Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-25-14, 10:39 PM   #826
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: chunmanx 查看文章
咁鎧武係咪最強RIDER?
接近神力
果時夠話W擁有整個地球既力量,仲有菲仔呢個世界DATEBASE
結果入到戲院咪又係打雜,WCJXG拍到同隻火雞聯組實力差唔多
新拉打永遠最強,越新越強
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-14, 10:42 PM   #827
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
接近神力
變左神沒著甲, 所以已經唔係RIDER XD
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-14, 09:31 AM   #828
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

上幾頁好似有人搵呢首歌,果時好似未出

此篇文章於 09-26-14 09:59 AM 被 ♀宮野真守♀ 編輯。
舊 09-27-14, 01:00 AM   #829
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
新拉打永遠最強,越新越強
呢樣由1號/2號>V3時已經係咁
但去到劇場版時又會變番所有拉打實力差唔多
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-14, 08:02 PM   #830
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
武器
坑渠蓋

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-14, 08:19 PM   #831
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
武器
坑渠蓋
必殺技-將坑渠蓋套上身再彈前顏爆敵人
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-14, 08:41 PM   #832
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
首乱舞escalation好正
Raise Up Your Flag好和風,三味線好掂
エイエイオー!エイエイオー!

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 08:39 AM   #833
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
結果最後一集都系冇陣羽蜜瓜

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 08:59 AM   #834
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
超搞笑,見到個女仔識變身同變左男仔聲,完全無人覺得佢比人上身,直佢自己講之前係無人想救佢。今集有做好似無做咁,不過都好死左啲人真係死左。

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 10:54 AM   #835
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

咁算唔算一個女RIDER?

蕉爺又算唔算變左鬼呀?

話說蘋果套劇場版出左未架?
舊 09-28-14, 11:27 AM   #836
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ai. 查看文章
超搞笑,見到個女仔識變身同變左男仔聲,完全無人覺得佢比人上身,直佢自己講之前係無人想救佢。今集有做好似無做咁,不過都好死左啲人真係死左。
變身後可以變聲不是好正常嗎?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 11:44 AM   #837
魔法小王子
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 魔璃 查看文章
結果最後一集都系冇陣羽蜜瓜
陣羽蜜瓜MOVIE大戰見 haha
魔法小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 12:02 PM   #838
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
講好同Drive o既兩集crossover回呢?wizard都有鎧武冇?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 12:15 PM   #839
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
絃汰變到神一般的存在,算唔算係拉打史上最強素身者?第時唔知可以點同其他拉打crossover了

舊 09-28-14, 01:25 PM   #840
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
檢察官居然成為LAST BOSS,不過走錯世界線就是了

想不到策士也威了一威,光實應也可諒自已了吧

鐙武對我來說自W後另一套我最滿意的新平成拉打了,最難得是很多角色最後都有戲份,也沒有勉強的去搞復活死去的人

之後的車輪應不會爛,但也應沒有那麼好看了吧
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 02:06 PM   #841
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
其實蕉爺系唔系
變左御神木?

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 02:06 PM   #842
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
接近神力
咁Kuuga呢

引用:
作者: ase 查看文章
絃汰變到神一般的存在,算唔算係拉打史上最強素身者?第時唔知可以點同其他拉打crossover了
非法佔領公眾地方同非法禁固=
神=外星人
非法佔領公眾地方同非法禁固
非法佔領公眾地方同非法禁固

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
檢察官居然成為LAST BOSS,不過走錯世界線就是了

想不到策士也威了一威,光實應也可諒自已了吧

鐙武對我來說自W後另一套我最滿意的新平成拉打了,最難得是很多角色最後都有戲份,也沒有勉強的去搞復活死去的人

之後的車輪應不會爛,但也應沒有那麼好看了吧
期待佢揸車,史上第2個揸車嘅Rider
PS; Driver架車啲車轆唔夠大

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 03:29 PM   #843
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: ase 查看文章
不過當去到第時其他拉打既MOVIE大戰未一樣變左個連對白都無出場一陣就比人打到訓係到既2打6
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 04:05 PM   #844
ai.
RELEASED

今日shf入了榴槤同陣羽lemon,返屋企中,期待開盒
引用:
作者: GN00508771 查看文章
變身後可以變聲不是好正常嗎?
最主要想講,無人關心個女仔

此篇文章於 09-28-14 04:12 PM 被 ai. 編輯。
舊 09-28-14, 11:16 PM   #845
尼路
The One

提子最後似返一個拉打……
有無人知最後出場個路人白衣女乜名?比女主還可愛……

舊 09-28-14, 11:43 PM   #846
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 尼路 查看文章
提子最後似返一個拉打……
有無人知最後出場個路人白衣女乜名?比女主還可愛……
樹底同兩個細路一齊果個白衣女?
...
安藤穂乃果,即係變邪武果個女仔,只係件衫唔同o左。

睇睇東映Gaim官網:
http://www.toei.co.jp/tv/gaimu/

==================
補充:髮型都唔同o左~

此篇文章於 09-30-14 02:35 AM 被 ゆうたろう 編輯。
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 11:48 PM   #847
ai.
RELEASED

其實我覺得提子演繹得幾好,起初時好似唔係太識做戲,但後來越黎越好.
今日又入左兩隻shf

舊 09-28-14, 11:49 PM   #848
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
這套Rider個結局係平成系之中最公整!個靚妹好正

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-14, 11:57 PM   #849
尼路
The One

引用:
作者: 薑餅人Lobo 查看文章
樹底同兩個細路一齊果個白衣女?
...
安藤穂乃果,即係變邪武果個女仔,只係件衫唔同o左。

http://www.toei.co.jp/tv/gaimu/
只係換左件衫就兩個人咁……

舊 09-29-14, 03:49 AM   #850
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 尼路 查看文章
只係換左件衫就兩個人咁……
這個女仔,原來好多噴血的寫真DVD,是近乎AV的動作

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 11:49 AM

手機版 | APP版