Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 03-25-16, 05:03 PM   #351
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
記者:你係唔係俾國安或公安帶走
李波:唔方便講
答錯野唔怪之得咁快北上
應該答"唔係"先正確

舊 03-25-16, 05:18 PM   #352
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
所以我先好奇如果係佢鏡頭前講真話會點,有黑衣人示範如何用自己方法定香港警方出手還是甚麼記者採訪?無D咁事。

舊 03-25-16, 05:31 PM   #353
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
佢返黎係唔係只係銷案...
之後就返返上去...
咁香港差佬就無理由再去check....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 06:27 PM   #354
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 尼路 查看文章
我意思係係香港呢面對傳媒時。
無野架, 其實好簡單, hea答式一問一答, 講完, 走得.

整件事睇得出, 香港... 你有你諗, 佢有佢做.
返到黎, 佢有佢講, 你有你信or不信.

唔駛理會真相呢樣野la, 由佢所謂失蹤嗰日開始, 真相已經石沉大海, 食住花生睇佢日後玩咩就算la.

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
佢返黎係唔係只係銷案...
之後就返返上去...
咁香港差佬就無理由再去check....
香港差佬唔係無得再做野既, 而係... 點解佢仲要check落去?!? 整個過程己經係答案吧.

此篇文章於 03-25-16 06:30 PM 被 HON HON 編輯。
HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 06:57 PM   #355
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
佢話帶埋個仔去大陸睇醫生
即係妻兒都受威脅
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 07:11 PM   #356
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
---DEL-

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 07:15 PM   #357
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
佢話帶埋個仔去大陸睇醫生
即係妻兒都受威脅
由手機版發出
肯定唔係,除非係
係中國醫療好過香港,先要上去醫

快啲傳番上大陸,叫佢地係上面醫好啦,唔好黎

舊 03-25-16, 09:21 PM   #358
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

李波放棄講真相~放棄唯一生機~全家都玩完啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 09:37 PM   #359
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
李生帶著不能告訴人的秘密, 如果李生真係可以自由返香港「住」, 嗰D唔想佢講真相的人一定坐立不安.
因為李生今天唔肯講, 難保將來佢會改變主意, 所以只有「請」佢到內地定居, 由專人「服待」佢
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 10:09 PM   #360
安安

註冊日期: Jan 2002
一個字

一路好走
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 11:29 PM   #361
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
食咗三屍腦神丹,所以講唔到
就算爆佢大獲,亦不見得李波有生機?!而且真相其實已經盡在不言中啦

此篇文章於 03-25-16 11:38 PM 被 kircheis 編輯。
kircheis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-16, 11:34 PM   #362
kircheis
Crazy Gamer

引用:
作者: freemanl 查看文章
李生帶著不能告訴人的秘密, 如果李生真係可以自由返香港「住」, 嗰D唔想佢講真相的人一定坐立不安.
因為李生今天唔肯講, 難保將來佢會改變主意, 所以只有「請」佢到內地定居, 由專人「服待」佢
會長期受監視,另外應該仲有其他野要脅住佢...
之後銅記會唔會執粒呢?

舊 03-26-16, 07:20 AM   #363
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: kircheis 查看文章
食咗三屍腦神丹,所以講唔到
就算爆佢大獲,亦不見得李波有生機?!而且真相其實已經盡在不言中啦
佢係英國公民~爆出黎尋求英國政治庇護~我覺得博得過~而且爆左~中共都唔敢太過份~
依家咁樣~另外4個已經宣佈永遠被居留係中國~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 07:50 AM   #364
小嘉
The One

好鬼正,李波返左落黎
政府真係連問李波點樣用自己方法返去都唔做
香港人,好自為之

真係仲信中共班5毛果d個腦裝屎
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 10:53 AM   #365
luciferdark

引用:
作者: 小嘉 查看文章
好鬼正,李波返左落黎
政府真係連問李波點樣用自己方法返去都唔做
香港人,好自為之

真係仲信中共班5毛果d個腦裝屎
腦裝屎 X
選擇性失明扮傻攞著數早日移民 O

舊 03-26-16, 12:22 PM   #366
HM

註冊日期: May 2007
引用:
佢係英國公民~爆出黎尋求英國政治庇護~我覺得博得過~而且爆左~中共都唔敢太過份~
最有可能係有人質係中共手上
所以唔敢講真相或者搵英國求救
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 01:15 PM   #367
kircheis
Crazy Gamer

引用:
英國佬都唔係好信得過ar jar,利益計算! 英國放人飛機都唔係未試過!返而佢出得黎應該無事,其他的就真係無得留低,因為佢如果再失蹤就真係會軒然大波,手尾仲長仲難搞(但都好難講?!)

ps:我唔反對爆大獲,睇下點收科都好,等d淺藍絲見識下都好

此篇文章於 03-26-16 01:21 PM 被 kircheis 編輯。
kircheis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 01:23 PM   #368
kircheis
Crazy Gamer

引用:
作者: luciferdark 查看文章
腦裝屎 X
選擇性失明扮傻攞著數早日移民 O
同d老婆唔信老公有小3同一道理!

舊 03-26-16, 01:39 PM   #369
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
引用:
妻兒人質被返上支那係共匪手上, 黑警同記者又係689果邊控制嘅人..
你一講出真相.. 就好似以前係謎米睇過某片段咁, 一個在街上想高叫向領導人求助的人, 就係佢身邊的幾個路人, 快到半秒咁就突然將佢制伏拖走..

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 01:46 PM   #370
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
英國佬都唔係好信得過ar jar,利益計算! 英國放人飛機都唔係未試過!返而佢出得黎應該無事,其他的就真係無得留低,因為佢如果再失蹤就真係會軒然大波,手尾仲長仲難搞(但都好難講?!)

成個世界既國家都係咁...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 02:53 PM   #371
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: HON HON 查看文章
手法高低問題

舊 03-26-16, 03:00 PM   #372
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:

天朝維尼熊上場後越來越亂

相信有心爆都要等到離開亞洲範圍至爆得

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-16, 06:58 PM   #373
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Tano 查看文章
天朝維尼熊上場後越來越亂

相信有心爆都要等到離開亞洲範圍至爆得
真相等上面換屆之後就會知道

但入境處真係唔打算回應點樣處理香港居民的單程入境RECORD ?
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-16, 12:46 AM   #374
Celes
Insane Gamer

3DS Friend Code4811 6903 7489
http://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20...082211-cnn-int

係yahoo日本見到,果然陸續有黎。

舊 05-08-16, 10:58 AM   #375
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: HON HON 查看文章
魯迅臭蟲
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章