Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-16-14, 12:04 AM   #151
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Penny仔 查看文章
當日DH12加盟火箭, Parsons亦好似有充當說客
原本諗住今年打得好可以加人工+確立自己隊中地位
Parsons經營左咁耐,結果轉個頭被wfc...
追完melo,衰左之後走去追3弟,自己都唔知排到第幾
佢肯定條氣唔順架喇...火箭口就話仍然會續parsons, 但實際上大家心照

Parsons唔同林書豪,呢條友唔係善類
火箭本身因為林書豪已經陷入公關災難, Parsons唔會放過機會再踩多腳

不過火箭對人冇情, 人地自然對你冇義.....好fair啦
完全認同,我撐Parsons踩多佢幾腳
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 12:16 AM   #152
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: kin~kin 查看文章
完全認同,我撐Parsons踩多佢幾腳
Parsons還不忘刷新老闆鞋, 不愧係世界仔
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 12:19 AM   #153
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
Parsons還不忘刷新老闆鞋, 不愧係世界仔
佢出少句聲下年打返15M身價波 先至係好球員囉...

ROCKETS本身PK還PK 要當自己係BOSH?? ALLSTAR打過未
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 03:23 AM   #154
JMi

WADE兩年34M
居然唔係長約 即是完全係為球會唔要錢

定佢想兩年後痴埋去CAVS呃冠軍 XD
舊 07-16-14, 03:38 AM   #155
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: JMi 查看文章
WADE兩年34M

除左3弟外全部約都係2年
熱火究竟有幾掛住大帝

舊 07-16-14, 06:59 AM   #156
JMi

最終都係要發生的boozer特赦...
舊 07-16-14, 10:14 AM   #157
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
最終都係要發生的boozer特赦...
長痛不如短痛,
更何況Boozer既賣相真係欠佳,直接清個cap出嚟仲實際

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 10:34 AM   #158
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
佢出少句聲下年打返15M身價波 先至係好球員囉...

ROCKETS本身PK還PK 要當自己係BOSH?? ALLSTAR打過未
你唔好忘記佢只係一個2nd round pick, 打到咁樣已經好難得
佢唔係當自己係Bosh, 而係嬲Rockets唔俾機會自己做第三粒星

我又覺得佢對自己有自信冇問題喎, 佢本身冇將自己同果d人比, 只係佢覺得火箭唔尊重佢

當然, 其他人(包括火箭管理層及球迷) 是否認為佢足以成為第三粒星就係佢地自由啦

此篇文章於 07-16-14 10:36 AM 被 kin~kin 編輯。
舊 07-16-14, 11:27 AM   #159
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

http://espn.go.com/dallas/nba/story/...spect-intended

PR工程進行中...
舊 07-16-14, 11:58 AM   #160
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
下年東區睇落有得爭下
騎士,熱火,哈利波舟,公牛(?)

舊 07-16-14, 12:26 PM   #161
Penny仔

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
長痛不如短痛,
更何況Boozer既賣相真係欠佳,直接清個cap出嚟仲實際
係人都bulls會清, 仲點會走去trade
特赦後再bid 回來好過
舊 07-16-14, 02:30 PM   #162
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
係人都bulls會清, 仲點會走去trade
特赦後再bid 回來好過
BOOZER都預咗特赦架啦…邊有人會要丫!攻不銳守不穩……

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 03:25 PM   #163
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
拜林同ODEN係咪仲未有人簽

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 03:31 PM   #164
Penny仔

引用:
作者: DC 97 查看文章
拜林同ODEN係咪仲未有人簽
Oden是5狀元陣的最後一塊拼圖
舊 07-16-14, 03:45 PM   #165
Sar8
The One

但係場上永遠都出現唔到5狀元

此篇文章於 07-16-14 03:48 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 04:36 PM   #166
Penny仔

引用:
WADE兩年34M

呢下蝕得咁, wade應該冇左11m

大量球員簽2年係因為2年後要傾cba
不過LBJ 果D 1+1 就真係不明所以....
舊 07-16-14, 06:41 PM   #167
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
>>Lance Stephenson accepts 3 yr, $27 million deal with Charlotte

Hornets要佢做乜.....
本身G位都夠人,係內線唔夠洗
今年pick個件Vonleh打sl加埋都唔多掂
簽Boozer好過啦

舊 07-16-14, 07:43 PM   #168
JMi

原本個OFFER係5年44M
相比而家每年係爭0.2M
原來佢覺得PACERS睇低左佢咁多 不如親口認鬼左自己唔想留就算啦 XD
舊 07-16-14, 09:13 PM   #169
Penny仔

引用:
作者: POISON 查看文章
>>Lance Stephenson accepts 3 yr, $27 million deal with Charlotte

Hornets要佢做乜.....
本身G位都夠人,係內線唔夠洗
今年pick個件Vonleh打sl加埋都唔多掂
簽Boozer好過啦
因為Henderson 比人感覺始終級數唔夠
佢地會bid boozer 的
舊 07-16-14, 09:32 PM   #170
JMi

仍然好自然地以為S記係去左同ANGRY BIRD做隊友...
仲諗緊佢同EVANS兩條友得一個波會唔會打波 XD
舊 07-16-14, 10:35 PM   #171
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
原本個OFFER係5年44M
相比而家每年係爭0.2M
原來佢覺得PACERS睇低左佢咁多 不如親口認鬼左自己唔想留就算啦 XD
佢係以為自己可以有max contract但結果冇人理佢者

舊 07-16-14, 10:41 PM   #172
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: HenryAbyss 查看文章
佢係以為自己可以有max contract但結果冇人理佢者
連Ricky Rubio之流都叫緊5年max contract 啦,今年班友仔叫價真係high大晒

舊 07-17-14, 12:55 AM   #173
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: POISON 查看文章
連Ricky Rubio之流都叫緊5年max contract 啦,今年班友仔叫價真係high大晒
從未入過playoff,自己又冇貨交,真係唔知憑乜
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 11:06 AM   #174
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
CAVS簽埋J.JONES
熱火走左好多件

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 11:42 AM   #175
Sar8
The One

Rubio都敢開呢個價
反而似想走多D

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 07:55 AM

手機版 | APP版