Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-13-12, 12:07 AM   #101
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
切嗣
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 12:45 AM   #102
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
小山力也喊得好肉酸

但都有夠鬱...

舊 05-13-12, 02:27 AM   #103
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: windart 查看文章
母親節弒母
我肯定虛淵計過數

師傅最後笑了?!唔通她早知切嗣會這樣做?
(well,雖然我睇小說時都覺得咁做真有切嗣o既作風)
小說有沒有這樣的描寫?
切嗣最後喊果幕,雖然證明左佢仲係一個"人"(之後?好明顯壞掉了la),但我真的認為佢無資格喊!(因為他明知結果仲咁做)

此篇文章於 05-13-12 02:33 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 02:54 AM   #104
leotam3
God of Gamer

引用:
作者: the fool 查看文章
我肯定虛淵計過數

師傅最後笑了?!唔通她早知切嗣會這樣做?
(well,雖然我睇小說時都覺得咁做真有切嗣o既作風)
小說有沒有這樣的描寫?
切嗣最後喊果幕,雖然證明左佢仲係一個"人"(之後?好明顯壞掉了la),但我真的認為佢無資格喊!(因為他明知結果仲咁做)
唔炸->會死仲多人,
而且佢已經為左其他人,殺左佢第一個鍾意既人/佢阿爸,
如果佢唔炸就則係否定晒佢之前做過既野, 所以只可以一路行落去

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 02:57 AM   #105
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
好...好殘忍-.-唔理係老豆的決定(雖然係正確...) 還是在母親節呢日放送

還是應該話 不愧係宣揚 愛的戰士 虛淵

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 05-13-12 03:02 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 04:25 AM   #106
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
後半段好鬱
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 09:52 AM   #107
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
其實我睇原作時已經覺得依段回憶寫咁長好多餘(拖走

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 10:28 AM   #108
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
唔信果炮可以炸得死幾多隻蜜蜂

不過, 做得殺手都預左要還

舊 05-13-12, 11:06 AM   #109
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
一定係計左日期先播尼集
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 11:14 AM   #110
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
好殘忍呀
查實等部機落左先炸都得姐
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 11:15 AM   #111
細路翔
The One

仲話係專家,有咩可能會無預計過所有狀況唔帶齊裝備就上飛機

英國說大家抱團死
舊 05-13-12, 11:18 AM   #112
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
好殘忍呀
查實等部機落左先炸都得姐
本來我都咁諗
但如果一有人出機
蜜蜂會有機會飛出黎

舊 05-13-12, 11:26 AM   #113
朔望~
Game Master
妹控

引用:
作者: 利家 查看文章
本來我都咁諗
但如果一有人出機
蜜蜂會有機會飛出黎
其實應該老媽可以射爆機頭玻璃逃走 然後切嗣炸
反正佢駕駛倉未有事
如果到駕駛倉出事時先擊落都唔遲

不過都係算啦 睇故都係唔好駁故

又證明老豆寧可揀無情d都唔要揀冒多少少險
舊 05-13-12, 11:31 AM   #114
細路翔
The One

明明係職業殺手,有乜可能上飛機搵食會唔帶走佬工具

依段真係睇得出愛的戰士夾硬扭橋玩老豆

英國說大家抱團死
舊 05-13-12, 11:32 AM   #115
朔望~
Game Master
妹控

引用:
作者: 細路翔 查看文章
明明係職業殺手,有乜可能上飛機搵食會唔帶走佬工具

依段真係睇得出愛的戰士夾硬扭橋玩老豆
所以佢都話自己要收山
舊 05-13-12, 11:40 AM   #116
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
竟然做三集

咁搞法黑b的過去係唔係只會用幾張硬照帶過唔睇原作係連佢真名係乜都唔知

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 01:49 PM   #117
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: Leaf 查看文章
竟然做三集

咁搞法黑b的過去係唔係只會用幾張硬照帶過唔睇原作係連佢真名係乜都唔知
回憶得兩集咋。

我o係度唸,既然成架飛機都係喪屍,點解師父係一定要將佢降落o係人口密集既紐約?就算話自己打算逃出生天,大可以揀D了無人煙既偏僻沙漠等地方黎降落,然後打爛駕駛艙玻璃自己跳出去,最後先黎用自己D架生引爆架飛機都得o者。

到頭來虛淵係要咁夾硬兜個大圈黎整老竇。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 02:19 PM   #118
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
大佬, 佢真係唔識楂飛機架...

舊 05-13-12, 03:10 PM   #119
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
為咗幫老豆變得更黑,師父要硬食哩場戲
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 03:13 PM   #120
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
要變成怎樣的大人呢……結果就是一個「差勁」的大人了……

初初看覺得真是很無情,但是看了一些分析後其實這結果根本不意外(如果不是切嗣的話倒還是有生還機會……)

此篇文章於 05-13-12 03:48 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 05:06 PM   #121
imons
Senior Gamer
妄想怪獸

註冊日期: Mar 2010
所以切嗣同士郎講唔好做正義使者,
佢就係貫徹信念最後,
直到最後乜都冇晒.....
imons 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 05:10 PM   #122
メソウサ
The One

引用:
作者: Oscarzero 查看文章
大佬, 佢真係唔識楂飛機架...
好耐之前自動導航已經可以飛到目的地

舊 05-13-12, 05:16 PM   #123
メソウサ
The One

舊 05-13-12, 05:31 PM   #124
leotam3

引用:
作者: メソウサ 查看文章
好耐之前自動導航已經可以飛到目的地
而家升降好似仲要手動
係中途set左點行先可以用自動

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-12, 05:43 PM   #125
メソウサ
The One

外道

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 GSC 1/7 遠坂凜 UNLIMITED BLADE WORKS PVC synyster3 買賣專區 3 11-19-14 05:59 PM
【ネタバレ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」Vol.2 izumo 日本動漫畫討論版 91 03-22-11 07:56 PM
[動畫] 【ネタ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」正式公開 鈴蘭 日本動漫畫討論版 1000 10-02-10 05:34 PM
[fate/stay night]fate ending問題 neocon H-GAMEの部屋 58 05-11-06 02:43 PM
Fate/stay night vol.2(劇情洩漏注意) - 第十四話『理想の果て』 Neloth 日本動漫畫討論版 1001 04-13-06 09:50 PM

現在的時間是 04:04 PM

手機版 | APP版