Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 03-26-17, 01:48 PM   #501
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
第一大台真係好有台型
不如漂白晒個SCREEN佢吖笨…
咩事, 冇睇大台

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 01:51 PM   #502
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
香港近幾年嘅商界啲財路係咁被大陸商人蠶食,本來今次佢哋係有最後反抗機會,都仍然係被中聯辦兩三句靠嚇就縮沙投冇seven用。結論,佢哋都係斗M

熱普城同自決派左膠只顧經營深黃,就算令深藍得益都要得罪淺黃。

傳統民主派淺黃多於深黃,但無奈始終進駐唔到淺藍中產嘅空間。

深藍清一色都係土共班人渣。

而淺藍原本係孽瘤既地盤,但今次已經露底歸邊。自由黨?除左田少同周梁淑怡外,難成氣候。

曾俊華呢個幾月嚟所代表到嘅支持近乎覆蓋整個淺藍,淺黃,深黃空間。如果有人可以接手經營呢個政治光譜,將會係一股強大嘅反淋病勢力。

另外,奉勸中聯辦唔好咁快得戚住,家陣習大大權力仍然慢慢增大中。雙張(德江+小明)被雙規只係時間嘅問題,到時淋病只會變性跛腳鴨。
由手機版發出
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 01:52 PM   #503
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
咩事, 冇睇大台
TK第二張圖

舊 03-26-17, 01:58 PM   #504
cat722
Senior Gamer
雪凝騎士

註冊日期: Sep 2003
我只係諗到23條過硬
由手機版發出
cat722 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 02:10 PM   #505
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
直播

見係又一次見證歷史時刻

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 02:33 PM   #506
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
Prove: 將23條代入皇后碼頭

引用:
作者: cat722 查看文章
我只係諗到23條過硬
由手機版發出

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 02:43 PM   #507
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
TK第二張圖
原來果張
冇睇大台唔知咁有趣

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 03-26-17, 02:55 PM   #508
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
淋病今天當選,天下太平,聽日照常返工,可喜可賀

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 02:55 PM   #509
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
向西村上春樹
19mins

與其害怕林鄭當選,我更怕曾俊華當選。

如果林鄭為廿三條立法,至少好多港豬都識嬲。如果曾俊華當選,佢履行廿三條立法任務時,幾何肯定佢會夠膽同當大家講:「香港人,我地要同廿三條 ,一齊拍住上!」

葛咸城個高官講得好啱: 「You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.」

曾俊華落選,是他的福氣。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 02:56 PM   #510
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
原來果張
冇睇大台唔知咁有趣
連對阿元來了都可以整走國旗就知有咩做唔出

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 03:00 PM   #511
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
香港近幾年嘅商界啲財路係咁被大陸商人蠶食,本來今次佢哋係有最後反抗機會,都仍然係被中聯辦兩三句靠嚇就縮沙投冇seven用。結論,佢哋都係斗M

熱普城同自決派左膠只顧經營深黃,就算令深藍得益都要得罪淺黃。

而淺藍原本係孽瘤既地盤,但今次已經露底歸邊。自由黨?除左田少同周梁淑怡外,難成氣候。

曾俊華呢個幾月嚟所代表到嘅支持近乎覆蓋整個淺藍,淺黃,深黃空間。如果有人可以接手經營呢個政治光譜,將會係一股強大嘅反淋病勢力。

另外,奉勸中聯辦唔好咁快得戚住,家陣習大大權力仍然慢慢增大中。雙張(德江+小明)被雙規只係時間嘅問題,到時淋病只會變性跛腳鴨。
由手機版發出
起碼多左田大少呢d淺藍人醒左...而又西環都出盡力都係7百幾,反過黎諗,佢地出盡考都只係控制一半多少少的選委。
證明個選舉操作性越黎越低同不穩定性越黎越高。
下屆選委的戰場應該會更激烈。

同埋黎緊5年,好大機會會有多場金融風暴,經濟下滑的情況發生。我都好好奇佢可以坐幾耐...
同中共情況一樣,經濟唔出事都仲鎮得著班人,到你經濟出事先係考驗。
我地香港過左10年冇咩風浪,呢次打埋黎唔知幾多人頂得著。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 03:00 PM   #512
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:

由手機版發出
我真係好鐘意大大既高見,堅過成報堅過消息人仕,唔知大大算到習大大幾時稱霸武林未?

