Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-28-16, 07:25 PM   #76
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
無啦啦整集咁感人
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-16, 09:49 PM   #77
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
誰得???

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-16, 12:12 AM   #78
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: T.K. 查看文章
誰得???
當然係早見迷。

早見少有地配關西屏。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-16, 03:08 PM   #79
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-16, 03:05 PM   #80
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 02-04-16, 08:42 PM   #81
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
當連肉都唔賣後平淡過水……
傳聞原作第二期會超展開動畫應該做唔到吧?

舊 02-04-16, 09:09 PM   #82
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-16, 11:04 PM   #83
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
雖然都出咗好幾集,

不過因為紅髮少出場少對白, 未有留意配音者

今集多出場, 聽下以為係沢城,

點知係六花
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-16, 01:27 PM   #84
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 尼路 查看文章
當連肉都唔賣後平淡過水……
傳聞原作第二期會超展開動畫應該做唔到吧?
動畫組講左大部分係日常

劇情疑似會集中響原創角色度
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-16, 11:15 PM   #85
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 02-11-16, 01:26 AM   #86
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 02-11-16, 12:42 PM   #87
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
頭幾集賣完肉今次走去賣蘿莉萌。

真想同熊仔交換。 <ーーー おまわりさん、こっちです

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-16, 09:03 PM   #88
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 02-11-16, 09:56 PM   #89
The One
あかん

舊 02-12-16, 04:27 PM   #90
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
無左學姐彈彈波完全無咩感覺…

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-16, 08:18 PM   #91
尼路
The One

呢幾集想推感人推角色完全無感……

舊 02-12-16, 10:20 PM   #92
harakuma
Game Master

引用:
呢幾集想推感人推角色完全無感……
咪係, 好悶, 上集已經快睇1分鐘, 蘿莉呢集20秒睇完, 明明第一集都幾好勢
舊 02-12-16, 10:38 PM   #93
尼路
The One

引用:
作者: harakuma 查看文章
咪係, 好悶, 上集已經快睇1分鐘, 蘿莉呢集20秒睇完, 明明第一集都幾好勢
個人感覺開頭就係知劇情唔得先賣肉,咁OK我調好心態當肉片睇,但你又轉去賣劇情但問題依舊無改善,除左作畫成套無晒賣點……

舊 02-12-16, 10:45 PM   #94
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
問題用左前一半集數逐個隊員介紹.....再問題係由於起手時隊員關係未完全連接....結果存在感不足....變左呢幾集投入唔到,,,,,,,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-16, 10:54 PM   #95
harakuma
Game Master

引用:
個人感覺開頭就係知劇情唔得先賣肉,咁OK我調好心態當肉片睇,但你又轉去賣劇情但問題依舊無改善,除左作畫成套無晒賣點……
佢個主劇情應該放係"共同作戰, 解決難題" 像過橫條咁, 而唔係一集講A君點點點, 一集B君點點點,

冰菓時一齊 "解決難題", 唔會一時講下麻也花, 一時幅仔, 一時千反田

低音時主力講女主角個奮力向上, 其他人都好少講, 唔會又一時葉月, 一時綠輝(你只知佢有個細妹, 係咁多), 麗奈都只係相對多少少咁多(對決單人吹奏)

呢個無彩限, 老老實實, 連以前魔動王/魔神英雄傳都不及, 人地真係差唔多一集一個敵人, 幾集一個大敵人, 無彩限D敵人又唔連貫, 輕輕鬆鬆無張力, 依家只餘下個神秘機械做伏筆

此篇文章於 02-12-16 10:59 PM 被 harakuma 編輯。
舊 02-18-16, 07:06 PM   #96
The One
あかん

舊 02-18-16, 10:22 PM   #97
事丫娃些
京アニに祈りを

アニメ「無彩限のファントム・ワールド」TSUTAYA 全巻購入特典
全巻収納BOX
舊 02-22-16, 03:30 PM   #98
事丫娃些
京アニに祈りを

「無彩限のファントム・ワールド」1巻ジャケット写真解禁いたしました!Blu-ray&DVD第1巻は4月6日発売です!豪華キャスト出演のスペシャルイベントの優先申込券も封入してます!
舊 02-25-16, 07:57 PM   #99
尼路
The One

感覺制作組好似越來越迷走狀態……

舊 02-25-16, 09:00 PM   #100
The One
あかん

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] ワールド エンド エクリプス l SEGA 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 8 09-18-15 09:23 AM
[3DS] テイルズ オブ ザ ワールド レーヴ ユナイティア l App 改名移植 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 32 10-24-14 03:00 PM
[WiiU] 引ク押ス ワールド | 6月19日配信 eshop專用 MO 電視遊戲討論版 0 06-14-14 10:40 PM
[Rumor] アクセル・ワールド (暫名) l 第3作? 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 0 02-01-13 05:01 PM
「アクセル・ワールド(加速世界) Stage:01 -銀翼の覚醒-」 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 21 09-17-12 08:52 PM

現在的時間是 06:28 PM

手機版 | APP版