Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-03-14, 02:38 PM   #1551
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
ALO有無人出過控場技?
所以我咪話隻game真係好神奇

近戰職可以有系統承認既劈魔法又有炫炮劍技系統,法職就得一堆要唸成十秒咒攻擊力仲要唔見得高過人地一刀既頹射

連最基本既減速debuff或者放毒係依隻game都係唔存在b

同足球無越位一樣咁神奇

仲有更神奇既係隻ALO出左咁耐又係要偉大既耶穌桐人降臨先有人走去試系統BUG或者劈魔法,又係"只有我知道而且只有我做到"既中學生最愛套路

隻隻GAME個系統基本上出一堆野都係桐人先實際用得著,GGO個咩彈道顯示又係,老實講話桐人唔係間野個太子爺都無人信

其他人玩落就係系統綁手綁腳既糞GAME(例:只有主角群出刀先有劍氣特效,其他路人隨時拎部3310出去毆人都霸氣過拎劍
只有桐人同佢D後宮佳麗先有享受到遊戲樂趣既權利,好打過桐人既就去左賣咸鴨蛋,將會好打過桐人既就會比佢搶埋條女再去賣咸鴨蛋(?)
唯一無比佢剋死既紅毛基友就只能一世溝唔到女做佢既賓仔比佢呼呼喝喝,幾咁美好既遊戲環境w

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-03-14 03:07 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 02:39 PM   #1552
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: casio 查看文章
桐子當初入ALO已經秒殺三件有高級裝嘅中高級嗰段,已經講明只要你夠快夠準的確可以秒玩家,呢個亦係原SAO玩家嘅沈潛時間比其他人長係ALO所有嘅優勢
所以我真係唔覺得亞絲娜加沈睡騎士可以三分鐘7打20係怪事,反而如果你同我講桐人一打30仲贏到嘅話,我諗我都會一齊吐槽
桐人入左ALO兩、三日,仲連拎住神器既頂級玩家尤金將軍都贏埋.....

呢堆每次都要先收集足夠情報,仲要集齊49人先至夠膽打Boss既公會玩家,
照計應該無一個人可以及得上尤金將軍啩.......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 04:06 PM   #1553
ta423
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 細路翔 查看文章
所以我咪話隻game真係好神奇

近戰職可以有系統承認既劈魔法又有炫炮劍技系統,法職就得一堆要唸成十秒咒攻擊力仲要唔見得高過人地一刀既頹射

連最基本既減速debuff或者放毒係依隻game都係唔存在b

同足球無越位一樣咁神奇

仲有更神奇既係隻ALO出左咁耐又係要偉大既耶穌桐人降臨先有人走去試系統BUG或者劈魔法,又係"只有我知道而且只有我做到"既中學生最愛套路

隻隻GAME個系統基本上出一堆野都係桐人先實際用得著,GGO個咩彈道顯示又係,老實講話桐人唔係間野個太子爺都無人信

其他人玩落就係系統綁手綁腳既糞GAME(例:只有主角群出刀先有劍氣特效,其他路人隨時拎部3310出去毆人都霸氣過拎劍
只有桐人同佢D後宮佳麗先有享受到遊戲樂趣既權利,好打過桐人既就去左賣咸鴨蛋,將會好打過桐人既就會比佢搶埋條女再去賣咸鴨蛋(?)
唯一無比佢剋死既紅毛基友就只能一世溝唔到女做佢既賓仔比佢呼呼喝喝,幾咁美好既遊戲環境w
我一直都覺得睇呢套野就好似睇緊人地玩私服咁
ta423 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 05:29 PM   #1554
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
桐子當初入ALO已經秒殺三件有高級裝嘅中高級嗰段,已經講明只要你夠快夠準的確可以秒玩家,呢個亦係原SAO玩家嘅沈潛時間比其他人長係ALO所有嘅優勢
所以我真係唔覺得亞絲娜加沈睡騎士可以三分鐘7打20係怪事,反而如果你同我講桐人一打30仲贏到嘅話,我諗我都會一齊吐槽
初入ALO時桐人個AC係SAO DATA來GA WO.....單計單手劍熟練度已係2個次元GE水平....
ALO有講明技能熟練度有好大影響GA WO

講開桐人其實係2打30....唔係1打30 XD
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 07:49 PM   #1555
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ouki 查看文章
初入ALO時桐人個AC係SAO DATA來GA WO.....單計單手劍熟練度已係2個次元GE水平....
ALO有講明技能熟練度有好大影響GA WO

