44 PM 07-11-16
松岡禎丞好適合並呢D變態佬
野良猫 04:35 PM 07-11-16
作者: mikemike:
松岡禎丞好適合並呢D變態佬

子安後繼有人了
柚原このみ 05:08 PM 07-11-16
演出好得
GUSTAV 05:41 PM 07-11-16
作者: 野良猫:

子安後繼有人了
我覺得佢有貨過子安
mikemike 05:54 PM 07-11-16
作者: 野良猫:

子安後繼有人了
兩個風格唔同
麥魚仔 06:29 PM 07-11-16
作者: phil077:
隻哥斯拉係柏克嗎?
長眠吧 與吾女兒一起,姐係女兒最後都死左
埃及使者 06:45 PM 07-11-16
變態佬又配得幾神似

雷姆咁樣都仲可以挨到陣
愛既力量真係勁
stcdavidhk 07:34 PM 07-11-16
作者: 埃及使者:
變態佬又配得幾神似

雷姆咁樣都仲可以挨到陣
愛既力量真係勁
雷姆果刻真係估佢唔到,最後表白到都算係咁
(好明顯佢修得戰鬥績行)
Van仔 07:39 PM 07-11-16
其實咁玩應該都係要call 劍聖過黎收佢檔?
尼路 08:19 PM 07-11-16
蕾姆係無辜的!蕾姆係無辜的!蕾姆係無辜的!
呢套野女主係蕾姆唔係EMT吧,個股價漲停板。
細路翔 08:43 PM 07-11-16
作者: 尼路:
蕾姆係無辜的!蕾姆係無辜的!蕾姆係無辜的!
呢套野女主係蕾姆唔係EMT吧,個股價漲停板。
係依個作者筆下股價漲停板等於無好日子過

話時話蕾姆戰鬥力真係好飄忽,之前可以坦AREA BOSS,但今次打幾隻雜魚教徒就已經半殘

https://www.youtube.com/watch?v=D46URglAH54

老外反應比套野本身有趣(?
GN00508771 09:47 PM 07-11-16
睇完....點講呢 雖然見到前兩集既得意表情冇哂個心係涼左一陣
但睇到後半部...又真係虐左D....
鷹柳 10:22 PM 07-11-16
作者: RPG之鬼:
小說會講長好多
今集最後昴回去大屋時其實已知必死,但佢要知道之後事情發展,所以先會去,點知遇到大怪獸
下集應該會講到超任博士(昴)的無限復活的本質
攪到我想去買本小說睇
細路翔 10:24 PM 07-11-16
作者: GN00508771:
睇完....點講呢 雖然見到前兩集既得意表情冇哂個心係涼左一陣
但睇到後半部...又真係虐左D....
依套野基本上就係每章都打臉虐486
依家第三章虐到486似返個男人之後

第四章換方式再虐過

但期待486會物理上變強既人可以唔洗妄想啦(ry
Samng 10:33 PM 07-11-16
作者: 細路翔:
係依個作者筆下股價漲停板等於無好日子過

話時話蕾姆戰鬥力真係好飄忽,之前可以坦AREA BOSS,但今次打幾隻雜魚教徒就已經半殘

https://www.youtube.com/watch?v=D46URglAH54

老外反應比套野本身有趣(?
完全捨身+遠中近物理魔法攻擊+out number,レム既武器重係流星錘要無傷好難,另外レム太在意スバル而心急亦會有影響。

雖然cut左好多小劇情,但係節奏同氣氛都安排得好好,所以觀眾大約都會有接近的反應。
Freddy 10:49 PM 07-11-16
今集玩獵奇?!
最後男主最多應該被冰封姐...
點解會甩埋頭?
東條希 10:56 PM 07-11-16
居然團滅..班fff團有咁神
拉姆同EMT就算了,柏克可能放工時間,咁子安同圖書管理員呢?
Samng 10:58 PM 07-11-16
有點期待那些老外在看到スバル出人意表既計劃之後既反應

另外講一些cut了的小劇情:
1. 前面和店主出去談話時レム幫手看鋪,回來時發現生意好很多,店主有點小打擊
2. 龍車野營時レム再多一些內心戲,可愛的起身及發現沒有反應的スバル爬了出車睡在旁邊

沒有這幕好可惜

細路翔 11:00 PM 07-11-16
應該話486作為一個neet性格再無恥d直接去跪地求劍聖箂傲天就唔洗演咁耐啦(ry

但作者係愉悅教徒
Samng 11:08 PM 07-11-16
作者: Freddy:
今集玩獵奇?!
最後男主最多應該被冰封姐...
點解會甩埋頭?
凍甩耳仔既強化版?

作者: 東條希:
居然團滅..班fff團有咁神
拉姆同EMT就算了,柏克可能放工時間,咁子安同圖書管理員呢?
對方係奇襲,後面有講如果有預警的話會發生什麼事,另外ラム又要守護村民,パック在エミリア死後才出現,子安出了門搞外交,ベティー好像沒有契約不會出手? 小說也沒有講。
Samng 11:12 PM 07-11-16
作者: 細路翔:
應該話486作為一個neet性格再無恥d直接去跪地求劍聖箂傲天就唔洗演咁耐啦(ry

但作者係愉悅教徒
スバル係ドM可以好無恥
其實有試過搵
,不過去了很遠的地方不夠時間找他回來,不過有上代劍聖...既另一半幫手

Gallardo 11:18 PM 07-11-16
水瀨同松岡都好正, 仲有今集演出
save point 咁後, 劍聖幫手都未必趕得上?
細路翔 11:20 PM 07-11-16
作者: Gallardo:
save point 咁後, 劍聖幫手都未必趕得上?
所以依d都係486身上男人無謂自尊心既錯(無誤
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面