Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-14, 12:44 PM   #401
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
網上公投
【投票總數】1983票
【平成】988票【昭和】995票

- Coco雜誌
【投票總數】839票
【平成】638票【昭和】201票

- 總和 (網上公投+Coco雜誌)
【投票總數】2822票
【平成】1626票【昭和】1196票
恭喜平成幪面超人勝出!

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 01:26 PM   #402
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: GN00508771 查看文章
結果昭和都係輸左⋯
引用:
作者: 魔璃 查看文章
網上公投
【投票總數】1983票
【平成】988票【昭和】995票

- Coco雜誌
【投票總數】839票
【平成】638票【昭和】201票

- 總和 (網上公投+Coco雜誌)
【投票總數】2822票
【平成】1626票【昭和】1196票
恭喜平成幪面超人勝出!

我想退票!

之前明明昭和多,家吓突然平成多了幾百票,明做馬啦!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 01:30 PM   #403
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
一般睇coco既人點識昭和拉打…

舊 07-11-14, 01:36 PM   #404
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

系啦, 最憎正文社

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 07-11-14, 01:36 PM   #405
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
除非你話本身討厭個主役,其實係鍾意RIDER唔係應該咩結果都入去睇咩?
如果唔係,將來無公司咁快上畫或出碟咪更死.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 01:57 PM   #406
yorkyork

註冊日期: May 2010
原來係co-co....

此篇文章於 07-11-14 05:29 PM 被 yorkyork 編輯。
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 02:05 PM   #407
D-boy

引用:
作者: ai. 查看文章
除非你話本身討厭個主役,其實係鍾意RIDER唔係應該咩結果都入去睇咩?
如果唔係,將來無公司咁快上畫或出碟咪更死.
如果我早知昭和輸,我一定唔會比錢入場睇囉!現在勁想佢回水!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 02:17 PM   #408
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
最好一開始安排同時間開德福2個院,各播昭和平成end
用腳投票最公正
利申:昭和
嗰638票會有幾多係買左飛呢
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 02:31 PM   #409
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
最好一開始安排同時間開德福2個院,各播昭和平成end
用腳投票最公正
利申:昭和
嗰638票會有幾多係買左飛呢
正文社包左一場丫嘛

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 07-11-14, 02:43 PM   #410
yorkyork

都賣左飛,
我諗唔會分開end場播..
舊 07-11-14, 03:08 PM   #411
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
都買咗飛,播咩都無所謂
反正睇完一邊,之後出碟都要睇埋另一邊架啦
有coco讀者份投票我又唔覺得似造馬

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 04:23 PM   #412
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Reishin 查看文章
都買咗飛,播咩都無所謂
反正睇完一邊,之後出碟都要睇埋另一邊架啦
有coco讀者份投票我又唔覺得似造馬
啲人嘈係原來coco都有投票仲計埋入去,但本野嘅年齡層根本係小朋友,佢地又點會睇過昭和超人,所以佢地九成投平成,因為佢地睇過,所以咪好似有啲唔公平囉。
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 04:30 PM   #413
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 莎月美希 查看文章
啲人嘈係原來coco都有投票仲計埋入去,但本野嘅年齡層根本係小朋友,佢地又點會睇過昭和超人,所以佢地九成投平成,因為佢地睇過,所以咪好似有啲唔公平囉。
由手機版發出
我好好奇投票嘅係想睇配音版定原版
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 04:46 PM   #414
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

有冇造馬就唔講啦, 最不滿系本身昭和贏緊架嘛
突然殺出一堆功能組別你話不唔不滿先

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 07-11-14, 04:52 PM   #415
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
係囉,網上投票就昭和贏,但原來係coco投票先作準嘅,就算只係睇過RX果班人,都成三十,點會走去買coco睇架。
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 04:55 PM   #416
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 莎月美希 查看文章
係囉,網上投票就昭和贏,但原來係coco投票先作準嘅,就算只係睇過RX果班人,都成三十,點會走去買coco睇架。
由手機版發出

是2邊合計吧

如果多d網上老餅人的話
一樣贏到吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 05:00 PM   #417
yorkyork

咁諗諗下co-co咁既比例都正常既
舊 07-11-14, 05:06 PM   #418
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: pet3 查看文章
是2邊合計吧

如果多d網上老餅人的話
一樣贏到吧
唔怪之得話公投不準確啦

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 07-11-14, 10:00 PM   #419
D-boy

引用:
咪就係囉!如果早知臨尾要加功能組別實輸硬,一定唔會咁多人中計訂飛囉!
舊 07-11-14, 11:58 PM   #420
gingq7

註冊日期: May 2008
除左今場外, 之前應該無一場係舊form嬴新form,
黑提用埋潑沙先因為貴虎留手而贏, 黑提本體戰鬥力最廢應該係不容置疑的
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 08:22 AM   #421
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
除左今場外, 之前應該無一場係舊form嬴新form,
黑提用埋潑沙先因為貴虎留手而贏, 黑提本體戰鬥力最廢應該係不容置疑的
細人妖呢 ?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 01:41 PM   #422
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: pet3 查看文章
細人妖呢 ?
智障是用腦不用肉的

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 02:08 PM   #423
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
咪就係囉!如果早知臨尾要加功能組別實輸硬,一定唔會咁多人中計訂飛囉!
所以成件事電影公司根本係玩__觀眾
開頭就放風有昭和win引人訂飛
訂完之後就話要投票先有得睇
當大家落力谷起咗昭和之後就用功能組別
買咗飛既朋友真係不幸
8月8日本就出碟, 未買飛既, 等多一排
開心版又好買碟又好,好過買飛
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 02:17 PM   #424
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
只係覺得電影公司做緊殺雞取卵嘅行為
可能細路哥時間多啲多啲入場睇戲
但老一輩消費能力都唔低

不如分場次播晒兩個結局仲好
一,三,五昭和結局
二,四,六平城結局
星期日就隔一星期轉

雖然我知冇可能sosad
由手機版發出

此篇文章於 07-12-14 02:23 PM 被 f2light 編輯。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 05:51 PM   #425
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
龜子

翔太郎

翻譯
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 11:03 AM

手機版 | APP版