講開桐人其實係2打30....唔係1打30 XD
咁亞絲娜嗰個都係SAO嘅帳號嚟啫
而且沈睡騎士班人亦唔係新手帳,最多都只係冇對pvp經驗

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾

此篇文章於 12-03-14 07:52 PM 被 casio 編輯。
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 08:12 PM   #1556
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
引用:
咁亞絲娜嗰個都係SAO嘅帳號嚟啫
而且沈睡騎士班人亦唔係新手帳,最多都只係冇對pvp經驗
到左好後期沈睡騎士5人仲有1次表現機會; 但果段老實講都幾離譜唔知文庫版會點改法

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 08:17 PM   #1557
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
桐人入左ALO兩、三日,仲連拎住神器既頂級玩家尤金將軍都贏埋.....

呢堆每次都要先收集足夠情報,仲要集齊49人先至夠膽打Boss既公會玩家,
照計應該無一個人可以及得上尤金將軍啩.......
單挑點同 群鬥.....
我信有技術裝備差D都可以挑贏人,有技術有奇龔,同有點運就得...

打那三個所謂高級player 佢無講點高級,係玩得耐既高級,定實力有名聲既高級??
加上當時三條友輕敵,桐人又奇龔,又有開發級既小倉唯幫手....咁合情合理好多..
唔似今次....哩幾十條友係過往推到其他層boss既player....
實力低極有個譜.......有玩開game都知,玩哩類game, 你有勁裝唔識打都只會滅團...
唔係話帶就帶得過...咁易吸到寶..

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-14, 08:21 PM   #1558
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: ouki 查看文章
以書抽寫程度當係蛋散有咩問題?...他們玩過好多GAME....但也有講過玩過D HEA GAME....不是全部都係戰鬥型遊戲....實力頂多係叫上位玩家....係絕劍比較規格外

在線時間不代表咩....以前線GE桐人同中型玩家莉茲GE水平已差好多但在線時間基本一樣

ALO時桐人也覺得火弟係高手(先不論俾鬼神MODE桐人硬殺)
我就係驚我記錯再睇番果段1次覺得都冇可能叫蛋散; 除非你連直葉都話係蛋散

1個遊戲在線時間係唔代表咩; 但人生總潛行時間卻是關鍵TERM 只要係SEED系列的GAME都可以繼承

你話動畫果段20幾人變殘火係做爛呢樣我都插A1冇果樣整果樣的

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-14, 12:55 AM   #1559
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

你POST圖既請直接用IMG
要縮圖既用URL整縮圖
唔好用a href
係編輯論壇選項中
選唔顯示圖片 都仲見到
原意已經冇左

此篇文章於 12-04-14 01:26 AM 被 money 編輯。
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-14, 12:57 AM   #1560
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
我信有技術裝備差D都可以挑贏人,有技術有奇龔,同有點運就得...

打那三個所謂高級player 佢無講點高級,係玩得耐既高級,定實力有名聲既高級??
加上當時三條友輕敵,桐人又奇龔,又有開發級既小倉唯幫手....咁合情合理好多..
唔似今次....哩幾十條友係過往推到其他層boss既player....
實力低極有個譜.......有玩開game都知,玩哩類game, 你有勁裝唔識打都只會滅團...
打BOSS同PVP係兩回事。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-14, 02:03 AM   #1561
casio

引用:

咁打boss呢到已經表現到實力差距啦
個公會要夠四十幾人先敢去打仲未必打得贏,但沈睡騎士+1已經打贏咗

引用:
作者: Leaf 查看文章
到左好後期沈睡騎士人仲有1次表現機會; 但果段老實講都幾離譜唔知文庫版會點改法
嗰場大戰除咗桐子玩心念技記憶解放比較誇張外,我覺得都唔算離譜,而且嗰段嘅主角唔係某幾個熱血到爆嘅真男人咩?

