Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-13-14, 11:09 AM   #151
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 細路翔 查看文章
其實唔明除左為溝女佢有咩同橙反面既必要
唔跟佢嘅做法留喺安全地方嘛

舞姐終歸只係觸發點之一
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-14, 06:24 PM   #152
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
但實際傻橙今集都係無認真同佢打

提子應該同眼鏡仔差唔多廢
眼鏡仔係智將黎嫁
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-14, 07:26 PM   #153
casio

註冊日期: Apr 2005
蕉爺D神預言好正,黑提已被睇死

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-14, 07:44 PM   #154
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
眼鏡仔係智將黎嫁
由手機版發出
以虛淵個人趣味黎講榴槤同四眼仔係尾段可能會超進化

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-14, 08:33 PM   #155
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我覺得榴槤應該係密瓜覺醒用道具,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-14, 09:46 PM   #156
尼路
The One

葡提老祖真係返去食葡萄啦,贏人係要博傻橙唔還拖
預告個亂入乜事……

舊 05-14-14, 01:09 AM   #157
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
電腦奇俠、電腦黑魔亂入.....睇黎就快到小露寶做最後大佬

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 01:36 AM   #158
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
我現在才發現我看不明這套Rider,劇情己到了不能收拾的殘局,點解電腦奇俠出現架.....

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 08:25 AM   #159
細路翔
The One

問dcd

不過依套邊忽不能收拾,2x集已經等於之前一堆拉打尾幾集既格局咁(?

英國說大家抱團死
舊 05-14-14, 08:31 AM   #160
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: 地場衛 查看文章
電腦奇俠、電腦黑魔亂入.....睇黎就快到小露寶做最後大佬
引用:
作者: @羅彼仙奴 查看文章
我現在才發現我看不明這套Rider,劇情己到了不能收拾的殘局,點解電腦奇俠出現架.....
廣告回
因為25號上電腦奇俠新電影

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 10:08 AM   #161
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:

不過依套邊忽不能收拾,2x集已經等於之前一堆拉打尾幾集既格局咁(?
不好嗎,人類自已鬼打鬼,怪人又係內憂一堆,劇情絕對唔怕冇貨
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 10:19 AM   #162
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: @羅彼仙奴 查看文章
仲有成半未做過,
每回都推梗劇情!

東映要賣廣告,你耐得佢何
由手機版發出
舊 05-14-14, 10:22 AM   #163
casio

註冊日期: Apr 2005
其實我都想問邊忽殘局唔可以收拾

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 11:09 AM   #164
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: casio 查看文章
其實我都想問邊忽殘局唔可以收拾
小實的戀情XD

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 11:14 AM   #165
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: pet3 查看文章
小實的戀情XD
滅治冇嫁啦
你個武者, 連工都幫人打埋
由手機版發出
舊 05-14-14, 11:44 AM   #166
尼路
The One

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
滅治冇嫁啦
你個武者, 連工都幫人打埋
由手機版發出
講起武者,呢d老婆邊到搵
不過最賺係老闆,一份糧請個半人(橙當半個)

舊 05-14-14, 11:48 AM   #167
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 尼路 查看文章
老細唔洗請人架 , 特登開份JOB出黎
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 03:30 PM   #168
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
如果咁出力推劇情都叫收拾唔到

咁巫騎每兩集就一次:我係最後的希望
戈d叫乜

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 03:37 PM   #169
pet3
The One

引用:
作者: 尼路 查看文章
係果樣差左少少同早期有點 衝動

不理後果就到處說出真相

小實實會不會失去她的戀人機會後連她都想殺呢

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 05-14-14, 03:40 PM   #170
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: GN00508771 查看文章
如果咁出力推劇情都叫收拾唔到

咁巫騎每兩集就一次:我係最後的希望
戈d叫乜
原來巫騎有劇情 a

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 05-14-14, 03:44 PM   #171
pet3
The One

引用:
作者: 魔璃 查看文章
原來巫騎有劇情 a
有DCD果集叫有

FGO 目標預算
舊 05-14-14, 03:56 PM   #172
細路翔
The One

dcd亂入人地通常都有劇情

但佢自己套野就完全無

英國說大家抱團死
舊 05-14-14, 04:41 PM   #173
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 魔璃 查看文章
原來巫騎有劇情 a
連MOVIE大戰都成個總集篇咁……
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 04:52 PM   #174
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: pet3 查看文章
有DCD果集叫有
唔同人寫嘛

引用:
作者: leungky1 查看文章
連MOVIE大戰都成個總集篇咁……
未睇哂 .... 呀
我直接飛左去鎧武0個parts開始睇

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 05-14-14, 04:53 PM   #175
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
相比巫騎,DCD真係好睇好多,
DCD就算無劇情,睇下歷代拉打混戰都叫做有看點,
巫騎就真係由頭悶到尾.......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 01:20 PM

手機版 | APP版