Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-21-17, 09:52 AM   #6126
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
啲討論炒價POST好煩呀...跟本就是撩交,跟本就唔應該再討論了,已進入無限迴圈

我以前未聽個WIIU PRO 制有問題喎,今次老任真係老貓燒鬚,覺得有問題真係快啲登記去換
sonic 目前離線  
舊 04-21-17, 09:57 AM   #6127
天恨情
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: sonic 查看文章
啲討論炒價POST好煩呀...跟本就是撩交,跟本就唔應該再討論了,已進入無限迴圈

我以前未聽個WIIU PRO 制有問題喎,今次老任真係老貓燒鬚,覺得有問題真係快啲登記去換
pro制係設計問題
唔關批次事
天恨情 目前離線  
舊 04-21-17, 09:59 AM   #6128
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
我用緊我隻就so far冇咩用問題
只係設計問題會易爆錯方向
我除非成隻改
好似ps4/x1出新制咁

舊 04-21-17, 10:00 AM   #6129
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: Kain 查看文章
一早已經無人講,係你地對住空氣講野仲話人阻住睇post
明明係你地回得最多
由手機版發出
完全唔覺得阻住睇post
部機本身無咩討論空間,又未有咩新fw
game 又有專屬topic

唔明d 版友點解話阻住睇post
睇下d 怨婦呻黎kill time 不知幾爽
Hello MiMi 目前離線  
舊 04-21-17, 11:14 AM   #6130
衰仔包
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
3DS Friend Code4167 4468 6601
我都係等緊公價唔駛食12switch既人,
炒價啱唔啱就睇你係買方定賣方,但就唔係犯法,
供過於求價錢就會回落,等下囉,反正冇其他辦法
衰仔包 目前離線  
舊 04-21-17, 11:24 AM   #6131
swatty

註冊日期: Apr 2006
到時pro制玩孖車出火大唔大影響...
不過今日都想買個番去玩ZELDA
swatty 目前離線  
舊 04-21-17, 11:37 AM   #6132
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
算了講第樣
請問有無人知hori 個joycon 差stand 幾時出?
是否都是usb 充?
話說淘仔有個賣90
如果差不多嘢就買個雜嘜算
有可能老任唔批冇得出,
因老任怕自己果個冇人買
lodoss 目前離線  
舊 04-21-17, 11:38 AM   #6133
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: swatty 查看文章
到時pro制玩孖車出火大唔大影響...
不過今日都想買個番去玩ZELDA
應該會易出左
因為過於敏感
新月 目前離線  
舊 04-21-17, 11:51 AM   #6134
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: lodoss 查看文章
有可能老任唔批冇得出,
因老任怕自己果個冇人買
一個2 舊幾3 舊,1 個幾十
又唔係咩高科技野仲要係usb 充電
有得揀一定買個平
Hello MiMi 目前離線  
舊 04-21-17, 01:17 PM   #6135
阿悶.

註冊日期: Mar 2006
aeon 有新玩法, 今次個package換左做4k TV, 睇落又唔係好貴, 不過唔知有幾多人又想買switch, 又想要P記4k tv.
阿悶. 目前離線  
舊 04-21-17, 01:29 PM   #6136
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
switch 都上唔到4K

信長 目前離線  
舊 04-21-17, 01:31 PM   #6137
益優格

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: 新月 查看文章
應該會易出左
因為過於敏感
點解會有影響
你估仲係NDS年代要CHOK火?
益優格 目前離線  
舊 04-21-17, 01:36 PM   #6138
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: 阿悶. 查看文章
aeon 有新玩法, 今次個package換左做4k TV, 睇落又唔係好貴, 不過唔知有幾多人又想買switch, 又想要P記4k tv.
即買電視送NS,
唔知之後會唔會連其他電器
lodoss 目前離線  
舊 04-21-17, 01:37 PM   #6139
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
個JoyCon呔盤第一水似乎都唔係多貨
由手機版發出
leungky1 目前離線  
舊 04-21-17, 02:05 PM   #6140
新月
Game Master

引用:
作者: 益優格 查看文章
點解會有影響
你估仲係NDS年代要CHOK火?
無玩過8
3ds都唔洗?
有玩一陣7....
新月 目前離線  
舊 04-21-17, 02:14 PM   #6141
swatty

引用:
無玩過8
3ds都唔洗?
有玩一陣7....
佢應該玩氣球戰...
swatty 目前離線  
舊 04-21-17, 02:18 PM   #6142
CCemi

註冊日期: Dec 2003
其實由WII 果代開始己經唔係按左右左右去擦火, 而係看持續飄移時間, 達到某一時間點會出火, 推向內灣方向時會縮短出火時間
以這種方式PRO 制D PAD 問題唔會有影響, 況且會唔會比你用D PAD 控制左右都唔知, WII U 版就冇既

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線  
舊 04-21-17, 02:24 PM   #6143
益優格

