Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-07-11, 02:36 AM   #176
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 二伍 查看文章
你太勁了
肯定唔會係我把口講得出,但係參考下ok的
平常心
做好自己

最緊要比到佢安全感...舒服,同唔好咁突兀
先有驚喜

你要比佢唔係因為佢開始搵第二個先急住同佢求婚既感覺

自然少少

希望對方同你可以一齊行落去啦

舊 10-07-11, 01:27 PM   #177
二伍

註冊日期: Sep 2002
同佢facebook一陣,試探左d口氣
一切都係睇下佢幾有愛我吧

地方已選,就係我,她,他第一次見面的地方
而且這個地方也很有紀念價值
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-11, 03:54 PM   #178
newlife2010
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
同佢facebook一陣,試探左d口氣
一切都係睇下佢幾有愛我吧

地方已選,就係我,她,他第一次見面的地方
而且這個地方也很有紀念價值
好緊張呀~! 預計下星期講??
newlife2010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-11, 04:19 PM   #179
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
加油~

舊 10-07-11, 04:19 PM   #180
二伍

引用:
作者: newlife2010 查看文章
好緊張呀~! 預計下星期講??
已約實個晚出來了
舊 10-07-11, 08:45 PM   #181
安已不

註冊日期: Apr 2009
個心變左始終有個痕跡, 重要係, 佢自己講出口
就算求左婚成功都難補......
ANYWAY...我都想你成功!!
如果你成功左, 我覺得你地, 3個, 有必要出黎傾傾
始終佢地之後, 重係日日返工, 日日見, 日日一齊放工.....
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-11, 09:13 PM   #182
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
我鍾意good ending
加油吧樓主
做左唔會後悔就ok了

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-11, 12:53 AM   #183
二伍

引用:
作者: 安已不 查看文章
個心變左始終有個痕跡, 重要係, 佢自己講出口
就算求左婚成功都難補......
ANYWAY...我都想你成功!!
如果你成功左, 我覺得你地, 3個, 有必要出黎傾傾
始終佢地之後, 重係日日返工, 日日見, 日日一齊放工.....
我會準備3封信
1. 以我的心理變化,每日遇到的事,結婚藍圖打動她,但是她可能感到自己較喜歡他
2. 用我以前的錯事(也真的太巧合,會在適當時候告訴大家)告訴她,什麼叫好感,鍾意,愛,如果唔需要用到lee封信我會封起佢,以防萬一留待日後用
3. 無論點都好,告訴她學習了什麼

花已訂
今晚見到佢愁眉苦面要應付測驗
我決定lee幾日都唔找她,電話亦少一些,以免她分心
並且告訴她愛打波的人AQ不錯的,叫她不用擔心我
舊 10-08-11, 10:42 AM   #184
二伍

再數數d硬幣
竟然真的有25個
舊 10-08-11, 03:25 PM   #185
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
我成日諗如果當事人睇到呢個topic會點……

舊 10-08-11, 08:53 PM   #186
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
我會準備3封信
1. 以我的心理變化,每日遇到的事,結婚藍圖打動她,但是她可能感到自己較喜歡他
2. 用我以前的錯事(也真的太巧合,會在適當時候告訴大家)告訴她,什麼叫好感,鍾意,愛,如果唔需要用到lee封信我會封起佢,以防萬一留待日後用
3. 無論點都好,告訴她學習了什麼

花已訂
今晚見到佢愁眉苦面要應付測驗
我決定lee幾日都唔找她,電話亦少一些,以免她分心
並且告訴她愛打波的人AQ不錯的,叫她不用擔心我
點解唔選擇安靜禁陪佢一齊溫書?
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-11, 10:23 PM   #187
二伍

引用:
作者: stephen1980 查看文章
點解唔選擇安靜禁陪佢一齊溫書?
不可能啦,會影響她心情的
頭先佢打黎話睇下我有冇唔開心,我同佢講左陣笑,佢話隱藏了relationship了
怕到時太大回晌

我去左打波,很奇怪心情很平靜
舊 10-08-11, 10:24 PM   #188
二伍

引用:
作者: Rotagen 查看文章
我成日諗如果當事人睇到呢個topic會點……
一切已成定局後,我可能會給她看的
舊 10-08-11, 10:39 PM   #189
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
一切已成定局後,我可能會給她看的
唔好吧,唔係佢以為你唔係真心想同佢結婚便唔好了
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-11, 10:45 PM   #190
二伍

引用:
作者: stephen1980 查看文章
唔好吧,唔係佢以為你唔係真心想同佢結婚便唔好了
緊係結左先
舊 10-09-11, 01:22 AM   #191
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
不可能啦,會影響她心情的
頭先佢打黎話睇下我有冇唔開心,我同佢講左陣笑,佢話隱藏了relationship了
怕到時太大回晌

我去左打波,很奇怪心情很平靜
隱藏了關系的意思是?....
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-11, 01:50 AM   #192
安已不

註冊日期: Apr 2009
引用:
緊係結左先
唔好亂來呀兄弟........
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-11, 09:07 AM   #193
二伍

引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
隱藏了關系的意思是?....
facebook隱藏了戀愛狀況
引用:
作者: 安已不 查看文章
唔好亂來呀兄弟........
講笑o者
舊 10-09-11, 11:28 AM   #194
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
隱藏了relationship了?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-11, 12:14 PM   #195
二伍

引用:
作者: antony chan 查看文章
隱藏了relationship了?
唔奇,我地由讀書識到而家,真係好多common friend
如果分手亦真係幾大回响的
舊 10-09-11, 12:31 PM   #196
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
唔奇,我地由讀書識到而家,真係好多common friend
如果分手亦真係幾大回响的
當時大家反應?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-11, 01:04 PM   #197
Vice
Ultimate Gamer
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
樓主, 想問你一個很重要的問題.

呢個女仔係唔係你決定要共度餘生的人? 無論發生什麼事/發生過什麼事你都不會改變主義?
係的話便去馬啦~~~

祝你好運~~

舊 10-09-11, 01:12 PM   #198
二伍

引用:
作者: antony chan 查看文章
當時大家反應?
隱藏左就唔會有人睇到
但係我順手改埋complicated,咁o岩俾我地個教授睇到留左言,我冇覆佢,隱藏埋
舊 10-09-11, 08:26 PM   #199
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
facebook隱藏了戀愛狀況
講笑o者
狀況有三個推測
1 他隱藏給你看
2 他隱藏給第三者看
3 他目前處於留離狀況

盡可能做一些給他希望的事,失望的事情盡可能排除
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-11, 11:55 PM   #200
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
緊係結左先
我唔知你平時對住你女朋友都係嘻嘻哈哈果D人啦

但成個POST睇落真係覺得你完全俾唔到安全感女仔lor

呢D野都可以拿黎玩的......

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:03 PM

手機版 | APP版