Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-14, 11:07 PM   #351
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
我嘅薯條同夢想都一樣Large Size
Large Size要加錢~~~~
來來來~~~俾錢買DX啦~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-14, 11:09 PM   #352
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: exiazero 查看文章

我唔識形容
毋需懊惱,王君馨同土屋安娜無得比一早已無寄望,所以該不是歌喉(事實上我聽過MADAM唱LIVE係OK的)

但最大問題在歌詞

兩個字

好聽啲:直譯
難聽啲: 譯。

同意請揮手

舊 06-30-14, 01:41 AM   #353
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
蕉兄復仇心太重,最大敵人就o係眼前都仲諗住對美國還拖
最初貴虎見到桃同絃汰一齊果陣,我仲以為佢會以為絃汰先係幕後黑手添
黑提你無勇氣同OL對抗就話人有問題,同埋d想法越o黎越似夜神月

舊 06-30-14, 10:32 AM   #354
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: Zombie007 查看文章
字幕組黑屏左呢幕...
得一個黑左咋

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-14, 10:50 AM   #355
sohaboss
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
XBox Live Gamertagsohaboss
引用:

字幕組黑屏左呢幕...
河蟹
下集終於打爆光實
sohaboss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-14, 11:03 AM   #356
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

其實 ... 黑實一路話希望系病我一路笑 ...

即系如果佢系死唔去, 下次MOVIE大戰唔該出黎同我打爆Wizard

另外一又出隻, 咁積極既?

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 06-30-14, 11:48 AM   #357
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
光實一輸應該會進入連鎖悲劇吧
兩位舞友似乎要最後出場了......

河蟹嗰幕......無辦法
畢竟近幾個月咁多襲擊

教授幾時番嚟?
再落去有新武器都無時間型~
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-14, 12:02 PM   #358
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

字幕組黑屏左呢幕...
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
都唔怪得大陸的字幕組,難道你想他們被查封?
兩年後TVB播應該都係同一命運

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-14, 02:40 PM   #359
exiazero

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 魔璃 查看文章
其實 ... 黑實一路話希望系病我一路笑 ...

即系如果佢系死唔去, 下次MOVIE大戰唔該出黎同我打爆Wizard

另外一又出隻, 咁積極既?
呢間公司其實都算係咁
肯快速同步上拉打大戰
同埋不斷補出返未出的拉打劇場版碟
坐等出返W劇場版同各MOVIE 大戰DC版

黑實真係黑到呢.....
希望竟然係病
其實我好擔心哥哥下回出事

舊 06-30-14, 08:33 PM   #360
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
天安門我睇開個個無事喎……
黑實唔好同我反白呀,就咁被大佬ko啦

舊 06-30-14, 10:51 PM   #361
動漫遊戲迷

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 尼路 查看文章
我反而認為光實會「反白」,如按鎧武VS Wizard此電影(雖然兩兄弟當時變了身,但是大家在使用前任幪面超人的鎖說話時是沒有變聲,總會憑對方的聲音辨別對方的身分)及光實在約十多集潛入世界樹被貴虎發現(我覺得那時的劇情是表示吳島兄弟已分別互知對方為龍玄與斬月,貴虎看見光實潛入世界樹代表知道了自己的立場之弟,仍然為了友伴而與世界樹「作對」),加上貴虎至今仍未死,這些該是光實「反白」的伏線,只是光實大多會「反白」後便壯烈犧牲。

海姆冥界的「高司舞」應為王的愛后之靈魂,高司舞應為王要的祭品
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-14, 11:09 PM   #362
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 動漫遊戲迷 查看文章
我反而認為光實會「反白」,如按鎧武VS Wizard此電影(雖然兩兄弟當時變了身,但是大家在使用前任幪面超人的鎖說話時是沒有變聲,總會憑對方的聲音辨別對方的身分)及光實在約十多集潛入世界樹被貴虎發現(我覺得那時的劇情是表示吳島兄弟已分別互知對方為龍玄與斬月,貴虎看見光實潛入世界樹代表知道了自己的立場之弟,仍然為了友伴而與世界樹「作對」),加上貴虎至今仍未死,這些該是光實「反白」的伏線,只是光實大多會「反白」後便壯烈犧牲。

海姆冥界的「高司舞」應為王的愛后之靈魂,高司舞應為王要的祭品
你好似記錯左最重要嘅劇情
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-14, 11:25 PM   #363
動漫遊戲迷

引用:
作者: leungky1 查看文章
你好似記錯左最重要嘅劇情
你指上段,抑或下段?如是上段,雖然光實「黑化」是本身有問題,但是貴虎墮崖前勸光實回頭(那時他該不是叫光實找紘汰求助),加上光實當時又有少許內疚,故我才認為光實或被貴虎說服而「反白」。如是下段,那是我估計而已。
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-14, 11:26 PM   #364
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 尼路 查看文章
天安門我睇開個個無事喎……
我覺得未必會比大佬KO
以老虛慣例,黑實呢D對自己嘅正義有強烈執著,完全容不下其他人嘅諗法嘅,基本上都係死於非命,橫屍街頭,有幾折墮就死得幾折墮,所以我估佢最後係俾OL背叛然後比D嘍囉圍死

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-14, 11:39 PM   #365
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: casio 查看文章
我覺得未必會比大佬KO
以老虛慣例,黑實呢D對自己嘅正義有強烈執著,完全容不下其他人嘅諗法嘅,基本上都係死於非命,橫屍街頭,有幾折墮就死得幾折墮,所以我估佢最後係俾OL背叛然後比D嘍囉圍死
我反而擔心貴虎制服黑實, 但唔殺佢諗住俾機會佢回頭, 點知一轉身就俾細佬暗算做低...
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-14, 01:08 PM   #366
ase
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
其實睇前幾日果d雜誌劇透圖已經唔見斬月得返斬月真就已經估到貴虎既下場,下集佢一定俾細佬收檔,未收花即係最後幾集再出一出,我諗鎧武唔會downgrade用陣羽蜜瓜,話晒設計左出黎可能俾貴虎最後幾集用陣羽蜜瓜

舊 07-02-14, 11:06 AM   #367
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 07-02-14, 11:10 AM   #368
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:

話知你而家點,總之昭和就比錢入場睇 平成就DVD算數
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-14, 11:11 AM   #369
yorkyork

註冊日期: May 2010
仲以為會做馬比平成嬴,
依家就有D睇頭喇,
睇下最後點
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-14, 03:14 PM   #370
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:

仲有一星期,希望到時唔好空歡喜一場啦!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 03:21 AM   #371
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: ase 查看文章
其實睇前幾日果d雜誌劇透圖已經唔見斬月得返斬月真就已經估到貴虎既下場,下集佢一定俾細佬收檔,未收花即係最後幾集再出一出,我諗鎧武唔會downgrade用陣羽蜜瓜,話晒設計左出黎可能俾貴虎最後幾集用陣羽蜜瓜
都可以係貴虎KO黑實, 拎番條腰帶變番斬月真
不過我就估兩個都唔會死住, 反正仲有十幾集, 應該仲有時間可以再玩盡d

另外有提美國準備反撃, 唔知會唔會有美國拉打大軍 (由博士帶隊)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 07:29 AM   #372
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
有臨尾嗰幕就安心

下星期又唔洗早起

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 09:01 AM   #373
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

落水 b

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 07-06-14, 02:53 PM   #374
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
反而蕉爺之後會點呢....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-14, 04:04 PM   #375
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Suda 查看文章
有臨尾嗰幕就安心

下星期又唔洗早起
下星期又停播??

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 06:21 PM

手機版 | APP版