此篇文章於 12-04-14 02:27 AM 被 casio 編輯。
舊 12-04-14, 02:11 AM   #1562
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
咁打boss呢到已經表現到實力差距啦
個公會要夠四十幾人先敢去打仲未必打得贏,但沈睡騎士+1已經打贏咗
仲要係偷睇完先夠打。

打BOSS只要知道BOSS出招嘅模式,基本上係機械反應咁打就得。但PVP係對住個會思考嘅人,戰況變化萬千,雙方會用盡一切手段去阻止對手出招,唔係你打我一下,我打你一下咁鬥血多肉硬,出手慢少少就有機會眼白白睇住對方屈死你。

此篇文章於 12-04-14 02:27 AM 被 高級嘍囉 編輯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-14, 11:42 AM   #1563
細路翔
The One

-DEL-

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-04-14 11:56 AM 被 細路翔 編輯。
舊 12-04-14, 11:56 AM   #1564
細路翔
The One

依本野原作自己講到話D BOSS怪AI性能好高架喎,高到同"正常人"差唔多,雖然我相信無咩正常人睇完會感覺到

佢地所謂"正常人"既IQ標準應該係50以下

仲有你地會講出PVE一定易打過PVP就代表你地根本無接觸過咩MMO(攤手

一般MMO PVE出得40人以上等級副本隻王肯定係會勁到你40幾人全部估到佢做乜都未必會對應得切既等級
所以話7條友入去劈得快就打得贏根本係搞緊笑,要說服讀者佢地有幾勁就應該用D踏實D既細節描寫,唔係黎黎去去都花字數寫D劍技有幾炫炮

PVP?唔係新手入場既話基本上都係個別兩三個職公式幾招欺壓眾生,絕大部份MMO黎黎去去都係持續直傷逆天、半永久控場DEBUFF、單發即死一擊脫離依三種優勢既職PVP最強

而WOW既死騎就一個職有晒前兩種優勢

正如D3蠻蠻都識得二刀流越劈越快出星爆氣流斬(笑),入到PVP既下場就係望住對家隻DH滑鼠都唔洗郁擺低幾個箭塔就挖住鼻屎完封你

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-04-14 12:10 PM 被 細路翔 編輯。
舊 12-04-14, 12:15 PM   #1565
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 細路翔 查看文章
依本野原作自己講到話D BOSS怪AI性能好高架喎,高到同"正常人"差唔多,雖然我相信無咩正常人睇完會感覺到

仲有佢地所謂"正常人"既IQ標準應該係50以下

仲有你地會講出PVE一定易打過PVP就代表你地根本無接觸過咩MMO(攤手

一般MMO PVE出得40人以上等級副本隻王肯定係會勁到你40幾人全部估到佢做乜都未必會對應得切既等級
所以話7條友入去劈得快就打得贏根本係搞緊笑,要說服讀者佢地有幾勁就應該用D踏實D既細節描寫,唔係黎黎去去都花字數寫D劍技有幾炫炮

PVP?唔係新手入場既話基本上都係個別兩三個職公式幾招欺壓眾生,絕大部份MMO黎黎去去都係持續直傷逆天、半永久控場DEBUFF、單發即死一擊脫離依三種優勢既職PVP最強

而WOW既死騎就一個職有晒前兩種優勢
同感.....雖然話pve,pvp係唔同打法,分分鐘裝備同配技都要唔同.
但同樣地對家最少7條友都係pve 技同裝喎...樓上唔好只係講到主角就一定係無敵先得...
由頭到尾主角群勁真係無問題,我只係話唔好寫得咁難睇..
你地技術勁,都唔代表人地5x 條友弱架麻??? 依家你7條友入先滅團睇招,同人地偷搵野入去睇招我唔覺得有分別架咩, 你可以話佢地無恥,但你7條友第一次入去咪一樣死...人地要睇最多都係49人滅團一次姐....

動作類game 反應的確係好大優勢,我係日本對過鬥劇top 10既人(當年打GGXX), 反應真係快到你唔信....但我渣極都唔會比人抄per架喎,我出大招叫佢硬檔都要佢扣1血破per啦..
最多係我忍到滿氣滿brush,打你一次都已經扣到1/5-1/4血喎...
依家仲可以群揪....我真係唔可能相信佢桐人可以崖3mins...
3唔3分鐘都後話,我更加唔相5x 條友咁白痴係度同佢單挑無人越過桐人去幫拖,拖低7丁友...
在情在理,都可以asura硬沖入boss房封門,而唔可能打到對面訓低晒先慢慢咁入房.

