Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-11-16, 09:18 PM   #1901
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
原來十字架而家有成865個 XD

不過神界得5星凸石冇乜動力送上去,5星就黎要拎黎當肥食 XD

岩岩送3條友戰力 8677+11527+10306 XD

原來有銀紙派喎神界,咁要開始送下先得,完全唔夠石同飛抽野 XD

此篇文章於 10-11-16 09:20 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 10:42 PM   #1902
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
法王晒馬(命)區,在下34000戰力未到

舊 10-11-16, 10:45 PM   #1903
ShinDou

你唔用凸石咋麻,我凸左好多啦,又係咁食肥,而家得番3百幾萬 XD
舊 10-11-16, 11:28 PM   #1904
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
我諗你最少仲有10粒6星石未用過
唔突根本上唔倒上去
仲有sub武唔應該仲存在40lv6星
最低限度係55lv5星
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 11:44 PM   #1905
神人ではない!新人だ

引用:
作者: minazuki 查看文章
我諗你最少仲有10粒6星石未用過
唔突根本上唔倒上去
仲有sub武唔應該仲存在40lv6星
最低限度係55lv5星
總之唔係冇用過啦
不過其實前排景品既6星毒劍,LV40大概已經完勝LV55 5星武…

今次防衛戰D時間去晒打P5,1500不入…

舊 10-12-16, 12:50 AM   #1906
minazuki

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
總之唔係冇用過啦
不過其實前排景品既6星毒劍,LV40大概已經完勝LV55 5星武…

今次防衛戰D時間去晒打P5,1500不入…
係果把早熟特別勁初期偏向似新6星 (其他佢派果的武都明顯弱化)
新6星40lv應該同舊5星55lv差唔多或好少少
但新5星55lv都一樣勁左,會勁過新6星40lv

新6星我得把獄劍
新5星一把都冇
舊 10-12-16, 01:00 AM   #1907
神人ではない!新人だ

引用:
作者: minazuki 查看文章
係果把早熟特別勁初期偏向似新6星 (其他佢派果的武都明顯弱化)
新6星40lv應該同舊5星55lv差唔多或好少少
但新5星55lv都一樣勁左,會勁過新6星40lv

新6星我得把獄劍
新5星一把都冇
其實「新」好難定義,某程度上戒劍算係新,不過同獄劍比又係一件垃圾…

舊 10-12-16, 01:06 AM   #1908
神人ではない!新人だ

頂!俾ANOTHER神級伏咗,隻野真係同在下鬥長命,明明拖兩隻40打極都好易同快手…
拉返雷妹就唔難打,不過法師同弓隊點打呀

舊 10-12-16, 01:12 AM   #1909
minazuki

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
頂!俾ANOTHER神級伏咗,隻野真係同在下鬥長命,明明拖兩隻40打極都好易同快手…
拉返雷妹就唔難打,不過法師同弓隊點打呀
今次好似冇野好換
慢慢打算 (仲打緊初級A)
等睇佢中途又加碼
舊 10-12-16, 09:55 AM   #1910
神人ではない!新人だ

ANOTHER神‧劍仲難過ANOTHER神‧大路

ANOTHER神‧大路 基本上係長命+毒/咒,本身攻擊NERF咗會幾低。
ANOTHER神‧劍 係長命一倍左右+大力,攻擊NERF咗會有2-4K一野二回行動…

此篇文章於 10-12-16 01:25 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 01:07 PM   #1911
神人ではない!新人だ

在下係咪要去驗下眼?
AN下劍 15銀
AN中劍 154銀(行第2次 22銀)
AN上劍 29銀
AN極劍 37銀 1金(一次?)

媽!我好(ry

此篇文章於 10-12-16 01:31 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 01:09 PM   #1912
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
我都伏左喺ANOTHER神.弓..
估唔到隻野咁大力同長命...

舊 10-12-16, 04:21 PM   #1913
minazuki

Boss會跌銀箱 (後排高HP果隻)
上級A大劍203銀

岩岩用弓打Boss有跌箱都係得29銀

此篇文章於 10-12-16 04:30 PM 被 minazuki 編輯。
舊 10-12-16, 04:51 PM   #1914
神人ではない!新人だ

會唔會其實係有辦法拎7倍?
…恐怕係隨機多…A上大劍29銀

此篇文章於 10-12-16 05:19 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 10-12-16, 05:33 PM   #1915
minazuki

今次的unique箱好正
又戒指又6星石又5級書
相反交換所入面果的得4級書吸引少少
舊 10-12-16, 10:01 PM   #1916
ShinDou

原來今次活動獎品把6星係特效黎﹖仲話有4倍攻﹖咁仲有人抽特效既﹖XD 雖然把野冇特大招,但普攻4倍攻應該好誇張,分分鐘勁過普通6星特大招喎

仲有把5星又係特效仲要特大,用過FD果把都幾勁下,用落同上次罪杖差唔多咁勁
舊 10-12-16, 10:51 PM   #1917
minazuki

極級A大劍 都有一個unique金
舊 10-13-16, 12:43 AM   #1918
神人ではない!新人だ

A神入面魔最易過,不過一粒銀石可都冇,得個魔槌…
基本上命唔及其他長之餘,火力亦唔高,係D STATUS多姿多彩D。

邊個話石抽武冇用,冇FRIEND把石抽冰劍真係完全打唔過呀
不過在下都好想要冰劍,奈何自知唔係法老…

此篇文章於 10-13-16 12:45 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 10-13-16, 01:48 AM   #1919
minazuki

今次有得用guts喎
打唔贏既話,我寧願guts返兩三次都唔會用5000石抽垃圾

另外的金真心建議大家留住先,唔好走去換的垃圾虹証
個交換所廢到咁,真係好難唔加碼
舊 10-13-16, 08:50 AM   #1920
ShinDou

冇搭6星特效fd打神級用弓隊,殺唔到隻大佬,駛唔駛多血成咁?唔怪得特效咁高倍啦

俾佢3回行動差唔多打左2萬

金我淨係換左6星特效
舊 10-13-16, 03:29 PM   #1921
神人ではない!新人だ

原來依家可以有過百本記憶
可以賣記憶實在太好

舊 10-13-16, 05:11 PM   #1922
minazuki

神級A大劍都好難打
第一次諗住係屬性暗字關係,打剩佢少少血冇復活諗住變下陣先…(1把暗大劍、2把火大劍,全暗字)
第二次轉左少少陣,變左白字傷害都仲係好低…
之後見倒弓乙女第二野暴擊打成萬就知隻怪只係物防特高
最尾又係打剩的唔夠打
唔理佢咁多洗100石打死佢算

ps 隻怪低機率中毒同咒,基本上中左扣既血比你打既多
舊 10-13-16, 06:42 PM   #1923
ShinDou

正喎周末6星確定繼續智杖pickup,岩岩夠5千石,希望中
舊 10-13-16, 08:44 PM   #1924
minazuki

魔都算易過,唔係掛
爆完的技10分1血都扣唔倒
又全體異常,又單體物攻1野6-7千,三二回行動
舊 10-13-16, 08:55 PM   #1925
ShinDou

試唔到魔隊,我隊野廢得濟,打完第1場卒得番萬4血 XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 04:41 PM

手機版 | APP版