Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-05-12, 11:32 PM   #26
YALIU
God of Gamer
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
岩岩開始睇=-="

睇完
感覺上ed會只係出2集回憶
之後會轉番ED1

此篇文章於 05-05-12 11:57 PM 被 YALIU 編輯。
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 12:10 AM   #27
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
老豆洗白(?)過程簡單爽快

舊 05-06-12, 12:24 AM   #28
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
睇完......
師傅好型...........
切嗣仲未變死魚眼@@

估唔到有兩集

舊 05-06-12, 12:38 AM   #29
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
應該要做兩集回憶啦,一集點講得晒....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 12:50 AM   #30
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
魔術協會個件好似空境個阿魯巴
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 01:14 AM   #31
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
係都唔奇

舊 05-06-12, 01:36 AM   #32
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
果然首滿天真係用黎做ED
今集班CV
我睇緊Phantom

舊 05-06-12, 03:06 AM   #33
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: FURIMUKI
其實應該得五次キャスター可以「正確」咁用個大聖杯
其他點用都係水浸only
點解咁講?

引用:
作者: 紫月  查看文章
魔術協會個件好似空境個阿魯巴
+1

姐姐回頭那一幕,這是bio hazard吧?
有d估唔到切嗣回憶會做兩集,有d擔心之後d劇情要斬好多...

此篇文章於 05-06-12 03:09 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 03:50 AM   #34
gingq7

註冊日期: May 2008

- 其實佢老豆罪不至死吧.....根本係個女仔自己偷d未完成品黎飲

- 最後咩都無帶走, 之後點解會識用家傳的時間魔法?

gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 05:22 AM   #35
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 07:19 AM   #36
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: the fool 查看文章
點解咁講?

+1

姐姐回頭那一幕,這是bio hazard吧?
有d估唔到切嗣回憶會做兩集,有d擔心之後d劇情要斬好多...
我真係寧願佢bd先補完呢D回憶
不過最後一集應該會好似第一集做48分鐘吧

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 10:33 AM   #37
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: gingq7 查看文章

- 其實佢老豆罪不至死吧.....根本係個女仔自己偷d未完成品黎飲

DNA掛
殺人貴都冇人教啦

舊 05-06-12, 10:37 AM   #38
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
入野自由x彩陽x槍
我睇緊phantom
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 11:11 AM   #39
阿棠
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagTOM AIKAWA
佢老豆死得好無辜...原本係諗住研究永生嘛?

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 11:25 AM   #40
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: gingq7 查看文章

印象中
原著好似提過老爸死佐,師傅有幫佢過魔術刻印

舊 05-06-12, 11:38 AM   #41
ooairbb
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
我想要金閃閃公仔
ooairbb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 11:41 AM   #42
imons
Senior Gamer
妄想怪獸

註冊日期: Mar 2010
有得睇喇,
ed 係 kalafina to the beginning 細碟第二首 滿天
十分之正!

開頭仲以為係唔夠老豆爭,
點之完來係報仇心黑化。
imons 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 12:05 PM   #43
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
一d都唔洗白

小說時睇依段覺得果時係細路諗野中二好合理,但佢變成大叔後都係依個中二樣

動畫就更強調依個感覺(拖走

佢老豆比起時臣條廢柴思維正常十九幾倍都要比個仔ko

只能寫一個慘字

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-06-12 12:15 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 12:47 PM   #44
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
今集已睇完,去到後尾以為自己睇緊bio hazard...
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 01:09 PM   #45
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我睇緊bio hazard……老豆死得好慘……

舊 05-06-12, 01:17 PM   #46
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
阿仔出刀嗰下好快

引用:
作者: 阿棠 查看文章
佢老豆死得好無辜...原本係諗住研究永生嘛?
佢自己承認為死徒哩個研究啦,"永生"只係一個表面詞語
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 01:17 PM   #47
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
DNA掛
殺人貴都冇人教啦
殺人貴有學GA.....細時已識戰鬥.....不過未去到好上級....就俾人GG左條村
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 01:18 PM   #48
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
金髮西瓜頭係咪アルバ

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 01:43 PM   #49
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 如月刃 查看文章
阿仔出刀嗰下好快

佢自己承認為死徒哩個研究啦,"永生"只係一個表面詞語
師傅有講魔術協會都研究緊死徒 (而聖堂教會亦一直都有研究死徒, 雖然佢呢一刻未知),
ko佢老豆我覺得似是想為個女仔報仇多, "研究死徒"只是藉口
我同意樓上, 根本無洗白, 只有變更黑 (佢很清楚成件事係個女仔自己攞黎衰)

此篇文章於 05-06-12 01:47 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-12, 01:44 PM   #50
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
睇緊Bio 5???

人造死徒???好似好弱

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 GSC 1/7 遠坂凜 UNLIMITED BLADE WORKS PVC synyster3 買賣專區 3 11-19-14 05:59 PM
【ネタバレ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」Vol.2 izumo 日本動漫畫討論版 91 03-22-11 07:56 PM
[動畫] 【ネタ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」正式公開 鈴蘭 日本動漫畫討論版 1000 10-02-10 05:34 PM
[fate/stay night]fate ending問題 neocon H-GAMEの部屋 58 05-11-06 02:43 PM
Fate/stay night vol.2(劇情洩漏注意) - 第十四話『理想の果て』 Neloth 日本動漫畫討論版 1001 04-13-06 09:50 PM

現在的時間是 05:03 PM

手機版 | APP版