Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-16, 02:10 PM   #2126
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
I mean 英格倫2號機
打定輸數啦

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 10:28 AM   #2127
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
I mean 英格倫2號機
原來搞錯左~不過唔緊,科水啦
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/i...ITION%E3%80%91

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 10:54 AM   #2128
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: fami~yan 查看文章
原來搞錯左~不過唔緊,科水啦
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/i...ITION%E3%80%91
頂,限10號前訂
今個月卡數大檸樂
(為左慳運費要訂埋太空坦克)

引用:
作者: mikemike 查看文章
打定輸數啦
笨大無放棄我地

此篇文章於 11-09-16 09:52 AM 被 Gundam MK-2 編輯。
Gundam MK-2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 11:14 AM   #2129
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
真係估唔到今次魂SHOP咁勁, 大陸魂SHOP今日黃昏開訂。

舊 11-04-16, 11:25 AM   #2130
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: luciferdark 查看文章
真係估唔到今次魂SHOP咁勁, 大陸魂SHOP今日黃昏開訂。
自上次香港暈濕將會場限量版女妖擺上去一般販賣,之後見親同類野我都只會睇日本有無寫明會外海販賣,唔擔心
何況今次日暈仲要寫多句

*Please note that this promotional campaign is not the same or not conducted in some areas and countries.
※当キャンペーンは、地域・国により実施の有無や実施形態が異なる場合がございます。ご了承ください。

都暗(明?)示左其他國家賣法可能會有唔同

舊 11-04-16, 12:56 PM   #2131
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
自上次香港暈濕將會場限量版女妖擺上去一般販賣,之後見親同類野我都只會睇日本有無寫明會外海販賣,唔擔心
何況今次日暈仲要寫多句

*Please note that this promotional campaign is not the same or not conducted in some areas and countries.
※当キャンペーンは、地域・国により実施の有無や実施形態が異なる場合がございます。ご了承ください。

都暗(明?)示左其他國家賣法可能會有唔同
我戇居咗啦!唔醒起走去訂了日版合金魂萬能俠2號;雖然日版收貨了,港魂才開訂,但貴成舊水咁多真係好唔抵!

等陣去孤仔改單訂港版2號機先!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 01:07 PM   #2132
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
2號我落訂先講開港魂 唯有當分期

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 01:22 PM   #2133
D-boy

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
剛剛問過188孤仔,佢話唔使改單,自動幫所有客轉港版,除非客指定要日版。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-16, 01:43 PM   #2134
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
一早(?)話左會有港暈架啦(天音:有咩?)
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
我戇居咗啦!唔醒起走去訂了日版合金魂萬能俠2號;雖然日版收貨了,港魂才開訂,但貴成舊水咁多真係好唔抵!

等陣去孤仔改單訂港版2號機先!
引用:
剛剛問過188孤仔,佢話唔使改單,自動幫所有客轉港版,除非客指定要日版。
咁孤仔幾抵讚+佢地都慳返筆運費

所以下次都係睇清楚日暈shop有無寫會海外發售啦
港暈已經幾次都將d會場限定同麻煩特典野用一般販賣方式開售,其實都應該俾多個

舊 11-05-16, 12:56 PM   #2135
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
孤仔呢方便做得都幾ok

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-16, 02:10 PM   #2136
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
一早(?)話左會有港暈架啦(天音:有咩?)

咁孤仔幾抵讚+佢地都慳返筆運費

所以下次都係睇清楚日暈shop有無寫會海外發售啦
港暈已經幾次都將d會場限定同麻煩特典野用一般販賣方式開售,其實都應該俾多個
SUPER 1 夠有寫都係無
引用:
呢個我知不過差咁少要日版又好似正D

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-05-16, 06:25 PM   #2137
D-boy

引用:
SUPER 1 夠有寫都係無

呢個我知不過差咁少要日版又好似正D
佢官網寫海外未必一定是香港,可能是東南亞,我以前都中過招

今日經過孤仔,被店員叫停我話2號機可能轉唔到港版。因為限定嘢,上面好似已急急腳落了訂,改唔到!
舊 11-05-16, 06:41 PM   #2138
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
佢官網寫海外未必一定是香港,可能是東南亞,我以前都中過招

今日經過孤仔,被店員叫停我話2號機可能轉唔到港版。因為限定嘢,上面好似已急急腳落了訂,改唔到!
佢收我都係%** 我寧願要日

舊 11-05-16, 08:02 PM   #2139
D-boy

引用:
佢收我都係%** 我寧願要日
咁又係,今次價錢只相差少少,如果佢開港版都要$570
舊 11-07-16, 11:39 AM   #2140
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

http://toho.seesaa.net/

竟然唔係暈shop
要感謝笨大皇恩浩蕩嗎

舊 11-07-16, 12:32 PM   #2141
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
http://toho.seesaa.net/

竟然唔係暈shop
要感謝笨大皇恩浩蕩嗎
德國科技世界第一

舊 11-07-16, 02:49 PM   #2142
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
隻EX-S 仲有冇邊度有貨買?
係咪已經炒緊?

舊 11-07-16, 02:58 PM   #2143
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
都未出.....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-16, 03:04 PM   #2144
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
隻EX-S 仲有冇邊度有貨買?
係咪已經炒緊?
高質問題...

非洲人...
舊 11-07-16, 03:27 PM   #2145
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
炒期貨/ 訂單~
熱帶森林一大堆炒緊XD

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-16, 03:36 PM   #2146
カンザキ
Senior Gamer
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
咁之前又真係見過有人炒價放訂單嘅~
回返正題, 隻ex-s官網寫今個月19號出

Fate/GO
村人A
ID: 650137825

此篇文章於 11-07-16 03:39 PM 被 カンザキ 編輯。
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-16, 04:05 PM   #2147
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
因為見到 YAHOO 冇哂, 之前仲見到有得BID 以為出左.........
THANKS ALL 先~
等19 號出去碰運氣

舊 11-08-16, 10:02 PM   #2148
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
係fb見米青又再開隻ex-s訂
聽日睇下得唔得閒去望下先:s

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-16, 10:51 PM   #2149
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
再開的話我覺得唔駛訂
好大機會大量貨

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-16, 10:58 PM   #2150
fami~yan
Game Master

引用:
作者: tung999 查看文章
係fb見米青又再開隻ex-s訂
聽日睇下得唔得閒去望下先:s
可否俾條LINK睇下?我去佢PAGE唔見

非洲人...

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 11:32 PM

手機版 | APP版