Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 
攻略及心得交流區>NieR︰Automata.小褲褲齊齊看攻略區
小昭Teddy 12:59 AM 03-14-17
岩岩玩到3周目A2果段..........

作者: Rance:
係?我都無留意過見野就劈
我一周目果時都係即時劈, 冇留意佢地做緊乜.
maskrider 01:56 AM 03-14-17
話唔玩又玩咗幾個鐘,上埋100% unit data,100% tutorial(做埋miss咗果兩個tutorial),全100%只差釣魚,無進展因為無釣過,無心機釣。

等PC版同DLC。
歌絲˙暮斯 09:38 AM 03-14-17
自己插水O個隻又係做緊咩野?...
有 d 含緊, 有 d 推緊, 有 d 傳教士
野良猫 11:50 AM 03-14-17
作者: 赤兵尉SETH:
首"コノママジャダメ"BGM 我直頭中左毒日日聽

オッパイ スキ スキ スキ スキ (΄◉◞౪◟◉`)

片尾右邊嗰隻好似狗咁狂索地面
Rance 12:57 PM 03-14-17
下,乜PASCAL唔係女黎,點解搵個女人配音?....
歌絲˙暮斯 01:30 PM 03-14-17
數學家 pascal 係男人,但 game 呢個點聽都係女人聲囉,包括英文配音
由手機版發出
Ishimura 02:21 PM 03-14-17
大人理由
Designer:今集無悠木碧我罷做
小昭Teddy 08:09 PM 03-14-17
pascal
小昭Teddy 01:07 AM 03-15-17
完成3周目

之後可以隨意選chapter完成返未搞掂既sub quest?
maskrider 01:52 AM 03-15-17
作者: 小昭Teddy:
完成3周目

之後可以隨意選chapter完成返未搞掂既sub quest?
可以,我都係咁攪掂所有sub-quests。Chapter select每個chapter都會顯示sub-quests完成數/chapter全數,右上角會有總完成數/全部總數。

edit: 釣魚淨返3條,啲機率真係低到30次都中唔到1次。

edit1: 呢3條魚玩咗我4個鐘

小昭Teddy 05:10 PM 03-18-17
https://www.youtube.com/watch?v=I-0B...&feature=share
我諗我受到病毒感染,game入面聽覺得好煩,但返工做野果時不停loop
野良猫 08:26 PM 03-19-17
終於的起心肝去打三週

悠木嗰結局最慘吧
7ming_格鬥苦手 10:55 PM 03-19-17
已經訂左OST v=_=

我想問下點容易執到綺麗水.....打到2週中段都係得一個咁多......
野良猫 11:06 PM 03-19-17
作者: 7ming_格鬥苦手:
已經訂左OST v=_=

我想問下點容易執到綺麗水.....打到2週中段都係得一個咁多......
佢應該跟地域隨機出現,例如近水嘅地方
試過下水道都執到靚水
空調 11:27 PM 03-19-17
作者: 野良猫:
終於的起心肝去打三週

悠木嗰結局最慘吧
悠木支線真係好SAD
小昭Teddy 11:52 PM 03-19-17
我想問唔俾買果個獎盃係點拎?
年輕所犯下的錯誤 12:24 AM 03-20-17
作者: 小昭Teddy:
我想問唔俾買果個獎盃係點拎?
我諗你講果個應該係 E ENDING 打個獎杯名去GOOGLE查下就知係咪(我琴晚都係差呢個)
小昭Teddy 01:56 AM 03-20-17
作者: 年輕所犯下的錯誤:
我諗你講果個應該係 E ENDING 打個獎杯名去GOOGLE查下就知係咪(我琴晚都係差呢個)
我知乜事, 因為我staff roll果度放棄左
最後白金左

個E ending
Rance 04:22 AM 03-20-17
其實世上第一個爆E END個人點算?自動 GEN D DATA幫佢?
maskrider 06:10 AM 03-20-17
其實世上第一個爆E END個人點算?自動 GEN D DATA幫佢?
肯玩到E end多數玩過上一集又去到D end,就會好小心被問呢類問題,一定會backup咗先。
赤兵尉SETH 07:35 AM 03-20-17
就算offline玩都應該有預設data幫手吧?好似無人驗證? a
赤兵尉SETH 07:45 AM 03-20-17
唔知點解自己無印象打過呢隻野,但個体資料庫有佢
噴火效果完全係真哥G奶

歌絲˙暮斯 10:58 AM 03-20-17
2 周目中段開始無力玩落去.....

場地其實好細, 敵人重複又重複, 純跑 quest 睇劇情.
小昭Teddy 11:50 AM 03-20-17
作者: 歌絲˙暮斯:
2 周目中段開始無力玩落去.....

場地其實好細, 敵人重複又重複, 純跑 quest 睇劇情.
3周目先係正式開波
Rance 12:46 PM 03-20-17
作者: 赤兵尉SETH:
就算offline玩都應該有預設data幫手吧?好似無人驗證? a
我見D攻略Site話offline 無幫手的
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 

返回主題版面