Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
~清談館~>[ERROR]忽上腦人格分裂 概念689梁匪振英: 努力讓市民生活完全恢復"正常"
HAKAIDER 07:10 PM 12-08-13
馬尾娘好有霸氣~~~~Orz
亍 ◣ 08:11 PM 12-08-13
作者: 緋村 光:
霸氣!
呢個呢?

Gnosis 08:14 PM 12-08-13
睇下件癲婆隻手咁多隻戒指就知佢收左幾多維穩費
小嘉 08:16 PM 12-08-13
作者: 亍 ◣:
呢個呢?
個樣欠打到爆

佢係咪撕緊英國旗?
Penny仔 08:49 PM 12-08-13
成日報導呢個傻婆...其實幫係緊佢出糧
神秘過客 09:49 PM 12-08-13
作者: 小嘉:
雞蛋都要人問候有無受傷
仲話要跟進

佢做D地區所謂諮詢好擾民,又無用
我住果到佢好似今日黎
昨日一早已經比差佬封左幾隻街

浪費警力咪你呢D粉友囉

出入我都好唔方便
689 邊度係諮詢丫, 俾阿爺投閒置散, 於是落區扮忙兼搵 D 阿婆幫佢打飛機自 high 之嘛

睇番新聞片, 人地記者問財爺俾人雞蛋有咩感受...
隻 689 好有霸氣地唔俾財爺答, 話事件已經交俾警方處理...
真係關佢叉事咩, 佢又唔係當事人
我家陣望財爺繼續同689打對台既往不咎, 睇下隻 689 可以告乜野
Tano 10:18 PM 12-08-13
呢個呢?
用菠蘿定榴槤好?
knight-philip 01:45 AM 12-09-13
作者: Gnosis:
睇下件癲婆隻手咁多隻戒指就知佢收左幾多維穩費
你識什麼
這叫"所羅門王的大鑰匙",根據不同戒指的戴法可以產生不同魔法效果

即是鈎結外國勢力了吧
ZlWS 01:54 AM 12-09-13
作者: 小草:
下次入場人仕,必需符合愛國愛港才可以,所有擾亂者必示為擾亂國家之人,可以拉佢坐番幾年
咁樣夠安全啦怪
愛689愛黨已OK
ZlWS 01:55 AM 12-09-13
個樣欠打到爆

佢係咪撕緊英國旗?
https://www.facebook.com/photo.php?f..._t=photo_reply

Rance 02:41 AM 12-09-13
燒返支那旗不就好了?
緋村 光 08:18 AM 12-09-13
嘥氣
david 09:12 AM 12-09-13
條傻婆真係O係媒體面前講過「英國狗」O既話,咁咪有證據用種族歧視條例入佢囉?
小嘉 09:28 AM 12-09-13
撕英國旗都唔知做乜
英國本身都無介入咁濟
腦殘諗既野我真係唔明

呢單野咪又講出689一d量度都無
好小家
完全無諗過點解激化到有人丟佢雞蛋
ヨコ男 09:40 AM 12-09-13
陳小姐唔係cctvb藝人咩, 做咩接受蛇果訪問
怪盜小G 10:48 AM 12-09-13
撕支那旗犯法

不過黨旗呢...
機動盜賊首領-電 12:20 PM 12-09-13
邊係諮詢會?明明係fans大會.
唔係689fans唔俾入場.
歌絲˙暮斯 01:26 PM 12-09-13
撕英國旗都唔知做乜
英國本身都無介入咁濟
腦殘諗既野我真係唔明
咩無介入咁濟丫 ? 直頭係滲透
( ゚ω゚)? 04:53 PM 12-09-13
一砲成名

http://hk.apple.nextmedia.com/realti...31209/51977138

宜家澄清「路姆西」有得賣 有人狂掃十隻

67,907
最後更新: 1209 16:40 / 建立時間: 1209 10:16

有人一口氣掃下十隻路姆西。(李忠浩攝)

宜家家居推出的譯名「路姆西」的狼型公仔「Lufsig」,因示威者用來掟特首梁振英而「一掟成名」。但凌晨忽然傳出「被下架」的消息,惹來市民不滿,擔心「路姆西」慘成政治犧牲品。

不過,事件原來只是一場誤會!宜家今早澄清「Lufsig」仍有得賣。有自稱是宜家職員的網民亦在網上留言,表示宜家網站凌晨時份會更新貨品存貨數字,因此才會顯示「下架」訊息,引起誤會。

截至今日下午,網傳沙田及銅鑼灣宜家分店的「路姆西」已被搶購一空,僅九龍灣分店有少量存貨。有網民引述宜家店員稱,「路姆西」將於傍晚時間補貨。《蘋果》向宜家了解是否會補貨,但宜家暫未有回覆。

《蘋果》記者在今早在宜家網站,再見不到產品下架的字樣。「路姆西」在宜家各分店持續大熱,目前全港存貨最新剩餘671隻,數量最多的仍是九龍灣分店,但數量已從昨日的501隻減少至428隻,銅鑼灣減至220隻,沙田更僅餘23隻。
yeah yeah 04:55 PM 12-09-13
過一排就會望住隻野心諗..
個時買黎做咩
ヨコ男 04:57 PM 12-09-13
作者: yeah yeah:
個時買黎做咩
陸續大把人抵掉呀
凍檸茶 05:02 PM 12-09-13
個時買黎做咩
潮流既野你唔明,
几廿蚊潮一野都抵.
由手機版發出
Alpha 05:05 PM 12-09-13
作者: ヨコ男:
陸續大把人抵掉呀
邊個夠薑, 趁"雜種" 訪港掟佢,又會hit 番
Rance 05:05 PM 12-09-13
咁隻野可以食個阿婆都有D PLAY VALUE O既...
J+1 05:07 PM 12-09-13
個時買黎做咩
做善事呢隻係慈善賣物來的
由手機版發出
標籤:689
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面