Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-02-14, 01:23 PM   #551
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
OT少少

限量版個藍芽KB,我試過連到iPhone同iPad等,但係唔識用咩掣轉輸入法,有冇版友知道啊?Thanks!

舊 06-02-14, 02:17 PM   #552
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 磯燒豬豬 查看文章
試下轉E-MAIL再申請吧
其實係唔係hotmail唔可以申請?

舊 06-02-14, 02:17 PM   #553
rubyyu
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
我想問依家買ps4版係咪唔洗買session pass? 係咪買game d code包晒D內容?
點解我買咗之後無嘢download?
rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 09:37 PM   #554
磯燒豬豬
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
引用:
作者: クラウド 查看文章
其實係唔係hotmail唔可以申請?
可以
我第一個hotmail都申請唔到,可能好耐之前申請過自己唔記得,用第二個申請就申請到了。
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 09:50 PM   #555
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: rubyyu 查看文章
我想問依家買ps4版係咪唔洗買session pass? 係咪買game d code包晒D內容?
點解我買咗之後無嘢download?
你隻game封面有冇張藍色貼紙?有的話咁放說明書果度應該有一張有code嘅紙。
張紙內容同season pass唔同,只係得三套衫,1個single mission同埋少少skill tree內容。
舊 06-02-14, 10:33 PM   #556
磯燒豬豬
嘍囉

遊樂道場 https://www.facebook.com/playdojohk
舊 06-02-14, 10:48 PM   #557
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
第三章... 預期教Nicky走, 不過我玩Silent Scope LOL
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 12:40 AM   #558
rubyyu

引用:
你隻game封面有冇張藍色貼紙?有的話咁放說明書果度應該有一張有code嘅紙。
張紙內容同season pass唔同,只係得三套衫,1個single mission同埋少少skill tree內容。

我隻是行game,有2張code
但買了session pack係咪會download?ps4無顯示過download session pass
點樣download番?
舊 06-03-14, 12:42 AM   #559
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
我隻是行game,有2張code
但買了session pack係咪會download?ps4無顯示過download session pass
點樣download番?
噓~~SEASON PASS果張係廣告嚟架咋~~

1張係ADD ON嘅衫,1張係SINGLE MISSION ADD ON,唔同SEASON PASS架~~
SEASON PASS應該要上返PSN度買。

此篇文章於 06-03-14 12:47 AM 被 磯燒豬豬 編輯。
舊 06-03-14, 03:15 AM   #560
rubyyu

引用:
噓~~SEASON PASS果張係廣告嚟架咋~~

1張係ADD ON嘅衫,1張係SINGLE MISSION ADD ON,唔同SEASON PASS架~~
SEASON PASS應該要上返PSN度買。
我買咗session pass,係咪會有一個叫session pass的file下載?我無下載?點攪?
舊 06-03-14, 03:20 AM   #561
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
認真玩左半日
太多side mission
好distract
比assassins creed 更煩。
開始頂唔順呢d game ...
少side mission又話流程短無野玩
多side mission又話好distract
真係難服侍

個人幾鐘意多side mission多d野玩 (雖然佢都係狂loop)
剩係想玩主線咪跟住大地區個黃色icon咪得
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 09:57 AM   #562
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: kcf1201 查看文章
真係難服侍

個人幾鐘意多side mission多d野玩 (雖然佢都係狂loop)
問題係你比紫色人打完個電話就一定有NPC扮PC黎HACK你
你連玩故事都唔比
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 10:38 AM   #563
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: kcf1201 查看文章
真係難服侍

唔係難服侍,係多過龍...
Investigation
Ctos Breach
Gang hideout
crime detection
QR Code
Fixer contract
Crime convoy
City hotspot

你真係唔覺得多過龍?
AC4 我已經覺得多過龍,玩到尾我都頂唔順skip 左好多 (其實就快白金)
反正同人物能力無咩大關係

但係WD 真係靠呢d 升Level,我覺得幾煩

Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 12:08 PM   #564
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
兩睇, 咁多支線, 對於D咩都要做齊既強迫症玩家簡直係天堂

其實大部份支線唔洗你做齊, 多數做晒都係為解杯, 解武器/戴具果D就做一半就OK, 其他我覺得唔太影響升Level/技能
我暫時Crime detection做晒20個(當然仲會繼續出, 不過名聲已升滿, 又解左杯, 唔繼續做啦)
Gang hideout做左十幾個
Criminal Convoy同Fixer做左一兩個
skill tree都已經升得七七八八
實際最有影響既支線係Focus最高個技能要你玩捉棋先解到囉

