Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-14, 04:18 PM   #376
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
我其實想知日本出局後
劇本係咪會改左好多
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 09:18 PM   #377
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
下星期又咩事....個故冇野做到又加垃圾情節咩

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 10:28 PM   #378
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
下星期又咩事....個故冇野做到又加垃圾情節咩
下星期劇場廣告回
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 12:14 AM   #379
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
橙騎變硬overlord咁款,蕉都情況不妙,黑提隨時無好下場,如果蜜瓜今集死埋真係第一次主角全部領便當了
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 03:10 AM   #380
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
蕉兄隻手真硬,正常唔係應該一刀兩斷架咩?
雖然聽完絃汰同貴虎對話都知佢點諗,
不過到左呢一刻都仲肯相信黑提,師兄你真係無得救架la
故事個感覺越來越似係輪迴(蕉=紅OL,黑提=綠OL,唔通王係貴虎?但點解小舞係王妃ge咁橙又係乜水?)
P.S.:貴虎真係一個好男人啊!

舊 07-07-14, 04:17 AM   #381
gingq7

註冊日期: May 2008
- delete -
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 09:46 AM   #382
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
貴虎跟著又唔知邊集係沙灘到俾人救返?

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 10:48 AM   #383
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: 地場衛 查看文章
我後悔睇左劇透

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 12:26 PM   #384
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 地場衛 查看文章
我仲等sid緊爆石而出架
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 12:34 PM   #385
leungky1

註冊日期: Jul 2009
舊勝不過新的好合理
哥哥應該有新野用吧?
始終邪不能勝正,同埋可以賺多D嘛

橙已經無意間掌控到植物能量
會將佢地一齊帶離地球?

香蕉閃光
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 03:55 PM   #386
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
未來幾話標題(未確認)
第37話「バロン・サッカー対決 夏の陣」
第38話「決戦ユグドラシルタワー」
第39話「守るべきもの」
第40話「決意の変身 ジンバーメロンアームズ」

係真既話好期待第40話

此篇文章於 07-07-14 03:58 PM 被 rapperjohnny 編輯。
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 04:10 PM   #387
sohaboss
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
XBox Live Gamertagsohaboss
引用:
作者: the fool 查看文章
蕉兄隻手真硬,正常唔係應該一刀兩斷架咩?
雖然聽完絃汰同貴虎對話都知佢點諗,
不過到左呢一刻都仲肯相信黑提,師兄你真係無得救架la
故事個感覺越來越似係輪迴(蕉=紅OL,黑提=綠OL,唔通王係貴虎?但點解小舞係王妃ge咁橙又係乜水?)
P.S.:貴虎真係一個好男人啊!
橙做DJ?
sohaboss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 08:15 PM   #388
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Sito 查看文章
橙騎變硬overlord咁款,蕉都情況不妙,黑提隨時無好下場,如果蜜瓜今集死埋真係第一次主角全部領便當了
你當榴槤死左呀,佢明明都係主角呀

舊 07-08-14, 12:06 AM   #389
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
橙如果唔用雜果鎖頭應該唔會變Overlord

點睇都係橙應該係新王?
最勁但對力量冇咩追求

榴槤似DJ多啲?
成日幫人手

桃先係王妃?
舞係王妃,神秘少女係邊個?

下集踢完波蕉會有新招?
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-14, 11:58 AM   #390
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
https://twitter.com/Ane0511/status/486348184768086016
引用:
ane ‏@Ane0511
わかんねー(;^_^A

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 11:03 AM   #391
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
黑實用頂裝都比阿哥著爛裝SM

應該去撞牆死

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 11:18 AM   #392
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 細路翔 查看文章

應該去撞牆死
So?黑提照出大招KO佢大佬,攪到爆頭盔飛腰帶沉落海end。要串都等蜜瓜俾榴槤救返再變埋陣羽雙蜜瓜先m9
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 11:24 AM   #393
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:

應該去撞牆死
一直唔覺得有什麼大差距

只是新變身武器攻擊力大點 本體hp多點
攻擊力大 斬不中就沒所謂嘛
hp多 但被超必打中一樣殺得死

橙都成日用普橙打怪啦

差別沒想像中大的

GNX和exai 的分別吧

係新橙和大大大大大大 就根本OO-R和OOQ

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 07-10-14 11:27 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 12:00 PM   #394
細路翔
The One

傻橙已經唔係人類論外,佢兩件外掛都係(?

果汁機點睇都勁初期裝起碼5-6倍啦,你睇果時傲蕉一換裝即刻打到真紅(一般MODE)無得還手咁際

我堅覺得黑實依家連榴槤都未必打得贏,基佬唔出黎搞笑既話

英國說大家抱團死
舊 07-10-14, 12:04 PM   #395
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
傻橙已經唔係人類論外,佢兩件外掛都係(?

果汁機點睇都勁初期裝起碼5-6倍啦,你睇果時傲蕉一換裝即刻打到真紅(一般MODE)無得還手咁際

我堅覺得黑實依家連榴槤都未必打得贏,基佬唔出黎搞笑既話
果場紅都無用真格(普通)
黎到現實世界果場
未進化 都照暴打香蕉

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 01:29 PM   #396
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 尼路 查看文章
你當榴槤死左呀,佢明明都係主角呀
大踢爆黑實時策士都喺度,槤姐唔在場好奇怪
應該係槤姐救返メロンの君?兼人工呼吸
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 09:04 PM   #397
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
大踢爆黑實時策士都喺度,槤姐唔在場好奇怪
應該係槤姐救返メロンの君?兼人工呼吸
最好係貴虎醒返果陣發現同榴槤訓埋一齊

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 09:07 PM   #398
細路翔
The One

引用:
作者: Irwin 查看文章
最好係貴虎醒返果陣發現同榴槤訓埋一齊
取♂暖?

英國說大家抱團死
舊 07-11-14, 12:23 PM   #399
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
結果昭和都係輸左⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 12:24 PM   #400
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
輸咗仲好, 唔使入場,等DVD係屋企舒舒服服咁睇
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 12:22 PM

手機版 | APP版