Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-18, 11:21 PM   #11
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
十隻手指各有長短,還未計製作人喜好和網絡影響,
角色一定有強弱和相剋,平衡...談何容易。

"爛面"年代的DOA還叫有心製作,不斷廷期至滿意才發售,出來有一定水準,
但"小弟"的DOA就好似趕貨收錢咁,還有玩家要想乜就出乜,和改乜。

D衫我一件都冇買過,我是著重對戰部份,本地討論/教?
說真不只DOA,大多數的game,外國的資料都比本地齊全和有深度,
我也有寫過DOA角色使用心得和遊戲玩法,但本地行唔通,
本地玩家只會叫你對打,當水魚咁打,有沒有進步....心照啦!

DOA6 我只覺得差,
追求真實?打傷塊面但身上又冇損傷?
3段hold係DOAD已經劣評如潮,DOA5當初也由3段hold改回4段hold,
DOA6又用返3段hold(可選用)....

不過最重要是網戰部份,分晒區找唔到人打只有死路一條。

此篇文章於 06-29-18 03:00 AM 被 kog 編輯。
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [PS4/NS]『DEAD OR ALIVE Xtreme 3 Scarlet』 安安 電視遊戲討論版 70 10-23-19 10:00 PM
[多機種] Monster Boy ~ and the Cursed Kingdom ~ | XB1、PS4、NS、STEAM ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 2 06-08-18 09:07 PM
[多機種] Virginia | PS4, XB1, Steam | 2016年9月22日 sorlohk 電視遊戲討論版 0 08-26-16 11:15 AM
[SOLD] PS4 Dead or Alive Xtreme 3 限定特典日版(CODE已用) sing1980 買賣專區 1 04-18-16 11:13 PM
收 PS4 Dead or Alive 5 Last Round 劍仔 買賣專區 0 03-18-16 09:02 AM

現在的時間是 05:09 AM

手機版 | APP版