Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-07-16, 08:06 AM   #26
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
水袋

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-16, 10:18 AM   #27
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
重力の勝利(確信

第一話都幾有趣

舊 01-07-16, 02:39 PM   #28
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
京社果然好著重現實世界嘅物理學

之前甘城嘅五十鈴就算波濤洶湧都唔敢畫到佢太過彈來彈去,而家直頭解除限制。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-16, 03:38 PM   #29
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
雙馬尾放前好怪

咁樣模腰間倒不如索性摸……(哩句係睇完前半後所想,點知下半真係摸…
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-16, 05:49 PM   #30
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
京社果然好著重現實世界嘅物理學

之前甘城嘅五十鈴就算波濤洶湧都唔敢畫到佢太過彈來彈去,而家直頭解除限制。
可惜鐵壁仲係長掛
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-16, 06:28 PM   #31
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-16, 07:59 PM   #32
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
睇完第一話除左好落力賣肉睇唔到有乜賣點……

舊 01-07-16, 08:30 PM   #33
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
一起一伏,跌宕有致
業界良心京ani
雖然我已經想不起劇情了..
C90薄本霸權預定

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-16, 11:24 PM   #34
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
係咁搖又摸
明明中二病正常技都唔錯

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-16, 11:28 PM   #35
冷酷雙子
Junior Member

註冊日期: Feb 2014
布丁搖得太出面…反而有D奇怪…
冷酷雙子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-16, 01:06 AM   #36
CSY
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
一開頭用各種錯覺和精神病幻想來解釋怪物形成.. 吐糟點滿載..
我覺得就算怎精神錯亂出幻覺, 都不可能把幻想化成現實破壞物件, 要硬說的話, 我認為是一班中二病在妄想打怪比較說得通..

此篇文章於 01-08-16 01:13 AM 被 CSY 編輯。
CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-16, 04:03 PM   #37
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
佢地做既野同睇緊中二病有乜分別
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-16, 04:26 PM   #38
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
中二病會令現實出現物理破壞??
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-16, 09:10 AM   #39
gilbertluis
Junior Member

註冊日期: Jun 2012
舞學姐是不是窮到買Bra既錢都要慳? 她的拳法有太極/八極拳風格, 製作組GJ.
gilbertluis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-16, 11:20 AM   #40
尼路
The One

引用:
作者: gilbertluis 查看文章
舞學姐是不是窮到買Bra既錢都要慳? 她的拳法有太極/八極拳風格, 製作組GJ.
咁佢摸的位置無記錯都係對應五行,不過畫面表達出來就……

舊 01-09-16, 08:08 PM   #41
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 尼路 查看文章
睇完第一話除左好落力賣肉睇唔到有乜賣點……
+1
好悶
似又係收隊員後宮的節奏

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-16, 07:40 PM   #42
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
>>然後開播前還一堆人嫌女主角淚痣兩顆很多餘的好像消失了?
因為大家都在看奶子

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
超中肯

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-16, 09:32 PM   #43
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-16, 09:37 PM   #44
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

上面張圖....大脾內側都有粒痣???

番睇#1,真係有

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 01-10-16 10:22 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 01-10-16, 11:43 PM   #45
事丫娃些
京アニに祈りを

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
大脾內側都有粒痣???
舊 01-11-16, 12:11 AM   #46
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 01-12-16, 07:43 PM   #47
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
http://yusaani.com/animation/2016/01/10/252392/

居然有神人觀察到學姐個bra喺過度彈跳下飛甩。

抑或應該講京社可以連呢D細微嘅嘢都可以表現出嚟太犀利。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 07:50 PM   #48
尼路
The One

應該話賣肉都賣得認真嗎……

舊 01-14-16, 08:39 AM   #49
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

口水絲

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-14-16, 11:04 AM   #50
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
早見配到好能登

換衫唔係應該脫淨內衣嗎?變解會變浴巾
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] ワールド エンド エクリプス l SEGA 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 8 09-18-15 09:23 AM
[3DS] テイルズ オブ ザ ワールド レーヴ ユナイティア l App 改名移植 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 32 10-24-14 03:00 PM
[WiiU] 引ク押ス ワールド | 6月19日配信 eshop專用 MO 電視遊戲討論版 0 06-14-14 10:40 PM
[Rumor] アクセル・ワールド (暫名) l 第3作? 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 0 02-01-13 05:01 PM
「アクセル・ワールド(加速世界) Stage:01 -銀翼の覚醒-」 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 21 09-17-12 08:52 PM

現在的時間是 11:08 AM

手機版 | APP版