Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-18-17, 12:29 PM   #876
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
https://unwire.hk/2017/01/17/two-mil.../game-channel/

全球首批200萬部(首發地區總計)
美國已經爆訂
說明個D分析師咩唔睇好,全部都係門外漢!(或者由平板的角度去分析根本就係錯的,正確D應該由家用機+手提機的角度都分析先啱!)

PS:睇番轉頭,如果當初Zelda天空之劍個集都搞雙平台(Wii版+WiiU版)策略,我估WiiU的銷售都唔會咁差啦!
PS2:3/3搞首發,但又冇中文介面,跟本就係針對中華市場,見我地啱啱過完年!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 01-18-17 12:32 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線  
舊 01-18-17, 12:47 PM   #877
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
X源FB有人問點解之後唔駛食GAME

答佢因為綑綁式銷售係犯法後即刻被X源黑名單咗唔俾回覆任何嘢
野良猫 目前離線  
舊 01-18-17, 02:01 PM   #878
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 猩猩~ 查看文章
D配件出咗價lu
Pro掣518
Zelda 478
Zelda特別版 998
1-2-switch 348
炸彈人 348
Jon-con差電舊野,二百頭
Zelda特別版係咪Nintendo store果個限定版?
天野 目前離線  
舊 01-18-17, 02:20 PM   #879
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 野良猫 查看文章
X源FB有人問點解之後唔駛食GAME

答佢因為綑綁式銷售係犯法後即刻被X源黑名單咗唔俾回覆任何嘢
指你咁復被人BL ?

舊 01-18-17, 02:21 PM   #880
小長賓
Junior Member

註冊日期: Jan 2017
今日去左188問價....
2樓間金源, 落訂$500, 正價2,340賣, 話明不綑綁任何game或配件, 3月3日取貨.
1樓果間夫妻檔 (GameTai / GameWay), 就話唔駛訂, 到時3月3日黎買就得啦
無一間講到game同配件咩價....
小長賓 目前離線  
舊 01-18-17, 02:24 PM   #881
Eking

引用:
作者: 小長賓 查看文章
2樓間金源, 落訂$500, 正價2,340賣, 話明不綑綁任何game或配件, 3月3日取貨.
1樓果間夫妻檔 (GameTai / GameWay), 就話唔駛訂, 到時3月3日黎買就得啦
正常, 任天堂自己都係只講主機正價, 都冇講配件同GAME.....

舊 01-18-17, 02:27 PM   #882
猩猩~
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code0645 6960 2274
引用:
作者: 天野 查看文章
Zelda特別版係咪Nintendo store果個限定版?
The Master Edition果個
猩猩~ 目前離線  
舊 01-18-17, 02:35 PM   #883
猩猩~

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code0645 6960 2274
引用:
引用:
作者: 小長賓 查看文章
我都係偷望咗一眼
Game係得zelda, 炸彈人同12Switch出咗價
其他TBC
配件應該出哂價
猩猩~ 目前離線  
舊 01-18-17, 02:36 PM   #884
天野

註冊日期: Nov 2004
引用:
即係美版果隻限定?
我想要日版
天野 目前離線  
舊 01-18-17, 02:47 PM   #885
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
引用:
作者: 天野 查看文章
即係美版果隻限定?
我想要日版
日美限定應該一樣
不過唔知點解只得2個價
正路ZELDA仲有一個SPECIAL EDITION 先係日版個限定
MASTER EDITION係任天堂SHOP限量
mouseccy 目前離線  
舊 01-18-17, 03:26 PM   #886
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
我今日500訂左,排到9X,店主話過2日先知係唔係confirm有,冇就退錢,同埋要食2隻game...
yuhchan5 目前離線  
舊 01-18-17, 03:31 PM   #887
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: yuhchan5 查看文章
我今日500訂左,排到9X,店主話過2日先知係唔係confirm有,冇就退錢,同埋要食2隻game...
你都係金源訂?
舊 01-18-17, 03:32 PM   #888
ooldmann30

註冊日期: Oct 2011
引用:
師兄在那兒訂?
ooldmann30 目前離線  
舊 01-18-17, 03:33 PM   #889
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: ooldmann30 查看文章
師兄在那兒訂?
葵芳~~~~~
yuhchan5 目前離線  
舊 01-18-17, 03:38 PM   #890
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: mrk 查看文章
說明個D分析師咩唔睇好,全部都係門外漢!(或者由平板的角度去分析根本就係錯的,正確D應該由家用機+手提機的角度都分析先啱!)

PS:睇番轉頭,如果當初Zelda天空之劍個集都搞雙平台(Wii版+WiiU版)策略,我估WiiU的銷售都唔會咁差啦!
PS2:3/3搞首發,但又冇中文介面,跟本就係針對中華市場,見我地啱啱過完年!
財演/分析不嬲都係本世紀最搵笨O既行業

舊 01-18-17, 03:55 PM   #891
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: 忍者 查看文章
財演/分析不嬲都係本世紀最搵笨O既行業
就好似教人賭波賭馬既報紙咁
中左咪威
唔中都無人插
舊 01-18-17, 03:56 PM   #892
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
我覺得應該買行版機冇咩問題,到時都係用番我現有既my nintendo日本 a/c

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線  
舊 01-18-17, 04:11 PM   #893
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
我訂個間話係食zelda同12switch
唔想食可退訂

舊 01-18-17, 04:27 PM   #894
Eking

又話唔駛食?.....報串俾任天堂知~

舊 01-18-17, 04:34 PM   #895
野良猫
肥倫

引用:
作者: Eking 查看文章
又話唔駛食?.....報串俾任天堂知~
頭先問咗熟鋪
佢話拎行貨機的話就要食兩隻,可以任揀

同埋佢話今次有行貨兼同日出
一來唔多鋪頭會番水,二來番得嚟都會好貴,係好貴唔係炒出嚟所致

我都都同佢訂咗行,有啲唔同係佢話等21號日本定哂嘢後可以打俾佢問水機價,啱嘅可以轉水貨

配件可以講定要咩
個叉電握把係二百頭
野良猫 目前離線  
舊 01-18-17, 04:41 PM   #896
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 赤武神 查看文章
我覺得應該買行版機冇咩問題,到時都係用番我現有既my nintendo日本 a/c
個個日acc用家都係驚行機用唔到日acc先未出手je

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 01-18-17, 05:18 PM   #897
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
個個日acc用家都係驚行機用唔到日acc先未出手je
3DS online store 都係睇硬件分區,實在擔心 switch 係咪都係跟住咁樣!

Sent from my iPhone using Gaforum

t-cup 目前離線  
舊 01-18-17, 05:22 PM   #898
芝麻糊

註冊日期: Oct 2006
咁個pad 插左落docking, 個joy con 有無得連接去個pad 一齊差電?

舊 01-18-17, 05:23 PM   #899
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
任天堂攪過3DS果鑊,我唔覺在switch硬件上會做手腳~~除左個火牛唔同我估機應同日版一樣

我反而想知行版Zelda係咪可以日配音英字

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 01-18-17 05:38 PM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線  
舊 01-18-17, 05:45 PM   #900
野良猫
肥倫

引用:
作者: 芝麻糊 查看文章
咁個pad 插左落docking, 個joy con 有無得連接去個pad 一齊差電?

佢跟機個握把冇接口俾你插USB
唔係點會出個有得叉電嘅握把
野良猫 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5808 03-26-24 02:09 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 03:10 AM

手機版 | APP版