Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-29-14, 08:04 AM   #851
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: fortel 查看文章
不過當去到第時其他拉打既MOVIE大戰未一樣變左個連對白都無出場一陣就比人打到訓係到既2打6
其實借機會停咗個MOVIE大戰
好好地做返普通劇場版都係好事...
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-14, 08:16 AM   #852
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 尼路 查看文章
只係換左件衫就兩個人咁……
真係同一個人??
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-14, 10:09 AM   #853
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
原來係劇場版連戲SP

結果神木依然係兩個世界連接嘅關鍵

大家暫時都跨越到悲傷,成為真英雄
算係唔錯嘅END
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-14, 10:32 AM   #854
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
見某字幕組翻譯細路指住神木講野0個段, 佢地括住寫(あの男)
求source

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-14, 04:58 PM   #855
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: ase 查看文章
絃汰變到神一般的存在,算唔算係拉打史上最強素身者?第時唔知可以點同其他拉打crossover了
簡單啦,某Boss出現破壞地球,
神橙感應到佢班friend有危險,於是回歸大地,
之後再用神力將御神木變做蕉爺,蕉爺咁就可以復活!
然後Boss力量太大,神橙最後要用盡黃金果實力量先至消滅到佢,
於是神橙變回傻橙,以後就可以繼續去其他電影版做二打六.......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-14, 09:53 PM   #856
chunmanx
God of Gamer
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: axe1292 查看文章
變左神沒著甲, 所以已經唔係RIDER XD
但好似都仲可以變身做雜果賓治
引用:
作者: HONDA 查看文章
咁Kuuga呢
Kuuga都唔係神
橙就黎可以郁星球咁滯

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-14, 10:01 PM   #857
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
黑長直爆牙

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-14, 10:11 PM   #858
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: chunmanx 查看文章
但好似都仲可以變身做雜果賓治

Kuuga都唔係神
橙就黎可以郁星球咁滯
Kuuga定位上應該都唔夠Agito勁卦? Kuuga係古文明製造既能量石而產生既戰士, Agito直接用到神力; 但傻橙直情可以將物件空間轉移...
但正如上面既師兄所講, 晌本番點勁都好, 傻橙下兩年又會晌MOVIE大戰俾其他新拉打/新歹角打臉.
舊 09-30-14, 02:23 AM   #859
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
個結局ok ge,只要唔係突然走隻邪武出o黎...
(邪武同光實有乜恩怨?TV出得果5秒唔夠仲乜都無發生過,你以為人地一定睇過你套劇場版架有無人可以講俾我知)
光實做乜特然低能左?就算妹妹仔只係被控制,都可以除左佢條腰帶先掛
橙兄,你口口聲聲話同人地係朋友,但你跟本無俾機會光實講野wo
引用:
作者: 薑餅人Lobo 查看文章
樹底同兩個細路一齊果個白衣女?
...
安藤穂乃果,即係變邪武果個女仔,只係件衫唔同o左。

http://www.toei.co.jp/tv/gaimu/
唔講真係以為係另一個人o黎

舊 09-30-14, 10:30 AM   #860
凍檸茶
The One
青龍使用者

(邪武同光實有乜恩怨?:-)TV出得果5秒唔夠仲乜都無發生過,你以為人地一定睇過你套劇場版架:-)有無人可以講俾我知:-))

呢個咪局返你睇電影囉
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-14, 11:12 AM   #861
ase
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
傻橙係神到可以穿越空間、召喚軍隊、操縱植物(強制解除其他拉打變身)、捽生果強化自己同伴(理論上可以),雖然最終會打臉...

其實唔睇電影版可以,因為光實同我地一樣都係百思不得其解...

舊 09-30-14, 12:52 PM   #862
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: ase 查看文章
傻橙係神到可以穿越空間、召喚軍隊、操縱植物(強制解除其他拉打變身)、捽生果強化自己同伴(理論上可以),雖然最終會打臉...

其實唔睇電影版可以,因為光實同我地一樣都係百思不得其解...
好明顯現世界既阿實係俾檢察官點錯相.
舊 10-02-14, 02:21 PM   #863
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: @羅彼仙奴 查看文章
這個女仔,原來好多噴血的寫真DVD,是近乎AV的動作
我都睇過D 相
人地得 15才人仔就要拍AV 動作(實際唔係AV)
會唔會過火咗D,咩世界來

舊 10-02-14, 03:13 PM   #864
尼路
The One

引用:
作者: jaycom 查看文章
我都睇過D 相
人地得 15才人仔就要拍AV 動作(實際唔係AV)
會唔會過火咗D,咩世界來
認真呢種寫真有左好耐,亦唔止得佢一個……只可以講句日本娛樂生態同香港唔同……

舊 10-05-14, 12:38 PM   #865
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
預算真多 如果集集都咁用www

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 03:02 PM   #866
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: GN00508771 查看文章
放心,過多幾集啲車胎就會變成閃一下就裝晌身。
原來架車係俾主角出rider kick用⋯仲有一集已經死五個怪人,唔怪得敵方要有108個成員啦。
睇完第一集,總覺得似睇緊戰隊⋯預測女主角日後都有得變rider。
舊 10-05-14, 04:31 PM   #867
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: GN00508771 查看文章
我真係唔信佢可以一直KEEP住咁多effect
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 04:41 PM   #868
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
首OP幾好聽
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 07:54 PM   #869
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: 拓飛 查看文章
首OP幾好聽
因為E哥唱

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 09:00 PM   #870
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
為左睇女主角先睇新超人.....

舊 10-05-14, 09:25 PM   #871
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: 莎月美希 查看文章
為左睇女主角先睇新超人.....
女主人間體戰力奇高
舊 10-05-14, 10:17 PM   #872
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
感覺就是666將W再寫一次的A哥主角版,好多野都熟口熟面

暫時最好睇係女主角,似乎她並非普通人類
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 10:19 PM   #873
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
假面騎士Drive最新消息:宿敵 魔進Chaser現身

邪惡的宿敵-魔進Chaser

Drive的秘密基地・Tridoron車庫-Drive Pit!
該基地為在某處駕訓場的地底下方

Roimude的幹部怪人態・Heart&Brain!
普通的Roimude原來也有人間體的三段進化
鋼鐵Roimude&塗料Roimude

Drive的新輪胎強化
Spin Mixer & Dimension Cab

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 10:59 PM   #874
exiazero

註冊日期: Apr 2007
睇完第一集
感覺都不錯
但真係如果身體無左車輪個感覺會好好多

舊 10-05-14, 11:29 PM   #875
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: exiazero 查看文章
睇完第一集
感覺都不錯
但真係如果身體無左車輪個感覺會好好多
覺得如果主角無架車晌身邊會變唔到身, 伏筆?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 11:56 AM

手機版 | APP版