QR code/Investigation哩D都係做齊unlock新任務, 唔太影響升Lv

有一樣野我覺得佢做得幾好既係, 佢掉咁多支線比你之餘, 佢每樣都有少少背景故事
例如個連環殺手, Maurice部手機哩D, 起碼有段錄音叫做有段古
City Hotspot又有介紹個地點既背景, 好似去芝加哥觀光咁, 唔係就咁叫你四圍去執野, 執完就算
換著AC4, 開D寶箱開到我嘔血, 仲要得果少少金幣

如果真係唔想做支線, 咪剩係追黃色icon做主線
佢好在如果你唔做D支線, 佢唔會扣你任何野或有任何負面影響 (你老味蜘蛛俠2 )

不過都明既, 心態問題, 佢比得咁多野你, 你見到梗係想做晒, 但見到咁多自然又會覺得有D吃不消
但係比得幾舊水買隻game, 梗係覺得愈多野玩愈抵, 冇理由比幾舊水去食自助餐, 你剩係最想食魚生, 其他野唔岩食最多自己唔食咋嘛, 冇理由嫌佢出得太多蟹腳生蠔架嘛

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 03:15 PM   #565
TCS_disable
我有車車~

我睇黎要改下打法,Silent scope + 影牢 式打法有d悶
舊 06-03-14, 09:49 PM   #566
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
我睇黎要改下打法,Silent scope + 影牢 式打法有d悶
潛入加狗衝幾爽丫~~
舊 06-04-14, 12:22 AM   #567
TCS_disable
我有車車~

引用:
潛入加狗衝幾爽丫~~
Black Out 無雙係我做法
舊 06-04-14, 08:43 AM   #568
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
唔係難服侍,係多過龍...
Investigation
Ctos Breach
Gang hideout
crime detection
QR Code
Fixer contract
Crime convoy
City hotspot

你真係唔覺得多過龍?
AC4 我已經覺得多過龍,玩到尾我都頂唔順skip 左好多 (其實就快白金)
反正同人物能力無咩大關係

但係WD 真係靠呢d 升Level,我覺得幾煩

你成個list,我只係做3個,act2 中,有用技能開晒了
其實佢比咁多你,唔代表你要做晒佢

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 01:37 PM   #569
rubyyu

引用:
我買咗session pass,係咪會有一個叫session pass的file下載?我無下載?點攪?
自問自答:
昨日打去Sony問,佢話UBI個server未準備好,所以未有野download,答唔出幾時可download…

好心就下架啦…錢照收,但未有貨又唔出聲…
舊 06-04-14, 02:18 PM   #570
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
自問自答:
昨日打去Sony問,佢話UBI個server未準備好,所以未有野download,答唔出幾時可download…

好心就下架啦…錢照收,但未有貨又唔出聲…
其實season pass D內容都未出, 你想依家有咩比你download?
買season pass其實即係買樓花, 有新DLC推出先有野比你下載架喎

你依家當預訂哩堆野啫
http://watchdogs.ubi.com/watchdogs/en-us/buy/
Stay connected to the world of Watch Dogs with the Watch Dogs Season Pass. Get access to a unique single-player campaign featuring T-Bone, the brilliant but eccentric hacker, a new Digital Trip game mode, Conspiracy!, an exclusive Untouchables Pack, plus new missions, weapons, outfits and more.

此篇文章於 06-04-14 02:25 PM 被 whassupbun 編輯。
whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 03:09 PM   #571
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
其實尋日官方 Facebook 已經有講 DLC 幾時有, 只係冇準確時間.

To clarify: The Season Pass gets you early access to Conspiracy Digital Trip (out now) – Weapon & Mission Packs (Summer) & T-Bone DLC (Coming soon)

https://www.facebook.com/photo.php?f...03342679704017

舊 06-04-14, 09:33 PM   #572
pakchi70
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
引用:
作者: kakajit 查看文章
問題係你比紫色人打完個電話就一定有NPC扮PC黎HACK你
你連玩故事都唔比
so far我都未試過有紫色人成功打到電話通知人
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-14, 09:39 PM   #573
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: carychow 查看文章
其實尋日官方 Facebook 已經有講 DLC 幾時有, 只係冇準確時間.
遲d先科水
舊 06-05-14, 02:13 PM   #574
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
PS4 美版有個KEYBOARD版,個KEYBOARD有咩特別用途?
如果冇咩特別用途,我就買普通版算了。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-14, 05:57 PM   #575
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
請問係咪明天PS4繁中版WD開始接受預訂呀??

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收ps3 The Evil Within and 看門狗 中文版 sing02019 買賣專區 0 10-25-14 06:50 PM
收PS3 看門狗,DARK SOULS 1&2 sing02019 買賣專區 0 06-29-14 04:50 PM

現在的時間是 05:47 AM

手機版 | APP版