Red face

引用:
應該會易出左
因為過於敏感
引用:
佢應該玩氣球戰...
關咩事,你有玩過晒NDS 3DS 同WIIU你就明

7己經取消左CHOK火
而家係睇角度出火嫁
你用架飄移車 早D開始飄,出彎遲小小放,咁樣就可以賺人地加速多一段

有D彎係一定出唔到紅火
益優格 目前離線  
舊 04-21-17, 02:26 PM   #6144
益優格

引用:
作者: CCemi 查看文章
其實由WII 果代開始己經唔係按左右左右去擦火, 而係看持續飄移時間, 達到某一時間點會出火, 推向內灣方向時會縮短出火時間
以這種方式PRO 制D PAD 問題唔會有影響, 況且會唔會比你用D PAD 控制左右都唔知, WII U 版就冇既
漏左中間仲有WII版
WII既電單抽頭都取消左

而家連噴緊彈下彈下會延長都取消埋

基本上所有可以係直路屈新手機既野都取消左
益優格 目前離線  
舊 04-21-17, 02:35 PM   #6145
swatty

引用:

7己經取消左CHOK火
而家係睇角度出火嫁
你用架飄移車 早D開始飄,出彎遲小小放,咁樣就可以賺人地加速多一段

有D彎係一定出唔到紅火
https://www.youtube.com/watch?v=zqffbjnuc44

似唔似這個?
swatty 目前離線  
舊 04-21-17, 02:36 PM   #6146
新月
Game Master

引用:

7己經取消左CHOK火
而家係睇角度出火嫁

有D彎係一定出唔到紅火
3ds淨係玩左一陣
太耐唔記得點操作
新月 目前離線  
舊 04-21-17, 03:25 PM   #6147
益優格

引用:
無錯就係咁,唔駛左右狂CHOK
佢隻手指左右郁只係用黎修正個角度
益優格 目前離線  
舊 04-21-17, 03:58 PM   #6148
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 阿悶. 查看文章
睇price.com部TV $5940左右
http://www.price.com.hk/product.php?p=234547

套餐$8880-$2340(NS)-$409(MK8D)-$5940(TV)之後,
個Joy‑Con Wheel (Set of 2)就約值$191。

引用:
作者: 信長 查看文章
switch 都上唔到4K
其實部TV有4K及一堆補助功能都有d幫助的…
我用舊版XBOX ONE主機分別駁去UHD及HD TV度玩Star Wars: Battlefront果類(原生720P?)畫質的遊戲係有幾明顯的分別的。

【豪華版】Nintendo Switch(電光藍電光紅)及Panasonic 49吋4K超高清智能電視 [型號:TH-49DX650H]套裝
https://bid.aeoncity.com.hk/GroupBuy/index.asp

舊 04-21-17, 04:11 PM   #6149
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
有無玩家比Kirby 25週年商品吸引到,
我諗起比kirby吸入的畫面…

「Nintendo Direct 2017.4.13」遊戲情報整理

任天堂「Nintendo Direct 2017.4.13」直播發表會中,一口氣宣佈了 NS 與 3DS 主機的大量遊戲情報,現在就讓我們來看看有哪些內容吧!
3DS 遊戲:
《嗨!皮克敏》
《勇者鬥惡龍 XI 尋覓逝去的時光 ラゴンクエストXI 過ぎ去りし時を求めて》
《永恆綠洲 Ever Oasis》
《雷頓的神秘之旅:卡翠愛兒與大富翁的陰謀 レイトン ミステリージャーニー カトリーエイルと大富豪の陰謀》
《大逆轉裁判 2 -成步堂龍之介的覺悟- 大逆転裁判 -成歩堂龍ノ介の冒險-》
《大家同樂!卡比獵人 Z みんなで!カービィハンターズZ》
《卡比的一口吸大作戰 カービィのすいこみ大作戦》

Nintendo Switch 遊戲:
《神臂鬥士 ARMS》
《忍紓壓 -閃亂神樂- シノビリフレ -閃乱カグラ- 》
《音速小子 武力 SONIC FORCES》
《我的世界 Minecraft》
《神巫女 - KAMIKO-》
《劫薪日2 Payday 2》
《神奇男孩:龍之陷阱 Wonder Boy: The Dragon's Trap》
《漆彈大作戰 2 / Splatoon 2》

https://www.youtube.com/watch?v=VFvkukpo6hM

Happy 25th anniversary Kirby! Here's that weird pink poncho you never asked for
http://www.gamesradar.com/happy-25th...exy-underwear/

There are many video game-themed products I understand owning. A Pokemon coffee mug. A Warcraft mousepad. A Metal Gear Solid keychain. But I'm gonna be honest: I don't know who in the world wants to buy, let alone wear, a Kirby-themed poncho. Look how round it is. Just WHY?

There are pajamas, jackets, backpacks, sleep masks, and... yep. Undies. Look how surprised they are. Not as surprised as us...

The collection is, ostensibly, to celebrate Kirby's 25th anniversary. The clothes and accessories will be sold at Japanese retailer Yummy Mart starting April 26.

If you're a bit more electronically-inclined, Nintendo revealed during a recent Nintendo Direct that it has a new Kirby game set to release this holiday. Or you could wait and see if the SNES Classic Edition rumor is true.

此篇文章於 04-21-17 04:14 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線  
舊 04-21-17, 04:24 PM   #6150
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
那底褲吸力驚人

8880 -2340- 400(MK8)- 100(轆)=6040

格價網都係59XX (行),個價都OK, P記電視都有保證

此篇文章於 04-21-17 04:32 PM 被 信長 編輯。
信長 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5812 昨天 12:58 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 12:35 PM

手機版 | APP版