Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-01-15, 04:15 PM   #976
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 魔璃 查看文章
【2015新片巡禮 答案揭曉】
2015年新年快樂!你估中幾多部戲呢?

新片當然唔只呢六套啦,陸續有來!其中有動作、愛情、戰爭同埋英雄片,總有幾套啱你口味!記得FOLLOW我地Facebook最新消息啦!

?!
movie大戰?定橙騎踢足球?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-15, 11:42 AM   #977
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: Sito 查看文章
movie大戰?定橙騎踢足球?
見佢連未上既龍珠F都拎倒, 我諗都幾有機會系Movie大戰 / All拉打GP

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-15, 12:55 PM   #978
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
Movie大戰未來2個月上到就好
足球...いまさら?
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-15, 11:37 PM   #979
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
我覺得九成係スーパーヒーロー大戦GP 仮面ライダー3号
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-15, 02:53 PM   #980
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
Mach可唔可以唔好咁浮誇

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-15, 09:59 AM   #981
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
Mach可唔可以唔好咁浮誇
同感

諗住第二拉打出場可能會好啲,但再咁落去好難只為魔進而追落去......

舊 01-05-15, 10:41 AM   #982
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
Movie大戰未來2個月上到就好
足球...いまさら?
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
我覺得九成係スーパーヒーロー大戦GP 仮面ライダー3号
睇NF fb員工好似透露左少少

引用:
Neofilms 新映影片 應該會有拉打的,請期待!
讚好 · 1 · 1月1日 9:38

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 01-05-15, 10:56 AM   #983
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
同感

諗住第二拉打出場可能會好啲,但再咁落去好難只為魔進而追落去......
我反而更期待這種角色被狠狠打臉....尤其是看由誰去打這修正拳...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-15, 11:19 AM   #984
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: fami~yan 查看文章
我反而更期待這種角色被狠狠打臉....尤其是看由誰去打這修正拳...
Heart/魔進啦點睇泊哥都無呢個能耐

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-15, 03:04 PM   #985
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
Heart/魔進啦點睇泊哥都無呢個能耐
泊整個演出都是廢柴......
(我期待的是霧子修正拳...)
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 10:57 AM   #986
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

南光太郎d面皮 ...

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 01-19-15, 03:07 AM   #987
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
嗯 爆身份了 沒有意外沒有驚喜

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-15, 11:34 AM   #988
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: GN00508771 查看文章
嗯 爆身份了 沒有意外沒有驚喜
最初仲以為會有返Begin's night既感動

今年d劇情實在寫得太出腸 .........

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 01-19-15, 08:31 PM   #989
D-boy

擺完姿勢隻怪人走咗!

兩個拉打有乜理由可以唔是但一個去先KO隻怪人,而兩個一齊去打魔進先
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-15, 03:40 PM   #990
Sito
人修羅

今集算唔算有bug?腰帶最近先認出魔進係試作Drive,今隻兩車合體腰帶又好似早知呢個系統存在,咁之前佢認唔出魔進都應該認出部車掛?
舊 01-20-15, 04:49 PM   #991
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP

我地來再次感受下蕉爺的強大吧

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-15, 11:27 PM   #992
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
今集算唔算有bug?腰帶最近先認出魔進係試作Drive,今隻兩車合體腰帶又好似早知呢個系統存在,咁之前佢認唔出魔進都應該認出部車掛?
可能果時部車...唔係咁既色同有骷髏頭響車頭掛...

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-15, 12:40 AM   #993
D-boy

引用:
腰帶先生只係認得個合體系統,並非認得架車
舊 01-27-15, 04:49 PM   #994
Sito
人修羅

拉打3號演出者:及川光博

半澤直樹演員持續亂入中……
舊 02-01-15, 12:23 AM   #995
炸彈人
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
14-15
今回第一話麻麻地, 但睇完第二話整體幾好, 結果出人意料,霧子跟Chase關係寫得唔錯,但如Chase繼續被洗腦,條線可能會變得好拖車

炸彈人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-15, 09:45 PM   #996
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

雖然有新form, 但感覺已經系oh, 又有新form (棒讀)

慘啦, 開始覺得套野悶過Wizard ....

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 02-02-15, 03:20 PM   #997
Sito
人修羅

霧子rider kick好正

班敵人幹部堅持要等拉打變身後先決戰,又傻得幾可愛
舊 02-03-15, 02:04 PM   #998
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
以為進哥仔今次做拉打有女朋友實食無痴牙
點知..........
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-15, 02:50 PM   #999
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
霧子rider kick好正

班敵人幹部堅持要等拉打變身後先決戰,又傻得幾可愛
好, 今晚DL 霧子拉打激
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-15, 08:36 PM   #1000
烈海王
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: kakajit 查看文章
以為進哥仔今次做拉打有女朋友實食無痴牙
點知..........
新平成傳統,非主角拉打女人緣較好:
照井龍有正妻所長,暗戀佢嘅白銀莉莉、女警、小偷。
伊達明有暗戀佢嘅女醫生。
流星有正室友子、情婦大波特工、暗戀佢嘅同校女同學。
攻介記憶中應該無,算係失敗。
蕉爺有蜜桃姐對佢死心塌地。
魔進有霧子明戀。

反而主角拉打,相對較弱:
左右兩個Hehe就唔好提。
映司同比奈係曖昧關係,兩個都係不擅感情,映司仲成日去旅行,好難明確發展。
弦太朗去咗溝綾瀨遙…………呀講錯,係撫子,但呢隻史萊姆又係成日太空旅行,有女友等於無女友。
晴人都算同阿曆兩情雙悅,但最後都係死老婆。
傻橙算係唯一修成正果嘅主角。
進之介明顯係毒L,原本仲以為同霧子有發展,而家明顯係做媒人幫魔進同霧子拉紅線。
烈海王 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 12:03 PM

手機版 | APP版