Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-18, 04:50 PM   #451
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
做大佬個洗費咁多
唔怪得德奇日日都係度we need money, one big source

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-18, 05:02 PM   #452
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
I have a plan!!!

舊 11-30-18, 05:22 PM   #453
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: holsety 查看文章
I have a plan!!!
I Still have a god damn plan!! Trust Me!!!!

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-01-18, 09:06 AM   #454
holsety

得閒去下農場偷豬去賣已夠過癮~ 只係係甘加虐殺w w
藏寶箱開出來都佰幾蚊~

舊 12-01-18, 01:32 PM   #455
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
呢個只係測試版?應該仲有好多野未加?
主線好快就50%
應該加殺人罰款之類,成日都有人無啦啦開槍 故事模都有啦

此篇文章於 12-01-18 01:40 PM 被 Lamsze 編輯。
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-18, 10:56 PM   #456
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
線上主線任暫似得六個,完成得75%

睇地圖時無啦啦俾人射低,復活後佢又騎馬衝埋嚟
二話不說拎出長槍一下爆佢頭,再即換房
換房後剛剛係CAMP旁,即埋去坐係火堆旁邊
無耐有條傻仔過嚟想綁我,見綁唔到又拎槍想射我,射唔到後就圍住我繞幾個圈先走

咁狀況都係唔上去玩住了,經常被阻住去唔到搵NPC做任太麻煩

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 12-02-18 02:47 AM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-18, 11:19 PM   #457
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Irwin 查看文章

二造不說拎出長槍一下爆佢頭,再即換房
無耐有條傻仔過嚟想綁我,見綁唔到又拎槍想射我,射唔到後就圍住我繞幾個圈先走

另外果25% 主線要善惡負數先開到
由手機版發出
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-18, 11:21 PM   #458
holsety

我岩岩farm緊鱷魚整黃金肉時被人圍揪,綁又綁唔到我,最後用鐵拳對決互有勝負。好熱血~

問:簿荷葉邊度多?

舊 12-01-18, 11:37 PM   #459
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Irwin 查看文章

二造不說拎出長槍一下爆佢頭,再即換房

唔會解決到架喎 實係通街都係戰鬥狂

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-02-18, 09:06 AM   #460
Lamsze
Crazy Gamer

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
要搞好簡單,有罰就得,比返故事有罰金有通緝有賞金就得,好自然殺得人多就會被人圍返,甚至玩家可以比買人頭仲好玩,應該甘先正常先真實
舊 12-02-18, 10:35 AM   #461
holsety

我記得rdr1 online後期d人都係殺警員同gtao一樣w
rdr2o 只要你有錢交罰就得。(除非好貴或俾黃金課金)

此篇文章於 12-02-18 10:38 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 12:25 PM   #462
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
28號果日就幾好,因為得終極版玩家,見面都係打招呼多
之後open to public就一堆屁孩了,未行到一陣都俾人射

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-18, 02:43 PM   #463
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Lamsze 查看文章
要搞好簡單,有罰就得,比返故事有罰金有通緝有賞金就得,好自然殺得人多就會被人圍返,甚至玩家可以比買人頭仲好玩,應該甘先正常先真實
我都覺得唯一方法係主動搞得人越多就應該要比罰金比玩家都通緝

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-02-18, 04:34 PM   #464
Lamsze
Crazy Gamer

引用:
我都覺得唯一方法係主動搞得人越多就應該要比罰金比玩家都通緝
行兩步殺人殺到行兩步被人殺到唔想再玩係最好既罰
有無得選同區連線?好多外國人(開咪所以知),想自己都用咪同本地人玩

此篇文章於 12-02-18 04:40 PM 被 Lamsze 編輯。
舊 12-03-18, 12:14 AM   #465
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

可以選擇去個FD個Sever度 所以一定可以做到同幫派係同一個server

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-03-18, 11:10 AM   #466
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
玩左幾日已經唔係好想玩個Online, 啲回報少到喊, 但樣樣野都貴到爆, 仲成日租啲易扣你錢
馬廐又日日收錢, 吔蕉啦我先得一隻馬, 長期跟住我, 我做咩要比錢你? 你完全冇幫我照顧隻馬架喎
做任務又得果幾蚊, 終於夠錢買支漁杆, 50c一條蟲(本書明明講50c一罐5條, 但我買係50c一條), 一條蟲釣一條魚, 賣條魚先得1蚊, 即係賺5毫

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 11:19 AM   #467
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: whassupbun 查看文章
玩左幾日已經唔係好想玩個Online, 啲回報少到喊, 但樣樣野都貴到爆, 仲成日租啲易扣你錢

馬廐又日日收錢, 吔蕉啦我先得一隻馬, 長期跟住我, 我做咩要比錢你? 你完全冇幫我照顧隻馬架喎

做任務又得果幾蚊, 終於夠錢買支漁杆, 50c一條蟲(本書明明講50c一罐5條, 但我買係50c一條), 一條蟲釣一條魚, 賣條魚先得1蚊, 即係賺5毫

西部生活本來不容易,所以你玩故事mode的時候成日要打交搶野...根本用正常方法很難生活。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 12-03-18, 11:37 AM   #468
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
鼓勵人去偷羊偷豬 然後被人狙擊...
由手機版發出
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 11:45 AM   #469
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
根本擺明要你課金

不知正式時會否改善啦,但現在錢又少可做的事又不多,真是玩兩三回都沒興趣玩下去了(我是玩了一晚已沒心機再玩)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 11:57 AM   #470
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: darkvolver 查看文章
西部生活本來不容易,所以你玩故事mode的時候成日要打交搶野...根本用正常方法很難生活。

Sent from my iPhone using Gaforum
非常同意..如果個個都係farm野咁玩...隻game好快會悶..
呢個online mode分明叫你結隊老笠...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-18, 12:27 PM   #471
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
呢排無乜時間打機,
個單機mode我都係打到第四章左右咋,
online mode出咗未玩過,
希望聖誕節前爆到個單機啦~!