舊 12-04-14, 12:26 PM   #1566
細路翔
The One

本野就黎黎去去都講到班SAO生還者好勁(但實際得佢兩公婆勁,上次GGO果件低能仔就真係無謂題)

而勁既方式就獨孤一味講佢地腦速有幾快又幾多幾多連擊又劈子彈又劈魔法遲下仲一野斬死幾萬人,反而完全無描寫佢地果兩年被迫做網遊廢人既經驗令佢地玩下D騎呢招,點樣對應人地用廚職廚技廚裝同你打你都仲贏到既發展(明明VR就係好好發揮既一點,但我堅抽唔見佢地靠同個環境互動黎出奇制勝)

就係一味同對面鬥廚,而對面明明早佢玩成年但裝都永遠唔夠佢地廚,個臉神指數真係同PSO2一樣wwww

我睇完對桐人感覺就係會開外掛靠後門做代理GM然後很快的男人

體會唔到佢打機好勁

就算係梅原隨住年紀越黎越大,可以坐果個位咁耐好明顯都唔剩係靠反應快就得啦...

老實講,真係有VR既話我相信第一款會大賣既一樣係Mine craft類形既game而係唔係血汗mmo工廠

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-04-14 12:43 PM 被 細路翔 編輯。
舊 12-04-14, 12:43 PM   #1567
casio

引用:
同感.....雖然話pve,pvp係唔同打法,分分鐘裝備同配技都要唔同.
但同樣地對家最少7條友都係pve 技同裝喎...樓上唔好只係講到主角就一定係無敵先得...
由頭到尾主角群勁真係無問題,我只係話唔好寫得咁難睇..
你地技術勁,都唔代表人地5x 條友弱架麻??? 依家你7條友入先滅團睇招,同人地偷搵野入去睇招我唔覺得有分別架咩, 你可以話佢地無恥,但你7條友第一次入去咪一樣死...人地要睇最多都係49人滅團一次姐....

動作類game 反應的確係好大優勢,我係日本對過鬥劇top 10既人(當年打GGXX), 反應真係快到你唔信....但我渣極都唔會比人抄per架喎,我出大招叫佢硬檔都要佢扣1血破per啦..
最多係我忍到滿氣滿brush,打你一次都已經扣到1/5-1/4血喎...
依家仲可以群揪....我真係唔可能相信佢桐人可以崖3mins...
3唔3分鐘都後話,我更加唔相5x 條友咁白痴係度同佢單挑無人越過桐人去幫拖,拖低7丁友...
在情在理,都可以asura硬沖入boss房封門,而唔可能打到對面訓低晒先慢慢咁入房
.
咁睇返小說,桐子其實係有地利,本身路唔闊得五公尺,一次打嘅人最多兩三個,如果用現實爛仔交諗,桐子應該可以學某張講句「無人可以越過我嘅劍圍」
利伸:我唔係咁鍾意打OMM,所以你地講乜我完全唔明(雖則我本來就黑咗某人),不過如果講完全體感,我會用現實打交會點而唔係用我打機對往個芒會點打

此篇文章於 12-04-14 12:54 PM 被 casio 編輯。
舊 12-04-14, 12:47 PM   #1568
細路翔
The One

後面成堆法射職洗鬼超越你個劍圍

直接無視你對住你後面果班筋肉TNT式轟炸已經完場,不過我相信川原會寫到救世主桐人一樣比三四個近戰壓制仲可以跑上天花版打壁球咁打埋個魔法落黎

因為其他路人用緊既角色能力係The last of us既水準,但桐人腦速實在太快所以得佢可以當DMC咁玩(?)

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-04-14 12:51 PM 被 細路翔 編輯。
舊 12-04-14, 04:54 PM   #1569
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
咁睇返小說,桐子其實係有地利,本身路唔闊得五公尺,一次打嘅人最多兩三個,如果用現實爛仔交諗,桐子應該可以學某張講句「無人可以越過我嘅劍圍」
利伸:我唔係咁鍾意打OMM,所以你地講乜我完全唔明(雖則我本來就黑咗某人),不過如果講完全體感,我會用現實打交會點而唔係用我打機對往個芒會點打
用現實既感覺就係...
雖然葉問好勁....
但後面都唔係30個旦散,最少都上到檯既配角級數.
魔法你當係弓箭啦..

另外......30條友無人用長矛弓箭既???
個個好似做戲咁一個一個上??
再窄都可以3個人同時出招,桐人再勁都hi到下吧?仲未計冷箭...
所以先話寫得好難睇...
大家都係打大boss.....隔離台LH滅團都好睇過人...
D卒仲會無限出,又要搵人拖住,又要搵人兩邊走幫拖....
唔係好似今集咁....無啦啦hi到boss個心口就話係弱點,跟住放好華麗既劍技就完game..
最神奇係6丁友1個奶...中間又唔見用buff, 比boss 劈落來只係個個都hi到...哩樣我當佢體術勁好了.
但仲有一半血,1個奶仲補得切我好懷疑哩個係咩boss.
正常boss出大招你檔都扣過半血.....魔職應該係必死...不過ALO睇咁耐都唔見有人玩魔法為主..
應魔職設定好廢......但好廢打大boss 又有魔職加入喎,好矛盾.

