Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-16, 10:26 AM   #1376
DOA xA2raeL
Insane Gamer
DOA玩家

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDxA2RAELo
XBox Live GamertagxA2raeL
有冇人知今年電玩節18+區有冇doa5lr
DOA xA2raeL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-16, 09:34 PM   #1377
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: DOA xA2raeL 查看文章
有冇人知今年電玩節18+區有冇doa5lr
當然無
18+區都無

舊 08-01-16, 09:35 PM   #1378
ComeLOLoh

打風又有了PS Plus。今晚開機打,要玩invite我吧。

舊 08-02-16, 02:46 PM   #1379
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
掛住玩伊蘇,
買左支madcatz te2都未試用過

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789

此篇文章於 08-02-16 02:48 PM 被 ikari28 編輯。
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-16, 04:41 PM   #1380
DOA xA2raeL
DOA玩家

Doa真係不被重視 岩岩玩kof比個傻仔贏左@_@

此篇文章於 08-05-16 06:47 PM 被 DOA xA2raeL 編輯。
舊 08-05-16, 06:49 PM   #1381
DOA xA2raeL
DOA玩家

舊 08-06-16, 09:48 AM   #1382
fiohk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
XBox Live GamertagFio HK
都好多房喎!

舊 08-06-16, 11:49 AM   #1383
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
作者: fiohk 查看文章
都好多房喎!
買部ps4同我打
舊 08-09-16, 08:23 AM   #1384
ComeLOLoh

Season Pass 5

舊 08-09-16, 11:09 AM   #1385
DOA xA2raeL
DOA玩家

又係冇仔既。
舊 08-09-16, 02:49 PM   #1386
fiohk

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
Season Pass 5
左下角邊位呀?

舊 08-09-16, 03:05 PM   #1387
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
左下角邊位呀?
新角? 不知火舞?

舊 08-09-16, 03:43 PM   #1388
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: wing 查看文章
新角? 不知火舞?
唔係戰國個咩鬼值斧咩?

舊 08-09-16, 04:18 PM   #1389
ComeLOLoh

舊 08-09-16, 04:18 PM   #1390
ComeLOLoh

引用:
左下角邊位呀?
Ii Naotora (井伊 直虎)

舊 08-10-16, 04:19 PM   #1391
DOA xA2raeL
DOA玩家

半個鐘打日本Eliot

比外國李強up左上黎 其實疾到x街 同埋打左十多場佢只贏我一場 佢只上載贏我一場同我贏佢一場 哈

此篇文章於 08-10-16 08:45 PM 被 DOA xA2raeL 編輯。
舊 08-11-16, 09:35 AM   #1392
fiohk

引用:
半個鐘打日本Eliot
....

比外國李強up左上黎 其實疾到x街 同埋打左十多場佢只贏我一場 佢只上載贏我一場同我贏佢一場 哈

佢有無贏咗你就走?

舊 08-11-16, 09:36 AM   #1393
fiohk

引用:
又係冇仔既。
你唔鍾意靚女仔咩?

舊 08-11-16, 09:58 AM   #1394
fiohk

DOA賣咗比呢間公司,淨係識整衫賺錢。

我以前玩DOA,最欣賞係佢對啲細眉細眼嘅執著,同啲場景嘅互動,我果時有買鐵拳試下玩,玩一陣就掉低啦,嘩好似差兩個世代咁 ,啲景簡陋到呢,啲人重飄飄吓的。

我覺得,如果果個爛面重係度,佢會叫啲手下趁PS4勁啲,諗下可唔可以執下啲衫條program,唔好成日穿過啲手腳頭髮呀咁,重有腳踭個關節,唔好好似斷咗咁,同埋整多啲新嘅勁互動場地,而唔係翻炒啲舊景,仲要抄完都無咁靚。

