Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 11-20-09, 11:35 PM   #1
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
(又)睇跌打

最近支強國義肢馬步唔穩,睇怕都係暗病多,都係時間去睇下跌打,

走遍三成、天祥醫館,都找不到良藥......

走著走著,走到了九龍老醫館......

:醫師呀醫師,最近支義肢馬步唔多穩.....

:唔...似係關節勞損,強國貨用幾年多數都會架啦。

:係呀,其實呢,我想轉呢隻重藥...起碼冇手尾跟...

:施主你有福啦,剛好我地有存貨!

:0拿,藥費咁咁咁.....

:嘩,又生又發,好好意頭喎

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

重藥請小心服用:

配泡菜服用效果更佳:

建議的浮誇用法:

吐嘈一下:

呢支腳可以用無得彈黎形容,不過配雲台真係好頭痕,
配上Markins Q3(不是Q3TR)有一支腳會拍唔埋,不過對我黎講都唔係太大問題。

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-09, 11:44 PM   #2
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
恭喜~ 賀喜~

>>配上Markins Q3(不是Q3TR)有一支腳會拍唔埋,不過對我黎講都唔係太大問題。
這位同學, 你是追求浮誇完美之道的人嗎?
http://reallyrightstuff.com/rrs/Cust...=BH-25-Pro&eq=
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-09, 11:47 PM   #3
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
見到新加入的同伴, 我會說一句: 歡迎加入~

舊 11-20-09, 11:48 PM   #4
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
http://reallyrightstuff.com/rrs/Item...IV%2DL&eq=&Tp=

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 12:21 AM   #5
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF

不過RRS才是真正正確呢

至少可以用午餐肉來做抵押

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 02:11 AM   #6
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
http://reallyrightstuff.com/rrs/Cust...=BH-55-Pro&eq=
反正都拍唔埋,咁緊係搵個再大d啦~

舊 11-21-09, 03:32 AM   #7
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
你地唔係好人黎架....
我似我咁...用平實M記頺腳....
加多一個M記頭...
再配一個pan鏡用拍片專用金鐘頭....
一頺腳 + 兩頺頭...
先係務實的表現...

舊 11-21-09, 09:08 AM   #8
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
太腐敗了...........

要加 PG.........家長指引

舊 11-21-09, 11:15 AM   #9
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
好多太極派

的確太極牌係一個好選擇,不過暫時個Q3都OK,

要再浮誇的話相信要過多幾個月先得啦

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:08 PM

手機版 | APP版