舊 12-04-14, 05:04 PM   #1570
細路翔
The One

最謎係佢講到隻GAME動作性超擬真,所以我唔明點解唔搵兩三件VIT血牛立起個大盾迫桐人埋牆

唔用現實比,玩過DARK SOUL果一系列應該都知大盾對人戰係幾咁無恥,人地180度全方位防禦話知你識飛天御劍流都無可能發揮到作用
更加唔好講有三個盾

我當你桐人本身HP無限霸體長駐把聖劍廚到一劍劈爆個盾,再一刀一件血牛都起碼要浪費20秒,剩係依20秒另外個30幾人已經殺爆絕劍果邊7件.....

所以最正常就改成9打30(?

咁桐人同跟班一號拖住10件,另外7個夾硬撞過20件衝入度門仲講得通

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-04-14 05:27 PM 被 細路翔 編輯。
舊 12-04-14, 08:16 PM   #1571
casio

引用:
用現實既感覺就係...
雖然葉問好勁....
但後面都唔係30個旦散,最少都上到檯既配角級數.
魔法你當係弓箭啦..

另外......30條友無人用長矛弓箭既???
個個好似做戲咁一個一個上??
再窄都可以3個人同時出招,桐人再勁都hi到下吧?仲未計冷箭...
所以先話寫得好難睇...
大家都係打大boss.....隔離台LH滅團都好睇過人...
D卒仲會無限出,又要搵人拖住,又要搵人兩邊走幫拖....
唔係好似今集咁....無啦啦hi到boss個心口就話係弱點,跟住放好華麗既劍技就完game..
最神奇係6丁友1個奶...中間又唔見用buff, 比boss 劈落來只係個個都hi到...哩樣我當佢體術勁好了.
但仲有一半血,1個奶仲補得切我好懷疑哩個係咩boss.
正常boss出大招你檔都扣過半血.....魔職應該係必死...不過ALO睇咁耐都唔見有人玩魔法為主..
應魔職設定好廢......但好廢打大boss 又有魔職加入喎,好矛盾.
我會咁諗,班友本來目的係打boss,所以打桐子時會減少mp消耗減低打boss時影響,而且混戰時用魔法,亦會傷到自己友嘅壓力,再加上唔夠一分鐘前桐子先砍完魔法,會覺得佢可以繼承砍而放棄唔用減少浪費,呢d因素都可以叫合理,何況桐子只係要掟波鐘,根本沒必要硬碰,係條路頂三分鐘唔死唔算難事,何況佢根本冇頂足三分鐘
至於魔職設定廢,我覺得始終係因為設定上隻game係子安玩嘢嘅問題

舊 12-04-14, 11:40 PM   #1572
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
好奇動畫版有紀個病既設定有冇改到?

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-14, 12:58 AM   #1573
casio

引用:
作者: Justine 查看文章
好奇動畫版有紀個病既設定有冇改到?
我覺得未必會講明病名

舊 12-05-14, 01:05 AM   #1574
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
我覺得未必會講明病名
劇透防止
家陣佢係愛滋病好唔見得人咩?只不過佢阿媽唔好彩輸血感染o者,光明正大喎!

舊 12-05-14, 01:17 AM   #1575
casio

引用:
作者: mkmonkey 查看文章
劇透防止
家陣佢係愛滋病好唔見得人咩?只不過佢阿媽唔好彩輸血感染o者,光明正大喎!
冇話唔見得人,我信唔過A1啫,佢地每次都係該講唔講,唔使多講就長篇大論

標籤
ソードアート・オンライン, 刀劍神域

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 劇場版「ペルソナ3」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 268 02-01-24 05:12 AM
[動畫] 川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」総合THREAD丨 二期確定?! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1008 01-14-24 06:11 PM
[動畫] 梅津泰臣監督「ガリレイドンナ」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 88 06-29-19 02:22 PM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第19話「ルグルー回廊」丨 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1000 11-14-12 09:25 AM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第7話「心の温度」丨OP:LiSA ED:戸松遥 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1001 09-02-12 11:10 AM

現在的時間是 06:14 AM

手機版 | APP版