Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-05-14, 12:35 PM   #851
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
原作重現度接近100%,係最後紅A唔記得要去食SABER一刀

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 04:42 PM   #852
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
高水準到根本唔覺成40幾分鐘

舊 10-05-14, 05:39 PM   #853
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
Archer:贏咗聖杯你會許個咩願望?

凜:冇乜。參與聖杯戰爭只不過志在參與。

時臣淚目。乜佢臨死前冇將遠坂家希望去到根源呢個家訓傳比個女咩?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 06:32 PM   #854
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
我覺得好睇過劇場版,單睇今集的話
凜黨一本滿足

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 09:10 PM   #855
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
正到都唔知講咩好
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 09:44 PM   #856
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
作畫無想像中咁穩定
不過打戲確實係幾燒錢

整體節奏同氣氛比Zero更好更正~
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 11:14 PM   #857
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
Archer:贏咗聖杯你會許個咩願望?

凜:冇乜。參與聖杯戰爭只不過志在參與。

時臣淚目。乜佢臨死前冇將遠坂家希望去到根源呢個家訓傳比個女咩?
時臣死得咁突然, 無講都唔奇

不過應該係凜唔講出口者wwww
好似hf線用寶石劍個時有講過
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 11:21 PM   #858
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
正傳係唔同d
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 11:49 PM   #859
數碼石頭
Ultimate Gamer
眠い狼

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDartificialRock
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
原作重現度接近100%,係最後紅A唔記得要去食SABER一刀
UBW篇係冇食, fate同HF篇先會食嗰刀

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-14, 02:50 AM   #860
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
UFO真係完全重現左個序幕

引用:
作者: 數碼石頭 查看文章
我都記錯左(明明最返先再玩過一次...)
o岩o岩開返隻game睇原來係因為士郎唔想Archer收皮之後遠坂有事先叫停
(另原來遠坂屋企d鐘快一個鐘係佢老豆搞o既,我一直以為係佢習慣tim)

舊 10-06-14, 02:59 AM   #861
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
時臣︰我點諗到阿女真係遺傳左我既弱點,次次都係爭一步就うっかり姐....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-14, 03:03 AM   #862
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
時臣死得咁突然, 無講都唔奇

不過應該係凜唔講出口者wwww
好似hf線用寶石劍個時有講過
其實凜已經交代得好清楚啦
時臣打聖杯戰爭除左為家族悲願,亦係因為佢係標準既魔術師,想追求真理,呢個同本身既家族悲願係一致
但凜本身就係一個好個人主義既人,家族悲願係順手,亦無所謂既典型魔術師既諗法
正因為如此,凜先會有咁多同常人有關既感情
係型月既世界入面,越係典型既魔術師,就越少同普通人有關既感情,因為選民意識好高

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-06-14, 03:07 AM   #863
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
如果我冇記錯
凛果個鐘係時臣特登教錯時間

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-14, 10:32 AM   #864
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
如果我冇記錯
一切都係時臣嘅錯

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-14, 12:30 PM   #865
stcdavidhk

引用:
作者: 數碼石頭 查看文章
記錯左?我最近較有印象係佢劇場版有食...我記得3條路線分別唔係士郎有冇用令呪整停saber咩?

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 10-06-14, 01:55 PM   #866
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
記錯左?我最近較有印象係佢劇場版有食...我記得3條路線分別唔係士郎有冇用令呪整停saber咩?
UBW一定無食
咪就係開左令咒所以果刀無斬中
由手機版發出
舊 10-06-14, 03:16 PM   #867
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: the fool 查看文章
UFO真係完全重現左個序幕
我都記錯左(明明最返先再玩過一次...)
o岩o岩開返隻game睇原來係因為士郎唔想Archer收皮之後遠坂有事先叫停
(另原來遠坂屋企d鐘快一個鐘係佢老豆搞o既,我一直以為係佢習慣tim)
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
如果我冇記錯
引用:
作者: LR猫 查看文章
一切都係時臣嘅錯
唔記得點解教錯
有冇人可以解下話

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實凜已經交代得好清楚啦
時臣打聖杯戰爭除左為家族悲願,亦係因為佢係標準既魔術師,想追求真理,呢個同本身既家族悲願係一致
但凜本身就係一個好個人主義既人,家族悲願係順手,亦無所謂既典型魔術師既諗法
正因為如此,凜先會有咁多同常人有關既感情
係型月既世界入面,越係典型既魔術師,就越少同普通人有關既感情,因為選民意識好高
咁者係純粹一盡地主之宜/因為三家既約定?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-14, 04:23 PM   #868
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
原作係打幾下阿查唔夠打,Saber最後一擊前用唔用令咒阻止個劍決定Saber線定UBW
UBW最後個刀無食

舊 10-06-14, 10:20 PM   #869
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
唔記得點解教錯
有冇人可以解下話

咁者係純粹一盡地主之宜/因為三家既約定?
呢d都算係順手
凜只係自信心爆棚
佢係一個挑戰者
由手機版發出
舊 10-07-14, 06:10 PM   #870
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

此篇文章於 10-07-14 08:37 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 08:17 PM   #871
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
原作有冇排名榜,講邊個最好打?
或今次七個 servants 既排名?

Berserker 算唔算係最好打,計埋佢有咁多條命。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 10:16 PM   #872
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
巴車應該係屈機既存在?
一挑一黎計(同埋係淨計果7個)

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 10:24 PM   #873
stcdavidhk

引用:
作者: shooter 查看文章
原作有冇排名榜,講邊個最好打?
或今次七個 servants 既排名?

Berserker 算唔算係最好打,計埋佢有咁多條命。
有講過最強係邊個,但冇呢7個份

舊 10-07-14, 10:32 PM   #874
money
◆.西野司命.◆

Fate

第01話「冬の日、運命の夜」
演出:野中卓也 絵コンテ:野中卓也 作画監督:茂木貴之

3話は碇谷さんが爆発する回

此篇文章於 10-07-14 10:45 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 10:45 PM   #875
money
◆.西野司命.◆

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 GSC 1/7 遠坂凜 UNLIMITED BLADE WORKS PVC synyster3 買賣專區 3 11-19-14 05:59 PM
【ネタバレ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」Vol.2 izumo 日本動漫畫討論版 91 03-22-11 07:56 PM
[動畫] 【ネタ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」正式公開 鈴蘭 日本動漫畫討論版 1000 10-02-10 05:34 PM
[fate/stay night]fate ending問題 neocon H-GAMEの部屋 58 05-11-06 02:43 PM
Fate/stay night vol.2(劇情洩漏注意) - 第十四話『理想の果て』 Neloth 日本動漫畫討論版 1001 04-13-06 09:50 PM

現在的時間是 06:02 PM

手機版 | APP版