依家呢間,我感覺係浪費前人嘅創作,用到盡來賺錢。

舊 08-11-16, 10:00 AM   #1395
fiohk

引用:
買部ps4同我打
唔得呀,我被戒打機呀

舊 08-11-16, 10:04 AM   #1396
神人ではない!新人だ

引用:
你唔鍾意靚女仔咩?
在下又好似真係冇見佢有片係用女角

舊 08-11-16, 10:17 AM   #1397
wing
格鬥低手

引用:
DOA賣咗比呢間公司,淨係識整衫賺錢。

我以前玩DOA,最欣賞係佢對啲細眉細眼嘅執著,同啲場景嘅互動,我果時有買鐵拳試下玩,玩一陣就掉低啦,嘩好似差兩個世代咁 ,啲景簡陋到呢,啲人重飄飄吓的。

我覺得,如果果個爛面重係度,佢會叫啲手下趁PS4勁啲,諗下可唔可以執下啲衫條program,唔好成日穿過啲手腳頭髮呀咁,重有腳踭個關節,唔好好似斷咗咁,同埋整多啲新嘅勁互動場地,而唔係翻炒啲舊景,仲要抄完都無咁靚。

依家呢間,我感覺係浪費前人嘅創作,用到盡來賺錢。

DOA至少做啱一樣野, 就係出F2P, 而且就算唔俾錢都真係有得用兩個熱門角色對戰, 又冇局數限制, 可吸引新人加入, 算係咁.

依家其實天下烏鴉一樣黑, 間間都係咁, 就算tecmo冇俾koei食, 都未必唔係一樣. 你睇SF5, 製作小組整掂個系統出來都冇用, capcom班老細夾硬將隻full-priced game當f2p咁cap水, 個賣相仲難睇.

VF以前夠好喇掛? 但sega依家根本冇哂人, 只有狂出如龍.

SNK呢? 頽左咁多年, 依家隻kof聽聞有D質素, 即管睇下D netcode寫成點. 但俾大陸人買左, 如無意外日後都會係手遊大廠囉.

咁多隻以前的格鬥大作, 得鐵拳算係仲keep到質素同口碑.

講番爛面, 佢自己走出來, 到依家根本冇乜作為.

舊 08-11-16, 10:30 AM   #1398
神人ではない!新人だ

引用:
DOA至少做啱一樣野, 就係出F2P, 而且就算唔俾錢都真係有得用兩個熱門角色對戰, 又冇局數限制, 可吸引新人加入, 算係咁.

依家其實天下烏鴉一樣黑, 間間都係咁, 就算tecmo冇俾koei食, 都未必唔係一樣. 你睇SF5, 製作小組整掂個系統出來都冇用, capcom班老細夾硬將隻full-priced game當f2p咁cap水, 個賣相仲難睇.

VF以前夠好喇掛? 但sega依家根本冇哂人, 只有狂出如龍.

SNK呢? 頽左咁多年, 依家隻kof聽聞有D質素, 即管睇下D netcode寫成點. 但俾大陸人買左, 如無意外日後都會係手遊大廠囉.

咁多隻以前的格鬥大作, 得鐵拳算係仲keep到質素同口碑.

講番爛面, 佢自己走出來, 到依家根本冇乜作為.
[傳教]
所以GG系列真係業界清泉黎
[/傳教]

舊 08-11-16, 10:50 AM   #1399
wing
格鬥低手

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
[傳教]
所以GG系列真係業界清泉黎
[/傳教]
噢...................................

真係唔好意思, GG真係冇玩過....

只玩過n年前第一集未正式出之前在TGS派果隻demo碟.

舊 08-11-16, 11:10 AM   #1400
神人ではない!新人だ

引用:
噢...................................

真係唔好意思, GG真係冇玩過....

只玩過n年前第一集未正式出之前在TGS派果隻demo碟.
唔駛咁認真既
SO FAR在下自己依家已經唔多玩得黎

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
賣PSV DEAD OR ALIVE 5+ hokhin 買賣專區 2 08-06-13 02:11 PM
Dead or Alive Online imgahou PC電腦遊戲討論版 18 11-13-08 08:38 PM
dead or alive 扭蛋 Miffy~~ 收藏品討論版 8 12-11-03 01:51 PM

現在的時間是 10:18 AM

手機版 | APP版