Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
holsety 01:05 PM 10-04-13
啱啱賣完車出哩就俾人撞死,重要践在身上前后來回慘死
一賣完車真空狀態真係好危險俾人屈死
鐵之侍 01:06 PM 10-04-13
還想搞好一些怎知有這麼多人辛苦一輪高lv被删……

希望今日發佈的修正檔是可以解決問題的吧,希望……

作者: holsety:
按start也沒得暫停,這個真空狀態下真的很不方便又危險
waifaat 01:09 PM 10-04-13
琴晚同個FD一個負責揸車、一個負責開槍射人
係咁殺其他玩家 好正
0826使者 01:23 PM 10-04-13
作者: martinyau1979:
D 鬼佬2話不說就開槍射你, 香港人仲離譜, 行行下街, 就開槍射死嚟, 死完出番嚟, 未行2步, 又比佢用車撞
琴日打比你又吾聽
邀你又吾過
whassupbun 01:25 PM 10-04-13
作者: 鐵之侍:
按start也沒得暫停,這個真空狀態下真的很不方便又危險
所以琴日同班friend玩果陣, 如果其中一個想睇menu就其他人負責睇水, 輪流睇menu
作者: waifaat:
係咁殺其他玩家 好正
你就開心, 人地就
溫馨提示: 做得多壞事, 例如濫殺其他無辜玩家, 破壞其他玩家既車輛等, 會被紀錄低, 被標籤壞玩家之後就只可以同番壞玩家玩; 相反如果做好玩家會有金錢獎勵
鐵之侍 01:55 PM 10-04-13
作者: whassupbun:
所以琴日同班friend玩果陣, 如果其中一個想睇menu就其他人負責睇水, 輪流睇menu

你就開心, 人地就
溫馨提示: 做得多壞事, 例如濫殺其他無辜玩家, 破壞其他玩家既車輛等, 會被紀錄低, 被標籤壞玩家之後就只可以同番壞玩家玩; 相反如果做好玩家會有金錢獎勵
你這個真是好主意,話時話我都希望遇到各位gaf版友呢

班鬼佬是想在過界前不斷殺人嗎
涅吉.水母 02:14 PM 10-04-13
你就開心, 人地就
佢個壞玩家系統唔係咁定義啵

佢只計任務中中離/殺隊友先會有信息彈出黎話你

------

http://www.rockstargames.com/newswir...h-updates.html
後知後覺
Head Shooter 02:31 PM 10-04-13
係咁殺其他玩家 好正
放工番到去即刻搵下有無得block玩家呢個功能
~Sau~ 02:33 PM 10-04-13
係咁殺其他玩家 好正
今朝作為新手玩online版, 已經被殺3次
2次俾班鬼佬用槍射殺, 1次就渣車一野撞死我
micF 02:57 PM 10-04-13
作者: holsety:
琴日第一次玩有相似經歷... 買完子彈即刻俾人係門口射死,
之後渣車, 迎面有個player想撞埋黎唔成功, 跟住仲追足我9條街
呢個城市真係好邪惡
carychow 03:01 PM 10-04-13
未玩 online, 非任務殺其他玩家有咩好處?
涅吉.水母 03:11 PM 10-04-13
作者: carychow:
未玩 online, 非任務殺其他玩家有咩好處?
得殺新手有好處
拎住幾千蚊俾人搶/自我感覺良好

識玩既會將d錢係任務入面入銀行
你殺佢只會增加對面醫藥費
嬲起黎你會得到通緝令
SUNLOK 03:15 PM 10-04-13
作者: 涅吉.水母:
得殺新手有好處
拎住幾千蚊俾人搶/自我感覺良好

識玩既會將d錢係任務入面入銀行
你殺佢只會增加對面醫藥費
嬲起黎你會得到通緝令
之前用被動模式都照俾人格硬撞死,搞到依家自己開私人房玩算,一玩公開房d人好似發左癲咁
涅吉.水母 03:24 PM 10-04-13
作者: SUNLOK:
之前用被動模式都照俾人格硬撞死,搞到依家自己開私人房玩算,一玩公開房d人好似發左癲咁
私人房夠安全
之前2/10玩私人房唔見save
今次公開房都唔見
只玩私人房,好友房

公開房都有好處既
搵要玩既任務流通率會快好多
SUNLOK 03:27 PM 10-04-13
私人房夠安全
之前2/10玩私人房唔見save
今次公開房都唔見
只玩私人房,好友房

