Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後
日本動漫畫討論版>冨樫義博「HUNTER×HUNTER」総合THREAD丨パリストン:高橋広樹 Vol.5
money 05:12 PM 03-14-12

Attached: uproda460603.jpg (340.2 KB) 
GN00508771 05:14 PM 03-14-12
個樣仲老過佢老豆是什麼一回事
knife-edge 05:41 PM 03-14-12
佢條友仔..
剛過左311 1周年就發作=.=
9成開始清返呢年冇玩既GAME...
money 06:06 PM 03-14-12

Attached: 1331717479893.jpg (189.9 KB) 1331717123070.jpg (186.0 KB) 
001015 06:10 PM 03-14-12
作者: knife-edge:
佢條友仔..
剛過左311 1周年就發作=.=
9成開始清返呢年冇玩既GAME...
佢今次都連載左半年有多,唔好禁講人...
你睇ONE PIECE同BLEACH都簡唔中休刊LA。
真係罵都係睇佢休幾耐先罵...
同埋佢除左單行本的工作量,而家仲有埋劇場版。
佢係呢段時間都唔會得閒得去邊啦~
elmond 06:41 PM 03-14-12
果然有美食獵人
由手機版發出
money 07:17 PM 03-14-12

Attached: 1331717136787.jpg (252.9 KB) 
額倆羅 07:35 PM 03-14-12
雖然對作者不抱期望較好,
不過根據對上幾期單行本為例,
通常都係要等連載再開先至會出新一期,
但今次講明單行本第30期喺4月4號出,
估計今次休刊可能為期一個月左右.
KTN 09:40 PM 03-14-12
富慳:爆氣完,連載得辛苦,係時候休息一兩年下次再爆過
Kain 10:15 PM 03-14-12
開左個頭先休,你好野
不過俾佢作好晒先畫都唔係唔好既
不過佢肯定唔係為左畫好佢而休
fmptsrhk 10:22 PM 03-14-12
富奸還是儲吓稿先連載比較好, 就等他吧~
又不是第一次了...
凍檸茶 12:41 AM 03-15-12
終於休刊了
其實佢想捱到11 march?
神龍 02:12 AM 03-15-12
洗唔洗開盤呢鑊休幾耐
ma34chunkit 09:52 AM 03-15-12
新衝擊,長期休刊。。。。。我估最少都一個月
Sar8 10:14 AM 03-15-12
希望佢停完度好哂條線
Paptimus 10:35 AM 03-15-12
作者: fmptsrhk:
富奸還是儲吓稿先連載比較好, 就等他吧~
又不是第一次了...
前幾期既草稿已經係預兆
不是藍星人 10:51 AM 03-15-12
今回我當無睇過
Paptimus 12:31 PM 03-15-12
作者: 不是藍星人:
今回我當無睇過
開左個頭先係休, 富奸係得既
HERACROSS 12:47 PM 03-15-12
講真 佢今次都好有誠意
如果339開始休刊 真係會以為HUNTER END左
開新故事都算係繼續俾期待讀者

想當年蟻篇打到如火如荼 THIS WAY完先黎停
真係俾佢玩死

今次都總算俾番小岡我地
仲附加古勒比加一個SHOT
暉暉816 01:57 PM 03-15-12
我估休2-3個月掛

啱啱開新篇先休刊好過去到如火如荼至停啦,
上次蟻篇講突入王宮,一休就一年
fiendray 09:49 PM 03-15-12
畫左感多話,又係時候去打機
富奸好野
風萌翔 11:01 PM 03-15-12
我估最少休半年
反正都係等
預左唔會畫晒架la
蒼森.laio 01:30 PM 03-16-12
富奸休刊我唔震驚...
會長有仔我唔震驚...
鼠跟左會長有個仔我都唔震驚...

今話最令我震驚GE係..犬 隻手掌好萌!
hlodouow 11:54 PM 03-16-12
唔知我有無記錯, 之前基路亞阿爸講阿奴卡係來自黑暗, 關唔關依家個外面個黑暗世界事呢?
凍檸茶 11:06 AM 03-17-12
作者: 001015:
佢今次都連載左半年有多,唔好禁講人...
你睇ONE PIECE同BLEACH都簡唔中休刊LA。
真係罵都係睇佢休幾耐先罵...
同埋佢除左單行本的工作量,而家仲有埋劇場版。
佢係呢段時間都唔會得閒得去邊啦~
劇場版??!?!?!
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後

返回主題版面