Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-14, 11:37 AM   #226
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
暗黑虛淵嚟料

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-14, 11:41 AM   #227
ai.
God of Gamer
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
又來一個?之前已經有個武神鎧武啦......
所以今次用羽FORM,之後又東限SHF

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-14, 12:04 PM   #228
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
黑橙, 順眼好多)
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-14, 10:04 PM   #229
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
雜果賓治其實都幾有新意
係唔鍾意乜q生果都癡落個心口度

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 11:14 PM   #230
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
的確係雜果...什麼武器也能用

但dj+反白光 =一整個QB耶

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-14, 11:52 PM   #231
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

蛇勾引亞當食禁果還不是如此

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 12:39 AM   #232
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
除左改造Seed,基本上都用到?

雖然預告已經提出理念唔同
但相信個Rider聯盟都可以支撐多陣
直到打哂Overlord先再急轉直下

下集終於要揭穿了
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 02:16 AM   #233
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
原來係榴連認到而家的斬月真唔係貴虎

點睇同黑提合作的OL比今集ko的更危險

檸檬博士就咁走左去,仲有無機會大反擊呢?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 02:19 AM   #234
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
大將軍。。。。點解無自己武器而且咁瘦,外型頂唔順住,有點為出而出,因為之前個件都未比人打低就要換lock。。。
根本dj好似最好打,要咩有咩,而且講到個新lock咁勁。

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 02:41 AM   #235
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
到底DJ目的係乜呢,佢口中所指o既遊戲同Joker又係乜意思呢?

引用:
作者: chunmanx 查看文章
雜果賓治其實都幾有新意
係唔鍾意乜q生果都癡落個心口度
好似劍咁分散投資應該會好睇好多
話說點解生果籃(鎧武心口)度有士多啤梨無菠蘿ge

引用:
作者: leungky1 查看文章
除左改造Seed,基本上都用到?

雖然預告已經提出理念唔同
但相信個Rider聯盟都可以支撐多陣
直到打哂Overlord先再急轉直下

下集終於要揭穿了
聯盟應該無乜問題(榴槤叔傲完嬌緊,桃姐轉投蕉哥懷抱)
講起上o黎已出場o既Overlord有幾多個?
唔計王好似得2個定3個?

舊 06-02-14, 03:15 AM   #236
hangx
Junior Member

咁現在的雜果賓治係唔係final from?
hangx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 10:37 AM   #237
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

30集就final from我就唔信,而且呢套form 一來套甲好唔掂,二來沒有專用武器,三來蘋果都仲未出

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 12:17 PM   #238
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
一開始仲以為將軍係final from,
勁過唒其他人

如果燈係JOKER,
會唔會好似劍咁,
有兩個?
蜜瓜定蕉?

蜜瓜到宜加都好似係王身邊冇食過野
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 02:03 PM   #239
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
其實究極空我都無專用武器

邊個話final form一定有專屬武(?

不過人地空我好似咁多集都係空手最大力咁解(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 07:04 PM   #240
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: f2light 查看文章
一開始仲以為將軍係final from,
勁過唒其他人

如果燈係JOKER,
會唔會好似劍咁,
有兩個?
蜜瓜定蕉?

蜜瓜到宜加都好似係王身邊冇食過野
之前味講過腰帶+生果鎖頭可以直接吸收能量唔使食嘢囉

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-14, 08:53 PM   #241
尼路
The One

糕點師
博士走佬真係好博士
套大將軍堅難睇……
總覺得為提子白化鋪路……

舊 06-02-14, 11:10 PM   #242
exiazero
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 尼路 查看文章
糕點師
博士走佬真係好博士
套大將軍堅難睇……
總覺得為提子白化鋪路……
教授真心腦殘左幾集
是否因為黑魔關係
基本上無左佢上集真紅一早玩完左
甚至可以鎧武利用活捉到真紅

仲有睇左官方預告.....
黑實睇來真係同翡翠合作
重新制定新方舟計劃

教授同黑實真心唔喜歡他們
希望快點來兩個便當

舊 06-02-14, 11:19 PM   #243
Sito
人修羅

引用:
作者: 細路翔 查看文章
其實究極空我都無專用武器

邊個話final form一定有專屬武(?

不過人地空我好似咁多集都係空手最大力咁解(?
究極空我設定上好似係可以求拎件野就改變構造變返劍槍弓等武器出來,玩具係包埋的,當然劇中肯定無用過
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 08:21 AM   #244
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Sito 查看文章
究極空我設定上好似係可以求拎件野就改變構造變返劍槍弓等武器出來,玩具係包埋的,當然劇中肯定無用過
我知

但次次搞到差佬要幫手疏散居民既都係用腳踢

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 10:26 AM   #245
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
一向都系32話出強化form架啦

DX玩具情報睇去到金銀蘋果之後就冇其他DX玩具出, 最終武器似乎就冇 (留返movie大戰出多個final form)

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 02:59 PM   #246
凍檸茶
The One
青龍使用者

照計拉打48-50集.
呢個強化FORM 威唔威到16集,
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 06:05 PM   #247
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
照計拉打48-50集.
呢個強化FORM 威唔威到16集,
由手機版發出
不嬲final form既作用都係最後一集俾final boss打爆,之後俾主角爆seed用basic form打贏。
今次大將軍極鎧甲咪抄隔離獸電既嘉年華mode?都係用到其他人既武器...
照今集overlord大王所講,呢個強化form會有副作用?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 06:15 PM   #248
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: pierrekwok 查看文章
不嬲final form既作用都係最後一集俾final boss打爆,之後俾主角爆seed用basic form打贏。
今次大將軍極鎧甲咪抄隔離獸電既嘉年華mode?都係用到其他人既武器...
照今集overlord大王所講,呢個強化form會有副作用?
副作用就係用得多會變OVERLOAD?(即係等於KING FORM變JOKER.......)
今集DJ都話橙變OVERLOAD就可以拯救世界.......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 06:31 PM   #249
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
副作用就係用得多會變OVERLOAD?(即係等於KING FORM變JOKER.......)
今集DJ都話橙變OVERLOAD就可以拯救世界.......
咁樣可以解釋番點解第一集鎧武帶領既係Inves...
硬係覺得DJ係final boss, 佢會唔會係森林鷹派既意志,挑撥人類同overlord鬥爭,從而減少侵佔森林既物種?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-14, 11:59 PM   #250
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
大大大大大大將軍

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 01:23 PM

手機版 | APP版