公開房都有好處既
搵要玩既任務流通率會快好多
私人房唔係都會邀到其他玩家嫁咩?
有時怕lag機同俾人殺先唔去公開房
你唔見save幾多次?
我今日唔見左兩次,依家真係一路玩一路驚,岩岩先升到7級再唔見save真係冇咩心機重玩
涅吉.水母 03:33 PM 10-04-13
作者: SUNLOK:
私人房唔係都會邀到其他玩家嫁咩?
有時怕lag機同俾人殺先唔去公開房
你唔見save幾多次?
我今日唔見左兩次,依家真係一路玩一路驚,岩岩先升到7級再唔見save真係冇咩心機重玩
我淨係試過開幫會房
會撞到幫會人+少量街客
試過入人私人房...只知道會好少人係入面

2/10 lv6 晚上
3/10 lv9 凌晨
4/10 lv19 凌晨
總共3隻

-----
開5次人先過到新手賽車任...
nds新手 03:58 PM 10-04-13
想問下點樣較易避開警車追補??(二星)
我玩偷明星球桿任務,走左15mins都仲係兩星..........
避開警車有乜技巧GA????

THX
涅吉.水母 04:01 PM 10-04-13
作者: nds新手:
想問下點子樣較易避開警車追補??(二星)
我玩偷明星球桿任務,走左15mins都仲係兩星..........
避開警車有意乜技巧GA????

THX
入停車場,上山樹林,天橋底,隧道

只要唔係公路旁,d差佬就好似白痴
5星都係咁避,只係留意多個空中
waifaat 04:15 PM 10-04-13

你就開心, 人地就
我地只係殺一埋到黎就唔理三七二十一就撞我地既玩家
基本上琴晚係見到邊個都比邊個追住黎撞
而咁岩又有個FD係度幫手,唔把握個機會去殺番佢地都唔得啦

但係暫時都未入到公會,都唔知邊D係自己友

作者: ~Sau~:
今朝作為新手玩online版, 已經被殺3次
2次俾班鬼佬用槍射殺, 1次就渣車一野撞死我
...開頭我都係差唔多成日死
基本上路上有咩車都好都要揸住黎行,唔揸隨時比其他玩家撞死
而家暫時都係...
搶劫→揸車走入火車路鬼逃跑減星→再搶劫...
但係四星個陣用唔到呢個方法減星
Peter Yu 04:16 PM 10-04-13
delete晒online人物
然後入story mode揀solo session
重新整過人入去都係卡係launching session
涅吉.水母 04:17 PM 10-04-13
作者: Peter Yu:
delete晒online人物
然後入story mode揀solo session
重新整過人入去都係卡係launching session
試多幾次吧
要過呢關呢家真係講運
nds新手 04:19 PM 10-04-13
入停車場,上山樹林,天橋底,隧道

只要唔係公路旁,d差佬就好似白痴
5星都係咁避,只係留意多個空中
但佢地有個半圓形雷達周圍掃GA WOO
涅吉.水母 04:21 PM 10-04-13
作者: nds新手:
但佢地有個半圓形雷達周圍掃GA WOO
你試下就會明

好簡單俾個例子你
你只要有星入停車場2,3層
基本上個掃雷只係佢視界
佢只會周圍掃黎掃去但搵唔到你
Mr.COLOR 04:28 PM 10-04-13
關於改車, 想改得更快(改引擎、渦輪)就要玩賽車第一名解鎖,

而且賽車要有2人或以上, 單人不計

其實玩一場賽車好快, 跑城市短賽道, set 1圈, 連埋loading都係5分鐘內完成

嬴有$2200左右, 輸都有$1600左右, 而且死亡機會極微

為了改車, 我開場見到1個人加入後就立刻開始比賽, 愈小人愈易嬴

溫馨提示1: 主持比賽記得set跑車或超級跑車, 勝利後只可改裝同類車款

溫馨提示2: 如果只想改裝外觀, 只需要升級就可解鎖
carychow 04:55 PM 10-04-13
你試下就會明

好簡單俾個例子你
你只要有星入停車場2,3層
基本上個掃雷只係佢視界
佢只會周圍掃黎掃去但搵唔到你
有時我會落車跑入建築物, 行遠少少, 周圍冇人搵牆遮下.
不過三星以上時警察會醒左落車搵人
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77  ... 最後

返回主題版面