Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.020
Squall-Lucifer 07:31 PM 04-27-17
告所有換新電腦重裝PSO2的玩家,除了顯卡要有最新的DX12之外,記得去找回DX9.0C回來裝,否則隻PSO2會沒掉所有聲音
詳情請Google "PSO2 音出ない"
代官 12:05 PM 04-28-17
Es :0)
揀2張12星+8張11星
之後入面random抽一張
咩鬼野垃圾來好中伏feel
D.SANJI 09:50 PM 05-02-17
有無人可以講解下quit緊急個罰則
Squall-Lucifer 09:52 PM 05-02-17
作者: D.SANJI:
有無人可以講解下quit緊急個罰則
主要針對打BOSS類緊急
會記錄你在緊急開始後Quit的次數,但不包括被隊長踢走
斷線和破棄會使得你在當次緊急發生的時間中不能重打那緊急
但被隊長踢走就可以重接
出BUG另計
D.SANJI 10:08 PM 05-02-17
作者: Squall-Lucifer:
主要針對打BOSS類緊急
會記錄你在緊急開始後Quit的次數,但不包括被隊長踢走
斷線和破棄會使得你在當次緊急發生的時間中不能重打那緊急
但被隊長踢走就可以重接
出BUG另計
問定 工作上有需要打打下quit
thx
Squall-Lucifer 10:24 PM 05-02-17
問定 工作上有需要打打下quit
thx
我個人的建議是最好確保到10~13分鐘時間......
無論是エルザー還是デウス有這時間都足夠打完的了
但工作優先吧
綾風祐希 02:09 PM 05-03-17
作者: Squall-Lucifer:
我個人的建議是最好確保到10~13分鐘時間......
無論是エルザー還是デウス有這時間都足夠打完的了
但工作優先吧
固定公會團就可以確保到13分鐘,不過野團好難講,最差試過15~18分鐘……

確保唔到其實唔好勉強打…等夠人都可以等好幾分鐘…
Kaori Yae 05:38 PM 05-03-17
岩岩睇個コーデカタログ一堆奇顏巨乳火柴人都可以有過百個LIKE
係我審美眼光有問題定日本人好呢味?
Rv250 09:02 PM 05-03-17
就好似當年玩家投稿ミケーラ嬴咗
http://pso2.jp/event/characon/
Thaws 11:18 PM 05-04-17

>周りの火力が足りてない<

O左
c12 11:54 PM 05-04-17
作者: Thaws:

O左
儲氣打得1萬wwwww
wwwwwwwwwww
綾風祐希 07:33 AM 05-05-17
作者: c12:
儲氣打得1萬wwwww
wwwwwwwwwww
核地雷但Lv80
據說好似出名的Server1核地雷

Kaori Yae 11:47 AM 05-05-17
防具我做1件能力125攻已經係極限
但LEE排野團我見D路人防具3件可以搭到500攻以上真係自愧不如
will1223 12:35 PM 05-05-17
作者: Thaws:

ラッピーでもわかる寄生講座
綾風祐希 12:53 PM 05-05-17
作者: Kaori Yae:
防具我做1件能力125攻已經係極限
但LEE排野團我見D路人防具3件可以搭到500攻以上真係自愧不如
我淨化6S 每件都只有100法16PP 60HP
但單純買素材都好似已經過左30M,仲要特赦先封頂砌到

望住造神惡魔防全套已經可以39PP,但相對淨化少成140HP
個差距要用武器彌補
Squall-Lucifer 12:59 PM 05-05-17
走全職向的只有打射法各+85以及HP+100,還要不是12星防的表示
子貓物語 04:20 PM 05-06-17
窮人マナー盛り

自分の火力が足りてない
綾風祐希 06:15 PM 05-06-17
作者: 子貓物語:
窮人マナー盛り

自分の火力が足りてない
問題係你全職超技術補救到
總輸出應該打低一大群所謂高火力人士(就算唔計SU Maronor)
Rv250 01:20 AM 05-07-17
連續兩次轉第二型態就出application hang

今日再開又冇野, 平時冇留意, 轉場嗰吓都係要黑畫面幾秒
D.SANJI 04:14 PM 05-08-17
Game入面除左畫汁6 仲有咩方法行高d
綾風祐希 11:30 PM 05-08-17
Game入面除左畫汁6 仲有咩方法行高d
畫質要繼續Up?
N卡就有NV Inspector繼續微條
代官 05:27 PM 05-10-17
5%通關率(笑)
綾風祐希 05:49 PM 05-10-17
作者: 代官:
5%通關率(笑)
死,你過到即係我未必過到……
Squall-Lucifer 06:23 PM 05-10-17
用チェインソード在第二階段被KO
Blur 06:58 PM 05-10-17
4粒炸彈就死
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面