Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-02-18, 10:54 AM   #12076
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
通街都係新古...唔知營運榜能唔能夠重返榮耀....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 10:58 AM   #12077
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我冇盾筆對我黎講冇乜分別

其實盾筆打同守新古應該都用唔著,你放係新古前面只係幫人地隻新古buff1次攻35%同行動800,分分鐘係爭呢個buff就輸左個單挑

我冇新古試唔到,不過應該得號對佢有用,防止俾人秒殺,多3應該都可以陰下人,其他機應該都唔駛出架喇

諗諗下返去重打刷新古開局都好喎,橫掂而家精霸我1粒凸都拎喎到,有咩舊機都冇乜用,重打又拎多好多石,今次新古咁過份下次new comer只會仲屈咁殺番佢

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 11:43 AM   #12078
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔識答...砍掉重練得一隻新古又冇用...
由手機版發出
舊 03-02-18, 11:49 AM   #12079
ShinDou

新古都打到d冇號冇多3既陣既,backup左個account有咩事都打得番

舊 03-02-18, 12:12 PM   #12080
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
出到部機咁,身邊成大班人引退棄game

オオチ咁做其實真係有D飲鴆止渴
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 12:54 PM   #12081
ShinDou

佢地唔刷過首抽?

唔怪得今次我強敵衝到上70幾位啦,可能個個抽唔到就hea打?

舊 03-02-18, 01:00 PM   #12082
h0023874

刷首抽,除左新古咩都無,重新黎過,需要對遊戲有很大的愛

講真,咁多GAME好玩,又大把推陳出新,加上機戰都唔知仲捱到幾耐,與其刷首抽,倒不如棄GAME投資(時間、課金etc)落第個遊戲

最重要係,我諗好多老玩家已經有D心灰意冷
舊 03-02-18, 01:07 PM   #12083
ShinDou

我不嬲0課既,暫時棄淨3隻仲打緊,其實咁出法d舊機真係變左垃圾,精霸我又不嬲都過唔到,對我黎講影響唔算大,返去刷下先,開過局又多好多石起碼黎緊可以抽多隻神機

舊 03-02-18, 01:12 PM   #12084
yorkyork

註冊日期: May 2010
一年前就講過佢誇張過白貓啦,
唔係叫機戰會有人玩?
オオチ真係當自己勁過炎川
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 01:36 PM   #12085
ShinDou

冇打白貓唔知,但隻新古真係冇新古號多3唔駛打咁濟,以前d機出到點屈都多好多方法打

舊 03-02-18, 01:48 PM   #12086
h0023874

都唔淨係關貨唔貨金事既,時間都係好大問題

機戰都算花時間,對戰成日要mon下,果個鬥滅mode又係好花時間

都係果句,玩佢都係為左情意結姐
舊 03-02-18, 01:50 PM   #12087
ShinDou

鬥滅我hea mode左好耐,執完垃圾連en都唔清,見有大佬先入去打下算

而家都係打下鬥雞

舊 03-02-18, 01:51 PM   #12088
h0023874

強敵又係,番工開個會、做下野,有時會滿哂清唔切
夜晚訓教,最癲果時會3粒鐘起次身清珠

命都短幾年
舊 03-02-18, 01:51 PM   #12089
yorkyork

其實有玩過笨大手機遊戲都知,
你唔洗怕佢一隻手機遊戲唔夠賺要摺,
佢賺唔到就會摺左佢再出過隻新,
如果呢隻出得咁差點解仲要玩佢?
家用機又唔係冇得玩
舊 03-02-18, 01:55 PM   #12090
ShinDou

咁我又冇起身清珠,咁打法影響身體就唔好啦,我有時清唔到都由佢

笨大手遊仲有邊隻係打得下架?而家好似得番呢隻,真係為機戰架咋,同og囉

舊 03-02-18, 01:59 PM   #12091
yorkyork

笨大個堆動畫改篇遊戲,
都係又摺又出又摺又出嫁..
成日上隻未摺下隻就事前登錄,
跟住新個隻出舊過隻就話要摺咁
舊 03-02-18, 02:24 PM   #12092
ShinDou

不過呢隻機戰係咪算笨大果d之中捱到最耐都未執過再開?

舊 03-02-18, 03:08 PM   #12093
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
唔係, 笨大有隻垃圾高達頁遊而家第6年都未執
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 03:12 PM   #12094
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我都覺呢次真係好過份。。。白貓未有耐夠呢隻。。。而且白貓送多好多石。。。我今次抽左222唔中都有棄game念頭,不過聽到連戰bgm既情意結又繼續玩。。。
但係就算比我抽到都覺得非常過份,pvp本身已經hea打,已家新古仲要一場打咁耐,最正係新account抽到隻新古真係有機會贏資深玩家,個平衡真係誇得仔喎。。。
Event又完全冇新意,鬥滅就每2個月更新一次迫你抽新機過。。。食相真的太難睇了

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 03:21 PM   #12095
ShinDou

新古應該唔駛慢慢磨,應該都係打1陣就鬥秒,好快分勝負,但問題係唔係好多人同時有號同多3,唔多人可以打人隻新古

其實平時戰鬥係抄cc不過係冇腦版,主要係推戰力auto刷,人地cc真係有技術咁打唔係純推戰力,不過我都冇理平時戰鬥好耐,精霸鬥滅慣左hea都冇乜點理,都係打鬥雞咋而家

舊 03-02-18, 03:21 PM   #12096
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
新ac有新古滿突的話直頭可以單機屌打沒多3, NU同新古既舊人, 平衡? 食_啦柯痴
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-18, 03:23 PM   #12097
ShinDou

但重打應該凸唔爆新古既,都係得1隻,冇咁快有4粒限凸啦,不過點都刷1隻新古番黎架啦

舊 03-02-18, 03:23 PM   #12098
yorkyork

為bgm不如玩返舊game,
オオチ就係睇準你地呢點
舊 03-02-18, 07:33 PM   #12099
J+1
望過黎呀!!!!!!

Lvl 11 隻射boss唔夠快??出唔到必殺....

轉滑板效果唔錯...

由手機版發出
舊 03-02-18, 07:49 PM   #12100
ShinDou

重打緊都係俾新古洗版,好多人刷過首抽,應該 XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:29 AM

手機版 | APP版