Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-15-03, 03:08 AM   #1
bear bb
Insane Gamer
abc123

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagtingting
Cookies新歌 - 眼淺 (Shining Friends 廣東版)

幾好聽~

聽埋歌詞有d感觸!
bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 03:19 AM   #2
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
有冇歌詞呀~~>.<
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 03:27 AM   #3
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
Re: Cookies新歌 - 眼淺 (Shining Friends 廣東版)

引用:
Originally posted by Zelda :
幾好聽~

聽埋歌詞有d感觸!
有D感觸...
乜您咁"眼淺"~~~ (逃)

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 03:32 AM   #4
唔好記住我
嗚~~

我聽到毛管動

唔知點解我覺得首歌好熱血~~~
舊 11-15-03, 03:37 AM   #5
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by 唔好記住我 :
我聽到毛管動

唔知點解我覺得首歌好熱血~~~
我未聽過...無得毛管棟~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 03:40 AM   #6
唔好記住我
嗚~~

首歌屬熱血系~~~~~

快d DL 試聽吧~~~~~~~~~~~~~~~~~~
舊 11-15-03, 08:55 AM   #7
打機小子
MiKi BeSt~~

註冊日期: Mar 2003
正呀,好聽
打機小子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 11:20 AM   #8
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
唔錯, ?囍r好有意思

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-03, 02:05 PM   #9
bear bb
abc123

XBox Live Gamertagtingting
眼淺~

kary:
同年紀 成為無悔知己
無條件我錯有你很(肯)包庇
theresa:
白日夢發過多少篇
班房就是場地
stephy:
發覺你我一樣眼淺
垂頭哭 要抱我也不丟臉
miki:
答應我永遠開心
怎麼都不要食言 道別後仍會相見
cookies:
翻開紀念冊 留低真摰贈言
無論冷 還是暖
無論近 還是遠
你要堅守不失 是信念
翻開紀念冊 留低感覺有許多
無論你 還是我
曾做對 還是錯
有了今天基礎 向光輝處盡往
stephy+theresa:
發覺你我一樣眼淺
垂頭哭 要抱我也不丟臉
kary+miki:
答應我永遠開心
怎麼都不要食言 道別後仍會相見
cookies:
翻開紀念冊 留低真摰贈言
無論冷 還是暖
無論近 還是遠
你要堅守不失 是信念
一本紀念冊 留低感覺有許多
無論你 還是我
曾做對 還是錯
有了今天基礎 向光輝處直往
bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 12:05 PM   #10
Hikaru
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
邊度有得dl~winmx o個d dl唔到
Hikaru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 12:45 PM   #11
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
唔知點解覺得d歌詞好土...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-03, 11:55 PM   #12
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
Originally posted by Hitomi :

勵志歌?礸係老土?欓[啦

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-03, 12:02 AM   #13
Osmosis
Game Master
依然范特西

Go here can download>> http://forum.coolmanmusic.com/viewtopic.php?t=11195

(if mod don't want me to post the link out...can delete it~~ )

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-03, 12:06 AM   #14
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
Originally posted by Hitomi :
我都覺~
勵志野唔係咁岩我~

舊 11-17-03, 12:16 AM   #15
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
英文正好多!!

但要讚下COOKIES間唱片公司,咁有市場觸覺搵首咁HIT既歌來改 ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-03, 12:26 AM   #16
唔好記住我
嗚~~

走進潮流尖端!!
舊 11-17-03, 12:30 AM   #17
Osmosis
Game Master
依然范特西

who sings the english version???

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-03, 02:35 PM   #18
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
Originally posted by yourmother :
who sings the english version???
Fiona Fung + Mathilda Chan + Peggy Lee

舊 11-18-03, 03:00 PM   #19
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
Originally posted by 紫色螢火蟲 :

Fiona Fung + Mathilda Chan + Peggy Lee
呢3個係乜水?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:46 AM

手機版 | APP版