Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-23-17, 06:18 PM   #9326
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
凸移植佢好似淨係話下次冇左,但好似話檢討緊係邊度派番﹖

凸移植其實都唔係成日有用,都要抽到D大器番黎而自己又咁岩有D機以前錯手凸左先用得著,而家抽咩都唔凸留住先架啦,除非要開技用姐

原來果個MAP畫面唔係機戰黎﹖係好似以前果個RAID演習咁無聊既打法﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-17, 07:07 PM   #9327
clie

註冊日期: Dec 2001
每月派頭凸移植好無謂,儲咗7粒
PVP長期儲咗25000分以上,無嘢好換,無聊得濟先清吓啲珠
而家周末唔玩單頂多去到1200分,太易輸
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-17, 11:38 AM   #9328
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
正常諗法佢應該係想用new comer比你哋舊機換新大器,不過上次神氣流就冇.....今次創聖應該又有得用...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-17, 05:11 PM   #9329
ShinDou

唔明點解會出番舊大器仲要唔上修,完全追唔上時代喎,諗住有水著人地就射?
舊 08-24-17, 07:07 PM   #9330
J+1
望過黎呀!!!!!!

邊個加左個咁嘅tag
由手機版發出
舊 08-24-17, 08:29 PM   #9331
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
水著8/8已經上修佐, 舊公告有...

呢句唔係巴哈果邊先會咁講? 呢個營運咁衰邊個會幫佢講野
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-17, 08:53 PM   #9332
yorkyork

註冊日期: May 2010
呢句巴哈金句係呢度既人講嫁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-17, 09:09 PM   #9333
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
?我冇講過呀..

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-17, 09:13 PM   #9334
yorkyork

註冊日期: May 2010
唔係你啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-17, 09:16 PM   #9335
ShinDou

原來已經上修左﹖就算有部機都完全諗唔到打咩陣果陣有機會放出黎打 @@ 定係因為最近堆大器太屈﹖

咩TAG﹖

今次無聊到C肥都換晒3百個番黎食 @@
舊 08-24-17, 09:27 PM   #9336
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
係上調左,其實女主/水杯同水cc都有機會出下既。。。

不過呢d水著/多色奶我完全免疫。。。
到月頭夠爬3次山了

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-17, 09:33 PM   #9337
ShinDou

而家打親D陣差唔多1定有大SF 胸鳥呢D,是但開1次map砲大部份拳機都秒晒,完全諗唔到有乜機會用得著,仲要對面通常仲有盾黑兔/KS/13號機/巨靈女神呢d

而家先得50幾石,希望黎緊唔好出勁機POOL等我儲百幾石先 XD

此篇文章於 08-24-17 09:36 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-24-17, 11:01 PM   #9338
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
係咪指我?
講真我認為自己一直以事論事。
你見我呢排有冇同佢辯護先?
依家個環境其實有目共睹:話比人知咩叫每況愈下
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-17, 03:13 PM   #9339
ShinDou

今次降臨有大器換咁正?但應該要抽到特效先儲得切?
舊 08-25-17, 03:17 PM   #9340
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
每抽一次EVENT蛋10連有50粒,至少有300粒可以到手

今次MISSION有個報酬10張卷係要突爆SR對魔忍,各位師兄小心唔好馬上賣晒佢

此篇文章於 08-25-17 03:50 PM 被 dragonar226 編輯。
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-17, 04:17 PM   #9341
ShinDou

係喎真係有派喎,最好用應該係拳cc? 死唔死都buff好多野, 紫冥王諗緊換唔換多隻凸1好,不過而家都夠過精55,應該都唔換

原來今次完全唔跌降臨? 每十張綠飛派50降? 咁咪個個都係3百降? 佢放350俾人換做乜?都冇可能拎多過3百?

此篇文章於 08-25-17 04:29 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-25-17, 04:46 PM   #9342
J+1
望過黎呀!!!!!!

抽step 3,4 咪有囉
由手機版發出
舊 08-25-17, 04:47 PM   #9343
ShinDou

哦原來石抽pool有
舊 08-25-17, 04:51 PM   #9344
J+1
望過黎呀!!!!!!

女筆頭應該最好,大器拳指,問題比你拎到都唔會餵肥即係冇用...
由手機版發出
舊 08-25-17, 04:52 PM   #9345
dragonar226

征霸就快RENEW,唔好為左征霸目的去換部冥王啦

會抽下石抽拎多50粒就換紅LANCELOT最好
唔抽就拳CC啦

2部都0突既話,指揮機黎計拳CC勁D
舊 08-25-17, 04:59 PM   #9346
J+1
望過黎呀!!!!!!

呵,賠左50飛...唔駛抽step3
由手機版發出
舊 08-25-17, 05:14 PM   #9347
ShinDou

筆頭就算凸爆都用唔著,應該都係換1隻拳cc算
舊 08-25-17, 05:16 PM   #9348
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
筆頭pvp+50%命中點會用唔著....
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-17, 05:43 PM   #9349
ShinDou

因為打親都會有胸鳥大sf,1野就俾人秒左,而家邊有人會擺盾陣守?未俾人洗過咩?拳機差唔多得番健1仲打到下
舊 08-25-17, 05:49 PM   #9350
dragonar226

引用:
作者: ShinDou 查看文章
因為打親都會有胸鳥大sf,1野就俾人秒左,而家邊有人會擺盾陣守?未俾人洗過咩?拳機差唔多得番健1仲打到下
齊BUFF 雙SPEED就可以快過4射+KS陣

本身差拳CC,今次可以換,雙SPEED MAS可以確定快過老馬修+藍骨BUFF加成既SF了

不過今次抽特效既人反而係EVENT最大既受害者,真係未見過有GAME咁好野

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:00 AM

手機版 | APP版