Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-18, 05:19 PM   #13251
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
唔係喎banner黎應該只係星機,但用黎出星機真係好晒,不過咁快打天元面既話個個棄晒都似,個進擊講拉普拉斯之箱,即係特效又出uc機?又出上位版3連星?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-18, 11:15 PM   #13252
ShinDou

而家SP個POOL好似全垃圾咁真係想搵1隻有用既都冇,好似唔射好過射,都係儲起晒D SP飛等佢RENEW,到期先射了 @@
舊 07-14-18, 10:41 AM   #13253
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
睇預告都估都會出大器/OMG新自護同金毛獅王, 新自護都唔慌會廢啦
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-18, 12:29 PM   #13254
ShinDou

烏冬個陣1晚由1682上左1811分既﹖尋晚臨訓先打佢既,佢個陣好易咋喎,仲要係唔識擺既UC3連星,未OMG既3P,威龍 @@ D人玩送分﹖

此篇文章於 07-15-18 12:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-15-18, 12:36 PM   #13255
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: qqabc 查看文章
睇預告都估都會出大器/OMG新自護同金毛獅王, 新自護都唔慌會廢啦
我只係想要一隻超硬甲...主流o個堆帝王/太坦/黑妹一隻都冇.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-18, 12:38 PM   #13256
ShinDou

超硬甲冇乜用,而家咁多100%甲冇效,再唔係UC1下必就0甲,實際D超高血十萬血好過 XD

而家如果D神機要可以1隻拖到晒既話要有新古既反擊吸血,仲要吸多D,減傷減行動防異常就基本架啦,仲要行得快,行慢D都好易俾3連星屈死

3連星基本上淨係打唔到綺羅星,只要冇1隻開場MAP砲燒埋既話基本上3連星好多野都打得到,同埋要隊野夠快

KAISER,萬丈,黑妹 呢3隻最硬係KAISER,不過其實齊機都唔難殺,我唔齊機都唔覺呢3隻難殺,係黑妹個擋煩D,其他2隻冇威脅

而家齊機既話應該冇乜可以守得到,係睇下DUM唔DUM到人時間

攻既話而家覺得只要隻號唔死既話落死BUFF仲好,快D BUFF爆天元掃

覺得今個月NEW COMER有機會係上電,上電係最有效屈100%減傷既陣,減傷都屈左好耐都夠皮啦,V30D又出左上電啦,上次出威龍強化SLOW果陣係咪再上1兩次精VS都出左隻上強化SLOW既大佬﹖睇落都差唔多時間出俾人抽了

此篇文章於 07-15-18 12:57 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-15-18, 01:52 PM   #13257
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

因為呢排玩開朱雀迴避,呢幾隻硬甲成日頂係號前面好麻煩,次次都要斬4,5次先斬爆....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-15-18, 02:02 PM   #13258
ShinDou

朱雀打到上去咩﹖@@ 天元行幾TURN就必中架喇喎 @@
舊 07-15-18, 03:16 PM   #13259
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Buff爆朱雀至少有10次行動時間係安全的(仲要唔比佢開必)
只要做到速殺都冇問題...
由手機版發出

此篇文章於 07-15-18 03:19 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-18, 08:16 PM   #13260
ShinDou

好似易過上星期千7咁﹖未開始爆水而家已經1702排421,不過唔知會唔會俾人洗同反唔反到,不過今次識用天元攻應該好過上次既

好彩烏冬打左上1822分 @@ 千7打贏佢都加成15分咁多,係整體加分全部上調定咩﹖印象中以前殺多1百分既好似都係11 12咁上下架咋喎

此篇文章於 07-15-18 08:52 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-15-18, 08:53 PM   #13261
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
OMGFAUC

帝皇G....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-18, 09:03 PM   #13262
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

第一部map 連擊?!?!

FA 獨角,,,

拘束衣?

第2隻金毛睇來都係垃圾...
https://twitter.com/srw_xomg/status/1018476706644967429

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-15-18, 09:08 PM   #13263
ShinDou

如果鐵也招MAP可以1野秒到號既話應該會唔見晒D號了,今次真係1野打晒面 @@

得87石,結算完都係97,要111先爬到,仲爭14石,應該活動內儲到既,每日單抽再爬1次唔中算數
舊 07-15-18, 10:56 PM   #13264
ShinDou

埋單1811排218,都係上唔番百大,最多試過1830不過俾人打番落去,百大要成1882分 @@ 整體好似高分左好多咁,以前條CURVE好似冇咁高架

今星期輸少左又少左俾人打,而家知唔夠打既直頭唔搏唔打佢算 XD
舊 07-15-18, 11:01 PM   #13265
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

趁個世界未大變今次8點開始發力,飲左6支en5水...埋單1935應該百內到.....
10內要過2000真係冇得爭....

====

有結果排43

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-15-18 11:05 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 07-15-18, 11:03 PM   #13266
ShinDou

而家應該真係愈早爆水愈好,見好似唔係太多人咁早爆水,應該多數最後個鐘先打,早爆高分D冇咁易俾人洗番落去
舊 07-15-18, 11:23 PM   #13267
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔係為個牌都好耐冇咁衝...拎左之後都唔會咁衝....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-16-18, 03:32 PM   #13268
ShinDou

冇估錯帝王g應該秒到號啦有5下60%再冇視100%甲

Uc真係上位版,即係會分3次上位版咁出?

得1百石

舊 07-16-18, 03:43 PM   #13269
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
感覺全體スタン將來既征霸會有用⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-18, 05:11 PM   #13270
ShinDou

又跌死仲要得1隻sr帝王g,sr未必夠力秒號,我又冇筆頭

舊 07-16-18, 05:12 PM   #13271
J+1
望過黎呀!!!!!!

抽唔到鐵也鬥雞唔駛玩lu...
由手機版發出
舊 07-16-18, 05:27 PM   #13272
ShinDou

你朱雀速攻反而可能打到,不過真係點擺都好難守了

舊 07-16-18, 05:40 PM   #13273
ShinDou

諗諗下帝王g守陣應該難用,佢要6射珠,自己turn送2射珠,落得鐵也就唔落得白紫機,如果唔係成場都開唔到必殺號,落射隊又唔得又俾d少珠機燒,落拳盾又冇乜岩夾,最有機會係落洗珠機,睇下d人點擺先

帝王g應該攻易用過守,攻可以自己控幾時出

舊 07-16-18, 06:55 PM   #13274
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ShinDou 查看文章
你朱雀速攻反而可能打到,不過真係點擺都好難守了

拍住綺蘿星已經冇得玩
由手機版發出
舊 07-16-18, 07:22 PM   #13275
ShinDou

係喎綺羅星命中咁高好易打得中

今次獎品ZERO星好似都好堅,雖然唔係大器,但D招好誇張,加7次攻命50%甲80%行動400,加盡咪攻350%命350%甲560%行動2800﹖加爆應該成隻大器咁喎,仲要招必係600%帶直擊,仲有減傷50%,雖然而家號好易死,但如果拖到俾佢BUFF盡應該有得打

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:17 PM

手機版 | APP版