其實單機果d非主線、收集品、陌生人任務(白色logo?)果堆係咪一出現要即玩,
過咗某D章節後仲玩唔玩到?

舊 12-03-18, 12:32 PM   #472
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
順便報告一下,近排玩緊命運2,暫時放置了一段時間。

舊 12-03-18, 01:51 PM   #473
whassupbun

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
呢排無乜時間打機,
個單機mode我都係打到第四章左右咋,
online mode出咗未玩過,
希望聖誕節前爆到個單機啦~!

其實單機果d非主線、收集品、陌生人任務(白色logo?)果堆係咪一出現要即玩,
過咗某D章節後仲玩唔玩到?
收集野爆機後有得繼續, 非主線有D會隨故事進度消失, 所以最好黃色以外既logo一出現就做左先
陌生人有D都可以爆機後繼續, 但第六章有D陌生人任務要你高榮譽先玩到, 低榮譽係唔會開, 所以如果你想打成就, 你第四章已經要高榮譽, 唔洗max(而且max都要第六章先可以), 但起碼你要80%白色

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
非常同意..如果個個都係farm野咁玩...隻game好快會悶..
呢個online mode分明叫你結隊老笠...
Online依家又未有打劫mode, 只可以做任務同PVP, 就算贏左都係得幾蚊雞, 但支支槍都幾百蚊
打PVP, 用跟身武器, 人地把槍勁過你你已經唔洗玩, 最搞笑仲要係用自己身上啲子彈, 冇彈又冇錢就祝你好運, 玩完PVP仲要自己比錢補給子彈
打賊竇, 執一隻金戒指拎去賣, 賺$1.15, 但買一罐豆要$1.50
個經濟搞成咁樣擺明就係焗你課金, 嫌啲武器解得慢呀? 比錢囉
我知依家只係Beta, Rockstar有講會好似GTAO咁逐漸加內容, 但依家咁樣, 都唔知留唔留得住班玩家

此篇文章於 12-03-18 05:57 PM 被 whassupbun 編輯。
舊 12-03-18, 02:57 PM   #474
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
收集野爆機後有得繼續, 非主線有D會隨故事進度消息, 所以最好黃色以外既logo一出現就做左先
陌生人有D都可以爆機後繼續, 但第六章有D陌生人任務要你高榮譽先玩到, 低榮譽係唔會開, 所以如果你想打成就, 你第四章已經要高榮譽, 唔洗max(而且max都要第六章先可以), 但起碼你要80%白色
THX~!

咁官方果個咩Rockstar Games Social Club可唔可以睇到自己做齊白色果堆非主線任務?
之前略睇過,個網預設用中文時係無乜資料可以睇的,
要轉返做英文先有多D詳情,例如完成咗幾多個陌生人任務。

唔太肯定自己有無做齊第3章之前的任務,
不過後期我都係盡量一見到地圖/雷達有白色任務就衝去完成咗先。

但係我印象中有D係營地的同伴任務(都係用黃色logo)
唔知係時間問題(日與夜)定點,
玩玩下可能過咗某d主線都係消失咗…
(印象中好似係同第一集個主角John Marston個老婆Abigail有關的任務嚟)

舊 12-03-18, 05:57 PM   #475
whassupbun

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
THX~!

咁官方果個咩Rockstar Games Social Club可唔可以睇到自己做齊白色果堆非主線任務?
之前略睇過,個網預設用中文時係無乜資料可以睇的,
要轉返做英文先有多D詳情,例如完成咗幾多個陌生人任務。

唔太肯定自己有無做齊第3章之前的任務,
不過後期我都係盡量一見到地圖/雷達有白色任務就衝去完成咗先。

但係我印象中有D係營地的同伴任務(都係用黃色logo)
唔知係時間問題(日與夜)定點,
玩玩下可能過咗某d主線都係消失咗…
(印象中好似係同第一集個主角John Marston個老婆Abigail有關的任務嚟)
果D營地同件任務係會消失, 例如叫你一齊去打獵, 釣魚或打劫等, 你由第一至第四章, 每章最少要完成一個, 否則就會MISS左個成就

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵求]全新Red Dead Redemption Game of the Year Limited Edition Guide Hardcover攻略 game300 買賣專區 0 06-21-15 06:13 PM
[業界] SE北瀬氏: 『Skyrim』や『Red Dead Redemption』に刺激を受けた neo2046 電視遊戲討論版 0 01-07-12 11:14 AM
[問題] 請問PS2美版Red Dead Revolver邊到仲有賣? denim 電視遊戲討論版 2 07-29-08 05:32 PM
[PS2,XB]Red Dead Revolver ,5/26發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 03-26-05 12:48 PM
[PS2/XB]Red Dead Revolver 圖片 neo2046 電視遊戲討論版 3 12-19-03 11:06 PM

現在的時間是 05:28 AM

手機版 | APP版