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 03:05 PM   #513

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
向西村上春樹
19mins

如果林鄭為廿三條立法,至少好多港豬都識嬲。如果曾俊華當選,佢履行廿三條立法任務時,幾何肯定佢會夠膽同當大家講:「香港人,我地要同廿三條 ,一齊拍住上!」

葛咸城個高官講得好啱: 「You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.」

由手機版發出
傻ge,23條係過半數就得,而家擺上立法會都得ga lah。
你理得佢林鄭定品客,同埋一單還一單,我呢刻撐你係因為對手係林鄭,下秒反對因為你出23條,完全冇衝突。
一個候選人梗係有辣有唔辣,唔通家下林鄭話派10000俾你,你會話因為反對過林鄭,所以唔要。
香港人邊得黎禁多原則同底線,最緊要係邊個當選對我地最有利先係。係撐到賣屎忽個d,好肉酸je。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 03:12 PM   #514
埃及使者
玻璃般的存在

所以俾錢買票係香港易過借火
蛇齋餅糉有眼你睇

GGF - 棄坑

舊 03-26-17, 03:20 PM   #515
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
今天是確立魯蛇比港豬更高等的大日子
你冇講錯,但有野我一定要補充
魯蛇同港豬
一個係被動詞,一個係主動詞
你有冇見過我地呢一代人
佢本來有錢但自己搞到自己窮?
又或者本來係個靚仔
然後自己整到自己樣衰?
我自己就未見過喇
絕大部份窮係因為老豆窮
樣衰就老母生成,冇得揀架,所以係被動

相反港豬
佢地就係自己揀做一隻豬
有時間,揀去吃喝玩樂
好似今日咁比著外國會搏命既
港豬選擇無事發生天下太平

例子唔舉咁多了
因為我只係補充而唔係反駁你

港豬的確比魯蛇低賤

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 03:22 PM   #516
神人ではない!新人だ

引用:
所以俾錢買票係香港易過借火
蛇齋餅糉有眼你睇
其實係架,大把人好似某會員既心態咁只係自己感覺良好就夠反正隨時QUIT GAME
SO FAR,其他地方係咪真係冇定只係包裝得好,話實在下真係唔敢包…

此篇文章於 03-26-17 03:24 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 03:25 PM   #517
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
我諗品客係預左阿爺會支持自己上的,但泛藍既林鄭又上,搞到中性既品客變左反對派,建制果班拿拿臨劃清界線。

蛇齋餅糉就全世界都係架啦,但求選個人上去唔好琳檔,唔係要選上帝。

舊 03-26-17, 03:34 PM   #518
神人ではない!新人だ

況且呢個根本唔係咩選舉,土共連唔出聲靠淋病打贏既膽識都冇,仲要出埋口術其他人選出都唔任命,仲選咩舉

此篇文章於 03-26-17 03:37 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 03:38 PM   #519
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
品客:競選如球賽

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 04:10 PM   #520
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
結果兩樣都唔無衝出黎溶左淋病,其中一個就恥笑另一方

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 04:20 PM   #521
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
我真係好鐘意大大既高見,堅過成報堅過消息人仕,唔知大大算到習大大幾時稱霸武林未?
洗鬼理我高見,明眼人都睇得出雜種喺19大後係佔上風,因為班梁粉喺19大後已經冇左中央只任命淋病等囂張言論。

所以少嚟同我玩暗寸扮清高
由手機版發出

此篇文章於 03-26-17 04:34 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 04:32 PM   #522
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
洗鬼理我高見,明眼人都睇得出習雜種喺19大後係佔上風,因為班梁粉喺19大後已經冇左中央只任命淋病等囂張言論。

由手機版發出
把持住香港利益,即係控制住全中國既利益。

習派雖然用物理方式清(拉/殺)緊江派勢力,但一日控制住香港都係握住中國既春袋。

當然,控制住香港既,其實仲有一個隱藏角色,就係美國。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 04:35 PM   #523
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 001015 查看文章
起碼多左田大少呢d淺藍人醒左...而又西環都出盡力都係7百幾,反過黎諗,佢地出盡考都只係控制一半多少少的選委。
證明個選舉操作性越黎越低同不穩定性越黎越高。
下屆選委的戰場應該會更激烈。

同埋黎緊5年,好大機會會有多場金融風暴,經濟下滑的情況發生。我都好好奇佢可以坐幾耐...
同中共情況一樣,經濟唔出事都仲鎮得著班人,到你經濟出事先係考驗。
我地香港過左10年冇咩風浪,呢次打埋黎唔知幾多人頂得著。
千二個有三百幾個係非保蝗派
700幾個幾乎係控制晒全部了
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 04:38 PM   #524
LTKS

註冊日期: Jan 2011
引用:
洗鬼理我高見,明眼人都睇得出雜種喺19大後係佔上風,因為班梁粉喺19大後已經冇左中央只任命淋病等囂張言論。

港澳辦同中聯辦會換人一早預咗啦
但習總最鐘意集大權,我信林鄭果種聽話犬性格反而合佢口味
不過佢怕64同71發生咩事落佢面啫
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 04:41 PM   #525
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
向西村上春樹
19mins

由手機版發出
薯片落選,的確係佢政治生涯最美好的下台階

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
特首選舉

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:57 AM

手機版 | APP版