Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-05-14, 12:15 PM   #101
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: the fool 查看文章
今集好好睇!
話說貴虎真係幾低能下,係俾人圍果陣見到自己細佬,
佢無諗過件事可能係細佬策劃?
就算無,見佢唔出o黎救自己都會奇怪掛?仲要咁大聲叫佢走,唔驚佢走唔甩?

雖然換轉係我我都會即刻做野,但唔會咁明顯lo
佢似乎忘記左電單車都可以去到森林
嗰陣只可以理解為愛大於一切了
成個關係嘅角色同開頭完全逆轉

Sid應該係想限制博士分析新資訊吧
至少目前嘅電單車同鬱金香都無咩可能運載到大型機器~
當然,我肯定佢無諗過自己係最弱
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-14, 12:22 PM   #102
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔明Sid 佢自已入左樹海有咩作用,以佢一個人能力根本做唔到咩....
由手機版發出

此篇文章於 05-05-14 06:34 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-14, 12:23 PM   #103
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: J+1 查看文章
唔明Sid 佢自已入左樹海有咩佢用,以佢一個人能力根本做唔到咩....
由手機版發出

拎便當收工

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-14, 06:57 PM   #104
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: B.. 查看文章
呀哥無死可喜可賀
睇完今集都係唔明黑實既目的係咩?單純係想鏟除橙哥?咁之後呢
佢好似三隊人(博士,呀哥原本果套,橙)既理念都唔buy
年青人米青虫上腦,
對佢嚟講,橙只係同佢爭女嘅存在,完

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾

此篇文章於 05-05-14 07:00 PM 被 casio 編輯。
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-14, 07:30 PM   #105
小忍~~
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
大亂鬥真好睇~~
桃女應該都有自己既目的~
5角大戰
小忍~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-14, 07:49 PM   #106
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
本身蕉爺用戰極已經唔係特別弱
(雖然佢冇贏過)<---重點!
做乜事光實弟弟會咁有信心可以滅到佢口
仲要當中蕉爺係手拎Genesis

光實弟弟做乜唔一早變身之後偷襲蕉爺?

引用:
呀哥無死可喜可賀
抱歉 今集邊到睇到阿哥冇死=-.- (雖然我都覺得冇咁易退場)

蕉爺......

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 05-05-14 08:50 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-14, 11:16 PM   #107
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章

抱歉 今集邊到睇到阿哥冇死=-.- (雖然我都覺得冇咁易退場)
因為三個無確認屍體之餘,仲講咗「咁高跌落去死硬」同「唔死都無可能係森林生存到」掛
呢兩句傳說係一定會被打臉的對白

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-14, 12:09 AM   #108
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
咪唔記得虎虎仲有條戰極腰帶+蜜瓜鎖變斬月
首先佢要頂得到見到CRACK仲可以成功回到家或公司拿/偷
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-14, 12:10 AM   #109
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: casio 查看文章
因為三個無確認屍體之餘,仲講咗「咁高跌落去死硬」同「唔死都無可能係森林生存到」掛
呢兩句傳說係一定會被打臉的對白
非公認戰隊已經同你講左咩叫FLAG XD
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-14, 12:18 AM   #110
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: axe1292 查看文章
腰帶變身器之類的,不是手伸到背後/外衣的內袋口就有的嗎?
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-14, 01:42 AM   #111
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
貴虎依家...

http://www.sakataseed.co.jp/special/...014/index.html

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-14, 11:06 AM   #112
小忍~~
Insane Gamer

引用:
作者: axe1292 查看文章
唔通俾榴槤救返??
小忍~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-14, 02:16 PM   #113
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
比綠色 OVERLOAD試條腰帶都有可能。

舊 05-06-14, 11:35 PM   #114
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
呀哥無死可喜可賀
黑提應該係buy呀哥原本果套, 但眼見哥哥轉投橙果套, 就送哥哥一程;
問題是, 送走左哥哥後, 佢有能力扳倒凌馬嗎

--
話說呢幾集開始有提哥哥仲有上司 (明明頭幾集有提過世界樹是家族生意?!), 唔知世界樹集團仲有無其他人出場?

此篇文章於 05-06-14 11:37 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-14, 01:44 AM   #115
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
黑提應該係buy呀哥原本果套, 但眼見哥哥轉投橙果套, 就送哥哥一程;
問題是, 送走左哥哥後, 佢有能力扳倒凌馬嗎

--
話說呢幾集開始有提哥哥仲有上司 (明明頭幾集有提過世界樹是家族生意?!), 唔知世界樹集團仲有無其他人出場?
父上大人!

舊 05-07-14, 01:47 AM   #116
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
幕後又係財團BX?

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 02:08 AM   #117
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
bug??...香蕉part A o個幕係舊變身器...?
就係咁岩唔記得帶榨汁機出街,心諗冇勝算,先出口術扮放過黑提
太機智了

舊 05-08-14, 05:24 AM   #118
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 比卡SP 查看文章
就係咁岩唔記得帶榨汁機出街,心諗冇勝算,先出口術扮放過黑提
太機智了
我無印象黑提有同其他rider一對一打過 (連一打一高級怪人都好似無), 但肯定既係無一場show倒佢係打得, 斷估佢都係同四眼仔同級;
而另一邊既香蕉亦係不勝戰神....

其實我好想睇佢兩個打一場

話說戰神連避戰都型過人: "橙阻頭阻勢, 但佢唔係敵人; 你我雖然無仇無怨, 但你係我敵人"

此篇文章於 05-08-14 05:28 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 09:02 AM   #119
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
見唔到條屍即是未死

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 09:22 AM   #120
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
幪面超人OOO AND W FEAT. SKULL MOVIE大戰CORE - 導演剪輯版

http://www.deltamac.com.hk/newdeltam...76&item=bluray

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 09:55 AM   #121
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

PSN  IDRuriHoshino
咁好有港版出既

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 10:28 AM   #122
比卡SP
Game Master
祭...

引用:
作者: gingq7 查看文章
我無印象黑提有同其他rider一對一打過 (連一打一高級怪人都好似無), 但肯定既係無一場show倒佢係打得, 斷估佢都係同四眼仔同級;
而另一邊既香蕉亦係不勝戰神....

其實我好想睇佢兩個打一場

話說戰神連避戰都型過人: "橙阻頭阻勢, 但佢唔係敵人; 你我雖然無仇無怨, 但你係我敵人"
上次救橙打黑提時勝負已分啦,咪係傲蕉廿六集以來既初勝利囉

舊 05-08-14, 11:44 AM   #123
拓飛
Game Master

黑實變左斬月真後點解把聲會變左-.-
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-14, 03:54 PM   #124
比卡SP
Game Master
祭...

引用:
作者: 拓飛 查看文章
黑實變左斬月真後點解把聲會變左-.-
佢學柯南用變聲器都唔係第一次,應該都係類似既方法

舊 05-08-14, 11:15 PM   #125
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
我比較想睇...四眼用榨汁機~~~
ELS-05...

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 04:20 PM

手機版 | APP版