Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-14, 01:02 AM   #126
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 比卡SP 查看文章
上次救橙打黑提時勝負已分啦,咪係傲蕉廿六集以來既初勝利囉
初勝利都係要靠偷襲
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-14, 07:36 AM   #127
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: gingq7 查看文章
初勝利都係要靠偷襲
戒斗哥次次都贏得唔光彩架喇(上次夠抽都call Inves一齊圍人)

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-14, 03:21 PM   #128
gingq7

註冊日期: May 2008
唔計條腰帶級數, 最抽得應該係 大哥 > 榴槤=橙 > 桃 >>>> 其他人
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-14, 07:40 AM   #129
Suda

王:人類總要重複同樣的錯誤

大佬已絕望

Nintendo3DS
舊 05-11-14, 10:19 AM   #130
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
下集系special

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-14, 03:20 PM   #131
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Suda 查看文章
王:人類總要重複同樣的錯誤

大佬已絕望
咁下集係操真睛人出場時候了。
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 02:49 AM   #132
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
小舞人妻mode發動,黑提羨慕妒嫉恨
戒斗好明顯咁暗示黑提係反骨仔,橙兄都feel唔到有問題,黑提面青果下好正
橙兄見到斬月.偽果陣,唔係應該擔心黑提架咩?佢到底為乜趕過去的?

引用:
作者: B.. 查看文章
呀哥無死可喜可賀
睇完今集都係唔明黑實既目的係咩?單純係想鏟除橙哥?咁之後呢
佢好似三隊人(博士,呀哥原本果套,橙)既理念都唔buy
一開始佢攞完腰帶,起始之女警告佢果陣,佢個答案好明顯係為溝女law

舊 05-12-14, 09:01 AM   #133
IntelligentGene
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
兩隊拉打同overlord三方互片唔知點解好喜感www
IntelligentGene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 11:11 AM   #134
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
個overlord之王我覺得似係dj
黑提你想點...橙用番梳打都打到你趴係度你竟然挑人機... 人地不殺都至少唔會比你殺到啦

臨尾overlord亂入果到我覺得佢地似跳緊舞多d

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 11:22 AM   #135
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: IntelligentGene 查看文章
兩隊拉打同overlord三方互片唔知點解好喜感www
最重要因為當中有隻煩橙,其他幾個都目標明確的打..
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 01:25 PM   #136
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
阿哥無聲出……
咁佢仲有無鬥志番去算賬?

巴隆做到呢步都算係咁
只能怪橙開竅真係由始至終都異常地慢

好了,最後那個真的直接扔進本篇裡

黑實本來應該係想同朋友生存落去
同橙反目後應該仲想保護舞
不過都慢慢俾仇恨支配,借行動去宣洩

另外看了劇場版……
結論係虛淵快D寫番套同本篇有多D關係嘅故事好過~
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 02:43 PM   #137
Suda

虛淵專心搞掂本篇先喇,東映呢排插堆crossover入來好鬼礙眼

Nintendo3DS
舊 05-12-14, 03:15 PM   #138
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: B.. 查看文章
個overlord之王我覺得似係dj
黑提你想點...橙用番梳打都打到你趴係度你竟然挑人機... 人地不殺都至少唔會比你殺到啦

臨尾overlord亂入果到我覺得佢地似跳緊舞多d
憑兩點我覺得佢唔係dj
1. overlord對王係有敬意,但對dj就叫佢該死的蛇,有鄙視dj既態度
2. 王唔識戰極driver係咩黎叫貴虎用俾佢睇,但dj一定知driver點用仲識造鎖

所以我覺得dj應該係同overlord有關但又另一種異類既存在

蛇同禁果...dj應該係引誘人去搵禁果既第三方角色都未定(分分鐘王都係俾dj誘導去搵禁果先攪到今日既田地,所以overlord咁唔中意dj)

舊 05-12-14, 04:37 PM   #139
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
DJ 好明顯係食花生O個D
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 04:38 PM   #140
細路翔
The One

一直想睇榴槤同密瓜係對等條件下單挑

感覺應該係55波(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 04:50 PM   #141
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
某人唔變身絕對好打過戰極drive

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 05:04 PM   #142
細路翔
The One

榴槤根本出場到依家都當同細路玩無真正出過力打

英國說大家抱團死
舊 05-12-14, 07:51 PM   #143
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
榴槤由始至終都只係輸唔識規則同武器
佢知嘅早就喺上次攞到梳打機
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-14, 08:42 AM   #144
細路翔
The One

我記得橙個外掛梳打機出力廢過正牌梳打機

所以黑提有密瓜神裝都比人打到隻狗咁真心垃圾(?

英國說大家抱團死
舊 05-13-14, 10:18 AM   #145
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 細路翔 查看文章
我記得橙個外掛梳打機出力廢過正牌梳打機

所以黑提有密瓜神裝都比人打到隻狗咁真心垃圾(?
黑提可能純粹覺自己用斬月已經動搖左橙既戰意,hea打都贏掛 唔知人地無啦啦認真系列打到自己七一個皮
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-14, 10:20 AM   #146
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: fortel 查看文章
黑提可能純粹覺自己用斬月已經動搖左橙既戰意,hea打都贏掛 唔知人地無啦啦認真系列打到自己七一個皮
既然真係要反面ko佢 , 我覺得佢用真身提子去打反而橙唔會反撃
其實以為用斬月真o既形象去打橙 , 就算真係以為佢唔會還拖 , 但都唔會真係比自己打死呀

此篇文章於 05-13-14 10:22 AM 被 kakajit 編輯。
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-14, 10:35 AM   #147
細路翔
The One

但實際傻橙今集都係無認真同佢打

提子應該同眼鏡仔差唔多廢

英國說大家抱團死
舊 05-13-14, 10:35 AM   #148
fortel
Game Master

引用:
作者: kakajit 查看文章
既然真係要反面ko佢 , 我覺得佢用真身提子去打反而橙唔會反撃
其實以為用斬月真o既形象去打橙 , 就算真係以為佢唔會還拖 , 但都唔會真係比自己打死呀
佢有咁聰明橙一埋左單好耐,講真黑提要落手殺橙根本大把機會

呢套野塑造出黎既黑提就係一個唔成氣候、小孩氣十足既角色
舊 05-13-14, 10:39 AM   #149
細路翔
The One

引用:
作者: fortel 查看文章
呢套野塑造出黎既黑提就係一個唔成氣候、小孩氣十足既角色
其實唔明除左為溝女佢有咩同橙反面既必要

英國說大家抱團死
舊 05-13-14, 10:41 AM   #150
fortel
Game Master

引用:
作者: 細路翔 查看文章
其實唔明除左為溝女佢有咩同橙反面既必要
有名你叫,葡萄拉打

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 07:08 PM

手機版 | APP版