Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-06-07, 12:52 PM   #451
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
吓,又炒,好彩買得切隻星星叫姐
不過我果邊間玩具鋪d博派都斷曬,得狂派賣
星星叫死死地…吉吉同反斗都仲有大量現貨…

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 12:59 PM   #452
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
大埔d玩具鋪肯定喉住jusco啦而家

而家上梗,風頭火勢,玩住第2D先啦

FINAL JAZZ好似9月有日板

我新蜂都等日板~~

昨天去了吉之島 + toyrus + apita
也沒有大黃蜂

舊 08-06-07, 01:16 PM   #453
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 查看文章
星星叫死死地…吉吉同反斗都仲有大量現貨…
星星叫咁型都死貨
我仲想買埋架直昇機同警車

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 06:32 PM   #454
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
星星叫 ok 啦

上笑萬船睇實物變左型好大隻
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-07, 08:15 PM   #455
二天

引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
星星叫咁型都死貨
我仲想買埋架直昇機同警車
引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
星星叫 ok 啦

上笑萬船睇實物變左型好大隻
係戲入面唔夠搶鏡,同埋個造型都唔係人人o岩
唉…而家想以正價入 08 BUMBLEBEE 同 IRONHIDE 都好難
DAMN

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
舊 08-21-07, 11:27 PM   #456
夢遊
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
黎一張合照~~

夢遊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-07, 08:51 AM   #457
jackybat09
Insane Gamer
一擊必殺

註冊日期: Aug 2002
想問問隻Sports Label Nike Free 7.0 Marine Color 出左未ar? 出左的話太約乜野水位到?(好驚比人抄起.......)

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
jackybat09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-07, 01:33 PM   #458
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
隻mp06同mp03
個模有乜分別

不過個新色幾靚, 但價銀不詳

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-07, 04:06 PM   #459
三啡蛇
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
mp06 尋晚入手~ $580
都炒炒地... 但經驗話比我知再唔買就無喇...

記得mp03 一出都係$480....依家經已上到$8xx
麥記仲金...$1xxx

snake wii fc *2904 8628 5859 1771*
三啡蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-07, 04:14 PM   #460
IamO
無聊人一號

可能電影影響想買來玩
不過現在的價錢,覺得不如玩回lego吧

舊 09-03-07, 06:44 PM   #461
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 三啡蛇 查看文章
mp06 尋晚入手~ $580
都炒炒地... 但經驗話比我知再唔買就無喇...

記得mp03 一出都係$480....依家經已上到$8xx
麥記仲金...$1xxx
但好多cheap友仲係等緊跌價...
我就唔理啦, 上次star scream隻色唔順眼
今次係最愛ge黑色,買左即開嚟玩~

但你覺唔覺robot mode好似太矮

舊 09-03-07, 07:27 PM   #462
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
隻mp06同mp03
個模有乜分別

不過個新色幾靚, 但價銀不詳
其實可能會一模四用… 

1. MP03 : 河森版
2. MP06 : 出左,星星叫以外的二號飛機
3. 之後可能…出番TV版星星叫原色?
4. 仲記唔記得TV版果時,係有三架飛機?…冇錯,可能第四隻就係出粉藍果隻

如果成真,只可以講句”好一間takara” 

此篇文章於 09-04-07 02:37 PM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-07, 07:45 PM   #463
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Irwin 查看文章
其實可能會一模四用… 

1. MP03 : 河森版
2. MP06 : 出左,星星叫以外的二號飛機
3. 之後可能…出番TV版星星叫原色?
4. 仲記唔記得TV版果時,係有三架飛機?…冇錯,可能第四隻就係出粉藍果隻

如果成真,只可以講句”好一間笨大” 
笨大﹖
Takara Tomy 出ga woo
同埋已經肯定會一模四用...
MASTER PIECE SERIES有排出, 粉藍一定出。
STAR SCREAM 原色都已經公佈左

舊 09-03-07, 10:25 PM   #464
三啡蛇

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: luciferdark 查看文章
但好多cheap友仲係等緊跌價...
我就唔理啦, 上次star scream隻色唔順眼
今次係最愛ge黑色,買左即開嚟玩~

但你覺唔覺robot mode好似太矮
我諗都唔會跌價.... 今日有d 經已上到$650
明明6000yen 既野可以炒到咁
果時星星叫都係咁... 初時睇$480....點知行多個圈佢上到$5xx...
最後激鬼氣都無買到

至於你話高度我覺得都ok既... 只係如果大腿位既活動範圍可以大d 就好喇

狌派空軍總共係有三架...
分別係"星星叫 star scream" ""天鷗 skywarp " 同埋 "羅渣 ramjet"

snake wii fc *2904 8628 5859 1771*
三啡蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-07, 02:01 AM   #465
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
分別係"星星叫 star scream" ""天鷗 skywarp " 同埋 "羅渣 ramjet"

係Thundercracker...

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-07, 02:36 PM   #466
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: luciferdark 查看文章
笨大﹖
Takara Tomy 出ga woo
係喎
記錯左
已經改番
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-07, 02:59 PM   #467
二天

引用:
我諗都唔會跌價.... 今日有d 經已上到$650
明明6000yen 既野可以炒到咁
果時星星叫都係咁... 初時睇$480....點知行多個圈佢上到$5xx...
最後激鬼氣都無買到

至於你話高度我覺得都ok既... 只係如果大腿位既活動範圍可以大d 就好喇

之前星星叫係船仔跳到 $ #$( 都冇人買
而家炒到過千,香港真係一個充滿奇蹟既地方!

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
舊 09-04-07, 03:04 PM   #468
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: jackybat09 查看文章
想問問隻Sports Label Nike Free 7.0 Marine Color 出左未ar? 出左的話太約乜野水位到?(好驚比人抄起.......)
出左, 炒緊
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-07, 03:05 PM   #469
李尋愁

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Lilith 查看文章
係Thundercracker...
中文好似叫雷公?

舊 09-11-07, 03:45 PM   #470
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
唔好意思,因為已經同變形金剛脫晒節,要大家指教下

想請問下面隻野,九龍(最好旺角左右)邊度有&合理價錢應該係......?

http://toy.anow.com.tw/showroom/view.php?C=493432

舊 09-12-07, 12:53 AM   #471
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
唔好意思,因為已經同變形金剛脫晒節,要大家指教下

想請問下面隻野,九龍(最好旺角左右)邊度有&合理價錢應該係......?

http://toy.anow.com.tw/showroom/view.php?C=493432
ARM ARM皆旺-->$399

反嘔公價:439.9

沒上電影時最低價:320
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-07, 04:59 PM   #472
Kacheung

想問問各位...
movie版變形金剛玩具係咪出o左新野?
我係旺角見到有兩隻新o既麥加登同埋力捷.....
唔同顏色...
Kacheung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-07, 05:06 PM   #473
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Kacheung 查看文章
想問問各位...
movie版變形金剛玩具係咪出o左新野?
我係旺角見到有兩隻新o既麥加登同埋力捷.....
唔同顏色...

金屬色...

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-07, 05:08 PM   #474
Kacheung

係呀係呀!

出o左好耐架啦?
我見無乜地方有.........
Kacheung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-07, 03:59 AM   #475
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
等左甘耐終於買到正價既大黃蜂.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:14 AM

手機版 | APP版